Lélek Sztárok

Liptai Claudia: „Pokolian zűrös tinédzser voltam, Panka érettebb, mint én az ő korában”

A színésznő édesanyjának nem volt könnyű dolga a 17 éves Claudiával, akit az iskolából is kirúgtak.

Amikor Claudia annyi idős volt, mint a hamarosan 17 éves Gesztesi Panka, bizony nem volt könnyű dolga az édesanyjának, Ilonának.

Pokolian zűrös tinédzser voltam. A rossz magaviseletem és a számtalan igazolatlan órám miatt kicsaptak a gimnáziumból, estin végeztem el. Nekem a színjátszás menekülő útvonal volt. Tartozhattam valahova, ahol megértették a szélsőséges érzelmi hullámzásaimat. Ott nem tartottak fura figurának, hanem elfogadták, hogy ilyen vagyok. Panka zárkózottabb, de egyben érettebb személyiség, mint amilyen kamaszként én voltam. Modellkedik, és érdekli a divat világa, de a színészet nem hozza lázba. Most még nem tudom, mivel szeretne foglalkozni, nemzetközi érettségire készül, és külföldi egyetemre jelentkezne. Kifejezetten szeret tanulni, a matematika az erőssége. A versenysportot, az aerobikot abbahagyta.”

Bízik benne, hogy
jó anyukája
Pankának

Claudia azt mondja, mindent megtesz annak érdekében, hogy életképes, rendes embereket neveljen a gyerekei­ből, de arra jött rá, hogy minden gyerek egy feneketlen kút, ha odafigyelésről van szó. „Sok könyvet olvastam erről a témáról. Azt írják, mi, szülők gyakran rosszul szeretjük a gyerekeinket. Én azt mondom: rengeteg szeretetet, figyelmet adok nekik, a legjobb anyjuk próbálok lenni, aztán majd lesz valami, a többi nem rajtam múlik. Csak reménykedni tudok, hogy boldog és elégedett felnőttek lesznek.”

Fotó: Borzi Vivien

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete