Lélek Sztárok

Miller Zoltán: „A házasságban is szükségem van egyedüllétre”

Miller Zoltán és Vágó Bernadett hatodik éve házasok, és bár rajongásig imádják egymást, mindketten meghagyják a másik privát szféráját.

A pár a Nyomorultak musical főpróbáján 2016-ban került közel egymáshoz. „A sikeres színpadi szereplés után volt egy ártatlan ölelés, ami áramütésszerűen ért mindkettőnket – vallja be Zoli. – Attól a pillanattól máshogy néztünk egymásra, és fel is gyorsultak az események…”

Bő fél évvel később összeköltöztek, a családtervezés után három héttel pedig már „jelentkezett” Bella. Még az esküvőt is sikerült megszervezniük a kislányuk születése előtt, 2017 októbe­rében. „Én már túl voltam egy házasságon, de Berninek nagyon fontos volt, hogy a közös gyermekünk törvényes kapcsolatba szülessen. Megértettem őt, hiszen én is úgy gondolom, hogy a házasságnál szorosabb kötelék férfi és nő között nem létezik. A házassággal valódi felelősséget vállalunk a másik emberért, a kapcsolatunkért. Az idő rövidsége miatt azonban úgy tűnt, hogy a kislányunk világra jövetele előtt nem lesz lehetőségünk egybekelni. Berni bele is törődött, hogy csúszik az esküvő, de én minden követ megmozgattam, és láss csodát, hat nappal Bella születése előtt sikerült megvalósítani a polgári szertartást. Mindketten nagyon boldogok voltunk” – mondja Miller Zoltán, aki annak ellenére, hogy él-hal a családjáért, néha úgy érzi, szüksége van egyedüllétre.

Az esküvőjükön 2017-ben

Zoli korábban ezt nyilatkozta: A szerelem egy nagy csapda. Amíg tart, gyönyörű festményt látsz. Ha elmúlik, kiderül, csak én pingáltam valamit a vászonra. „Ezt legalább tíz éve mondhattam, mert most árnyaltabban látom. Az a jó festmény, amit együtt csinálok a társammal, vagyis az az igaz szerelem, amit együtt élünk meg, amit közösen hozunk létre. A vászonra mindenki ráfesti a maga elképzelését a közös életről. Nem egymást nézzük, hanem egy irányba nézünk, egybeolvadunk a párunkkal. A mi házasságunk ilyen. Bernivel mindent megbeszélünk, ugyanakkor figyelünk arra, hogy a másiknak szabad teret is adjunk, nem fojtjuk meg egymást a szeretetünkkel. Fontosnak tartom a másik aurájának tiszteletben tartását. Nekem olykor szükségem van egyedüllétre, hogy a gondolataimba mélyedjek el, és ezt Berni tudja, de én is figyelek arra, hogy neki is meglegyen a privát szférája. Berni a színészet mellett elvégzett egy egyetemet, óvodapedagógusként diplomázott, amiben támogattam. Tetszik, hogy sokoldalú, nyitott személyiség.”

Fotó: Fotó: Bognár Bogi, Zámbó Attila

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete