Címlapsztori Sztár

Exkluzív interjú az agyműtéten átesett Keresztes Ildikóval: „Kettévágták a koponyámat, és megműtöttek”

Hihetetlen, hogy mennyi életkedv és energia van ebben a törékeny nőben! Az idei év hatalmas próbatétellel, komoly műtéttel kezdődött Ildikó számára, de az életösztöne mindennél erősebb, már látja a fényt az alagút végén.

A kínai asztrológia szerint Sárkány, az európai horoszkópja szerint pedig Oroszlán. „Mindenhol azt olvastam, hogy 2024 az én évem lesz. Nem tudtam elképzelni, hogy mitől alakul olyan jól az idei esztendő számomra, mivel úgy kezdődött, hogy egy jóindulatú tumort találtak az agyamban, kettévágták a koponyámat, és megműtöttek. Bármilyen furcsa, most mégis úgy érzem, ez az én évem. A pihenéssel töltött hónapok alatt kívülről kezdtem figyelni az életemet, és sokat tanultam önmagamról, helyére kerültek a dolgok, érzelmileg is fejlődtem. Többé nem hagyom a szervezetemet kizsákmányolni, már nem akarok állandóan pörögni a mókuskerékben. A lelkemnek nagyon jólesett, hogy a családommal és a barátaimmal töltöttem az elmúlt hónapokat. Elutaztam Arubára, a tenger látványa mindig jó hatással van rám. A két és fél éves keresztlányomat is meglátogattam Erdélyben. Mindenki azt mondja, Jázmin nagyon hasonlít rám, ugyanolyan cserfes és öntörvényű, amilyen én vagyok” – meséli az énekesnő, aki a színpadra is hamarosan visszatér.

Meghallgatásra talált az imája

Gyors felépülését részben a pozitív életszemléletének köszönheti. „És az óriási szerencsének! – teszi hozzá Ildikó. – Időben fedezték fel a daganatot egy véletlen vizsgálat során. Amikor kiderült a diagnózis, egy pillanatra padlóra kerültem, de a sebek nyalogatása helyett az egészségem visszaszerzésére koncentráltam. Kitűnő orvosok kezébe kerültem, és fegyelmezett beteg voltam. Meg is jegyezték, nem nagyon láttak még egy olyan pácienst a kórházban, mint én. Nem nyavalyogtam, betartottam az utasításokat, az operáció után csak a gyógyulásomat tartottam fontosnak. Nekem még dolgom van itt a Földön! A 85 éves édesanyámról és a nagynénémről gondoskodnom kell, idős emberek, szükségük van rám. Az imám meghallgatásra talált, mert egészségileg és mentálisan is teljesen jól vagyok. Csak azt tudom mondani, engem nagyon szeret a Jóisten. Megfogta a kezemet, és mellettem állt, amikor szükségem volt rá.”

Fotó: Schumy Csaba

További részletekért és a teljes interjúért keresd a Meglepetés magazin kedden megjelenő számát!