Címlapsztori Ezotéria Sztár

A házassággal lett halálra ítélve JLo és Ben Affleck szerelme: hasonlóságuk lett a végzetük

A két világsztár horoszkópja arról árulkodik, hogy kapcsolatuk halálra lett ítélve, amikor összeházasodtak. Asztrológiai szempontból ők a két dudás egy csárdában.

Jennifer és Ben először a kétezres évek elején foglalta el az első számú sztárpárnak fenntartott helyet a sajtóban. Miután eljegyezték egymást, 2004-ben váratlanul mégis szakítottak, és mindketten mással alapítottak családot. 2021-ben, immár elváltként ismét találkoztak, és fellángolt közöttük a szerelem. Két éve összeházasodtak, és beköltöztek abba a csodás villába, amelyet most 60 millió dollárért árulnak. Senki sem számított arra, hogy ilyen gyorsan véget ér a házasságuk. Kivéve talán a horoszkópelemzőket…
A szakítás első jelei akkor váltak láthatóvá, amikor a tavalyi Grammy-gálán a férfi arckifejezéséről világosan leolvasható volt: a felesége halálosan idegesítheti. Nem sokkal ezután egy filmbemutatón vált nyilvánvalóvá a feszültség közöttük. Egy lesifotós azt is megörökítette, amint éppen beszállnak egy autóba, és Affleck szinte rávágja az ajtót az éppen helyet foglaló nőre.

Márciusban már mindenki arról suttogott, hogy nincsenek együtt. Egy ismerősük szerint azért ment tönkre a kapcsolatuk, mert Jennifer irányítani szerette volna a férfit, Ben pedig meg akarta változtatni a nejét. Egy Jenniferhez közel álló forrás elpletykálta, hogy az énekesnő igyekezett megmenti a kapcsolatukat, de ezzel éppen az ellenkezőjét érte el. Így aztán feladta, és augusztusban beadták a válókeresetet.

Jennifer nagyon irányításmániás

Az énekes-színésznő 1969. július 24-én született New Yorkban, az Oroszlán jegyé­ben. Aszcendense a Mérleg jegyébe esik. Ebből asztrológusszemmel kiderül, hogy rendkívül fontos számára, hogy a figyelem középpontjában álljon, és körülötte forogjon a világ. Mérleg aszcendese miatt a párkapcsolata is élete lényeges része, de itt is irányító szerepet vállal. Emellett azonban nagyon vágyik arra, hogy választottja határozott, irányító, talpig férfi legyen.

Születésekor a Vénusz és a  Plútó nehéz fényszögekkel kapcsolódott egymáshoz: ez azt jelenti, hogy féltékeny természet, és mivel a Vénusz az Ikrek jegyében foglal helyet a képletében, ezért gyakorta szavakba is önti a  nemtetszését. Hajlamos a bolhából elefántot csinálni, amiből a partnerének hamar elege lehet. Mivel a törvényesítést jelentő Jupiter nála együtt áll az Uránusszal, elmondható, hogy ha házasságot köt, az valószínűleg válással végződik.

Ben hiú és akaratos

Az Oscar-díjas színész-rendező szintén az Oroszlán jegyében látta meg a napvilágot, 1972. augusztus 15-én, a kaliforniai Berkeley-ben. Rák az aszcendense. Rendkívül erős egyéniség. A születési horoszkópjában a kommunikációt jelölő Merkúr is az Oroszlán jegyé­ben foglal helyet. Ugyanarra vágyik, mint Jennifer: hogy ő álljon a figyelem fókuszában, az történjen, amit ő szeretne, amit mond, az szó szerint úgy is legyen. Sajnos az ő képletében is támadottan áll a Jupiter, ami azt mutatja, hogy a párkapcsolata akkor működhet jól, ha nem áll az oltár elé szerelmével. Olyan partnerrel lehet tartós az együttélése, aki alárendelődik az akaratának, és aki kiszolgálja, mindig a kedvében jár – erre J-Lo képtelen volt.

Nem tudták le a karmájukat

A horoszkópok egybevetésekor érdekes kép rajzolódik ki. A két Oroszlán-szülött között kezdetben nagy lehet az összhang, hiszen sokban hasonlítanak. Ám ami az elején vonzó a másikban, az a későbbiekben taszító lesz. Tükröt tartanak egymás elé, amelyben olyasmit is látnak, amivel nem szeretnének szembesülni. Ráadásul mindketten arra vágynak, hogy csakis az ő akaratuk érvényesüljön. Érdekesség, hogy mindkettőjük születésekor a Skorpió jegyé­ben járt a Hold. Ez arra is utalhat, hogy zárt ajtók mögött olyasmi is elhangozhatott, amivel mélyen megsebezték egymás lelkét. Lehet, hogy Jennifer többször megbántotta a férjét. A férfi Szaturnusza és a nő Vénusza együtt állnak, ami azt is mutathatja, hogy Ben a neje karmikus adósa.

Egy másik életben is találkozhattak, de nem tudták összekötni az életüket. Most az lett volna a feladatuk, hogy ezúttal betartsák a házassági fogadalmukat, és életük végéig együtt legyenek.

Ebből a bolygó-együttállásból más is kövekezhet. Jennifernek nagy szüksége volt arra, hogy a férfi dicsérje a  szépségét, elmondja: hiába múlnak az évek, ez nem hagy nyomot rajta. Ben viszont fukarkodhatott a szerelmi vallomásokkal. Mivel a férfi Uránusza együtt áll Jennifer aszcendensével, ez arra utalhat, hogy kezdetben elvarázsolta a nő egyénisége, ám később épp ez mehetett az agyára. Pedig a horoszkópok szerint neki kellett volna alkalmazkodnia. Ám erre képtelen volt: hiába kaptak a sorstól második esélyt, hogy letudják az egymással szembeni karmájukat, ez most sem sikerült. A Szaturnusz állása arra utal, hogy ebben a földi létben még egyszer összehozhatja őket a sors, ám ekkor is kevés lesz az esélye, hogy együtt maradnak. Viszont egy újabb életben ismét találkozni fognak, és lehetőséget kapnak arra, hogy hosszú távon is működő viszonyt alakítsanak ki egymással.

Fotó: Getty images, profimedia