Címlapsztori

Keresztes Ildikó: „Néha előfordul ajtócsapkodás, de a végén mindig kibékülünk”

Az elmúlt évek pörgése után kellemes, laza nyár vár Keresztes Ildikóra, amelyben helyükre kerülhetnek a dolgok, és mindenre jut ideje. Többek között arra, hogy a jóképű zenésszel, Kovács Tomival jobban megismerjék egymást.
aranylemez énekesnő holczhaffer csaba indigo keresztes ildikó kovács tamás megtisztulás Most címmel szólólemez nyár péterfi attila szólólemez zenekar

 

Ez a nyaram a megtisztulásról szól. Nagyon rám fért már, mert káosz volt körülöttem. Úgy éreztem, megfulladok, ha még egy szezont ki kell bírnom a feleslegessé vált cuccaim között. Eddig tíz zsák gyűlt össze, amit elajándékozok. Jelenleg a szanálás kellős közepén tartok, és már most érzem a felszabadító hatását. Rájöttem, időnként nem árt a megszokott dolgainktól megválni, és új energiákat befogadni. Most hagyom, hogy egy picit sodródjak, gondtalanabb időszakom legyen. Jól érzem magam a barátaimmal, végre tudunk közös programokat csinálni – árulja el Ildikó, aki mostanában nagyon sok időt tölt Kovács Tamás gitáros társaságában. Nemcsak a közös munka miatt találkoznak, emberileg is egymásra hangolódtak. A 33 éves Tomi azt mondja, Ildi az örök fiatalságot jelképezi. Lehet, hogy húsz év korkülönbség van köztük, de ez egyáltalán nem érzékelhető a kapcsolatukban. „Amikor kell, Ildi bohém és humoros, de amikor az kell, akkor határozott, és odacsap az asztalra. Én bírom ezt a kettősséget benne. Végül is ő a főnök, övé az utolsó szó. A közös munkánk során előfordultak már ajtócsapkodások a különböző álláspontunk miatt, de a vége mindig az lett, hogy tanultunk egymástól, és kibékültünk” – árulja el Tamás. Ildi azt mondja, muszáj olykor keménynek lennie, mivel általában férfiakkal van körülvéve. „A zenészek többnyire pasik, így megszoktam már, hogy egyedüli nő vagyok a csapatban.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete