Címlapsztori

„Nyolc hónap után végre visszakaptam a férjem”

Nehéz időszak áll Polyák Lilla és Gömöri András Máté mögött. A házaspár elárulta: mindketten nagyon megszenvedték, hogy Mátéból a minap testépítő magyar bajnok lett!
családi ügyek edzés extrém kihívások gömöri andrás máté házaspár polyák lilla szereptanulás színház színművészeti egyetem testépítő magyar bajnok verseny versenyszerű testépítés zsír és folyadékhiány

Immár négy éve, hogy egy párt alkot Polyák Lilla és Gömöri András Máté, akik tavaly nyáron titokban össze is házasodtak. Lilla a kapcsolatuk kezdete óta tudja, hogy férjének időről időre extrém kihívásokra van szüksége ahhoz, hogy úgy érezze, fejlődik, halad a maga útján. Ezeket a lehetőségeket pedig nem csak a színházi életben keresi. Megmászta már téli fagyban a Magas-Tátra Tengerszem-csúcsát, nyolc hónappal ezelőtt pedig a fejébe vette, hogy versenyszerűen szeretne a testépítéssel foglalkozni. „Ilyenkor a legjobb menekülés az azonnali támogatás” – mondta az ötletre nevetve Lilla, de akkor még nem tudta, ezzel pontosan mire is vállalkozik a család.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete