Címlapsztori

„Ezt tartom életem első igazi házasságának”

Gyökeres fordulatot vett Demcsák Zsuzsa magánélete. Váratlanul férjhez ment egy hindu származású férfihoz. A népszerű tévésnek az utazás előtt egy asztrológus megjósolta, hogy ez vár rá!
asztrológus autoimmun betegség demcsák zsuzsa esküvő feleség gyógyszerek házasság hindu férfi felesége holczhaffer csaba india jóslat karikagyűrű krishan média pajzsmirigy stressz

Egy boldog, nap-barnított, kiegyensúlyozott nő néz vissza azokról a fotókról és videókról, amiket Demcsák Zsuzsa posztolt magáról a közösségi oldalára. Az ujján lévő karikagyűrű leleplezte: férjes asszonyként jött haza Indiából. „Mielőtt elvállaltam az Ázsia Expressz című műsort, sokat gondolkodtam azon, kell-e nekem ez az utazás. Az utóbbi másfél évben bezárkóztam, nem nagyon kerestem mások társaságát. Végül úgy döntöttem, kihívásnak tekintem ezt a valóságshow-t. Az indulás előtt elmentem egy asztrológushoz, aki azt mondta: hamarosan férjhez megyek, és még az is elképzelhető, hogy külföldön kezdek új életet. Ez utóbbi jóslat egyelőre nem vált be, de az előbbi megtörtént: április 24-én egy hindu férfi felesége lettem. Krishan istenei szerint mondtuk ki a holtomiglan-holtodiglant” – mondja Zsuzsa, miközben az ujján lévő diszkrét platinagyűrűre és annak történetére terelődik a szó.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete