Címlapsztori

„Úgy éreztem, kiégek, ha nem változtatok az életemen”

Egy diszkrét, patkómedálos nyaklánc lóg a nyakában. Talán ez is egy apró jelzés arra, hogy merre tart Oroszlán Szonja élete. Az itthon ünnepelt színésznőnek Amerikában civil szakmája is van. Egy állatkórházban dolgozik, és akkor boldog, ha beteg állatokon segíthet.
állatkórház állatrehabilitáció amerika forgatókönyv holczhaffer csaba jóga kecksburg film mozifilm művészvízum oroszlán szonja philadelphia sorozat szereplőválogatás színésznő zöldkártya

Az utolsó nyári napja Magyarországon. Holnap repülőre ül, hogy visszatérjen a másik hazájába, Amerikába. Oroszlán Szonja elmúlt négy éve arról szólt, hogy itt és ott is helytálljon. Itt színésznőként, ott pedig mindinkább úgy tűnik, el-sősorban egy számára új és civil szakmában. „Először jöttem úgy haza, hogy nem dolgoztam, csak pihentem. Jó volt a nyár végét a Balatonnál tölteni, három hétig magyar konyhán voltam. A szüleim felkészültek, és megcsinálták a kedvenc ételeimet. Például kint nincs t. v. paprika, de a tejfölnek, zöldségnek, lisztnek is más az íze. Amikor Amerikában vagyok, figyelek arra, hogy mit eszem, itthon kicsit elengedtem magam. Philadelphiában úgyis ötször jógázom egy héten” – árulja el Szonja.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete