Címlapsztori

„A nők tiszteletet érdemelnek és megbecsülést. Nagyon sokat köszönhetek nekik!”

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv kapcsolata már 11 éve tart. A házaspár ódzkodik az álompár megnevezéstől, miközben valójában nagyon szép és kiegyensúlyozott házasságban nevelik két közös kislányukat, Lucát és Lujzát.
a legbátrabb páros című kaland-reality család dietz gusztáv edzőterem harcművész házaspár holczhaffer csaba külön falka című mozifilm laky zsuzsi megbecsülés nők tisztelete versek

Az elmúlt hetekben a hazai sajtót bejárta a hatgyermekes édesanya szomorú története, akit élettársa kis híján halálra vert. Az egykori harcművész, Dietz Gusztáv a Bernadettről készült durva fotókat látva, nagyon kikelt magából. „Felháborítónak tartom, hogy ilyen előfordulhat – mondja Guszti. – Ez a pasas ne otthon legyen vagány, hanem az edzőteremben. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nőt megüssek, vagy bárki a környezetemben ezt megtegye. A nők tiszteletet érdemelnek és megbecsülést. Nagyon sokat köszönhetek nekik. Apám 42 éves korában halt meg, engem az édesanyám és a nővérem neveltek fel. Most pedig három csodálatos nővel – a feleségemmel és a két kislányunkkal – élek együtt, és ennél jobbat el sem tudok képzelni.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete