Címlapsztori

Először beszél a babavállalás nehézségeiről Megyeri Csilla: „Egyelőre nem tudni, hogy kell-e műteni”

Saját házra, esküvőre és kisbabára vágynak. Az RTL Nyerő Páros című műsorának idei győztesei jó úton haladnak a céljaik felé, ám Csillánál nem várt nehézségek jelentkeztek.

Úgy indultak neki a versenynek, hogy legelsőnek nem akarnak kiesni, de titkon reménykedtek abban, hogy bekerülnek a Top3-ba. Ehhez képest megnyerték. „Meglepett, hogy győztünk, mert szerintünk – magunkhoz képest – sokáig nagyon gyengén szerepeltünk. A műsor félidejében megkérdeztem Zsoltitól, hogy mi lett velünk, miért nem mennek nekünk a versenyszámok, talán megöregedtünk? Erre ő azt mondta, nyugodjak meg, nem vagyunk bénák, csak vannak nálunk ügyesebbek. Szerencsére a harmadik hétre sikerült összekapni magunkat, a fináléban pedig már olyan elszántan versenyeztünk, mintha az életünk múlott volna rajta” – meséli nevetve Csilla a Meglepetés magazinnak.

Kilenc év után jött a szerelmi vallomás

A pár azt mondja, szerencséjük volt abban is, hogy Zsolti mindenkivel jó kapcsolatot ápolt, nem volt rosszakarója vagy ellensége, vagyis nem akarták őket gyorsan kiejteni. „A párom humorát, közvetlen stílusát az első perctől kedvelték a többiek. Senkivel nem volt nézeteltérése, Zsolti csak velem vitatkozott, de én ezt már megszoktam. Lobbanékony természet, hirtelen felcsattan, én ezt tudom kezelni, nem zavar, hogy ilyen.”

Csilla azt meséli, ismeri párja romantikus oldalát, még ha ezt Zsolti csak nagyon ritkán mutatja is ki. „A megismerkedésünkkor volt virág, bonbon, gyertyafényes vacsora és szerelmes levél, de kilenc év után ő már úgy van vele, hogy nem kell nap mint nap meghódítania, így is jól működik a kapcsolatunk. Ezzel együtt nagyon meghatódtam, amikor a Nyerő Páros egyik versenyszámában írt nekem egy olyan szívhez szóló köszönetet, ami felért egy szerelmi vallomással.” Majd sejtelmesen hozzáteszi: „Zsolti a tökéletes férfi számomra, és ő lesz a gyerekeim apja.”

Hitellel tudnak házat venni

A pár nagyon szeretne gyereket, de előbb a saját otthonukat akarják megtalálni. „A győzelemért járó öt és félmillió forint is ingatlanvásárlásba megy – árulja el Zsolti. – Jelenleg egy pici, kétszobás, bérelt lakásban lakunk az Omszki-tónál. Szeretnénk egy házat a főváros környékén. Mindketten vidéken nőttünk fel, ezért nagyon fontos a saját kert. Jó lenne bográcsozni, szalonnát sütni a bará­tainkkal. Sajnos nem ússzuk meg hitel nélkül, mert hiába dolgoztunk mindketten keményen és spóroltunk az elmúlt években, még mindig nincs 70-80 milliónk egy házra.”

Csillának több vállalkozása van, Zsoltinak szállítmányozási cége. „A párom heti egyszer szokott bemenni a központba, Debrecenbe. De ha úgy van, ő is beül a volán mögé, és szállítja az árut. Mindig szorgalmas volt, nem csak utasításokat osztogató vállalkozó. A 2000-es évek elején például építkezéseken dolgozott Londonban. Nagyon kemény időszak volt, vajas pirítóson élt, mert az volt a legolcsóbb” – meséli Csilla.

Mindketten kislányt szeretnének inkább

A 35 éves fiatalasszony készen áll az anyaságra. „Ahogy mondani szokták, rajta vagyunk a babaprojekten. A sorsra bízzuk, mikor jön a kisbabánk. Leálltam a fogamzásgátló gyógyszerrel, most már bármikor teherbe eshetek. Még vár rám egy nőgyógyászati vizsgálat, mert legutóbb találtak egy cisztát a jobb petefészkemen. Egyelőre nem tudni, hogy magától felszívódik-e, vagy műteni kell. Jobb lenne megszabadulni a cisztától, és csak utána áldott állapotba kerülni.”

Mindketten kislányra vágynak, és ezt nem titkolják. „Szerintem a mai világban már könnyebb egy nőnek érvényesülnie, hiszen egyformán tud a karrierjére és a családjára koncentrálni” – adja meg a különös választ Zsolti arra a kérdésre, hogy miért is szeretne kislányt. A pár esküvőben is gondolkodik, méghozzá vidéki lakodalomban. „Legalább két napig tartson! – mondja nevetve Csilla. – Szeretnénk megadni a módját, nagyon sok barátunk van, akiket meghívnánk. Magyaros ételek lennének, és mulatós zene szólna élőben. Már összeállítottam egy listát, hogy kik lépnének fel: Nótár Mary, Bódi Csabi és Krisz Rudi. Tinédzserkorom óta imádom őt, szerelmes voltam belé. Szerencsére Zsoltim nem féltékeny, elnézné nekem, hogy a plátói szerelmem, Rudi ott legyen az esküvőnkön” – teszi hozzá viccesen a menyasszonyjelölt.

Zsolti új szakmát tanul

A 39 éves vállalkozó a fejébe vette, hogy kitanulja a ceremóniamesterséget, másodállásban csinálná. „Szeretek bulizni, és szívesen szórakoztatom az embereket. Most egy hivatalos ceremóniamestertől tanulom a szakmát, már voltam vele néhány esküvőn, és ellestem tőle az alapokat. Azt remélem, hogy tavasszal már egyedül is le tudok vezényelni egy vidám hangulatú lagzit” – árulta el Zsolti.

Kiemelt kép: RTL Klub

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete