Címlapsztori Sztárok

Novemberben érkezik Pál Dénes második gyermeke: „Panni is nagyon várja a kistesót”

Az énekes tavaly júliusban vette feleségül élete szerelmét, Henit. Az egyéves házassági évfordulójukon pedig visszatértek nyaralni Szicíliába, ahol a mézesheteiket töltötték.

Ott sikerült utolérnünk a Pál családot. „Tenerife mellett ez az egyik kedvenc szigetünk. Henivel először a kapcsolatunk elején jártunk itt, és annyira megszerettük, hogy a nászutunkat is ide szerveztük tavaly júliusban, most pedig a kislányunkat, Panna Rózát is magunkkal hoztuk. Utoljára nyaralunk hármasban, hiszen a második gyermekünk novemberben érkezik” – mondja a büszke édesapa.

Felújította a gyerekszobát

A házaspár régóta gondolkodott azon, hogy Panninak szülessen testvére. „Heninek és nekem is van testvérem, így mindketten azt szerettük volna, hogy a kislányunk se egykeként nőjön fel. Csak az időzítésben nem voltunk biztosak. Az első baba után jött a Covid-járvány és a lezárások időszaka, ami eléggé megviselte az előadói szakmát, de nem csak ezért döntöttünk úgy, hogy megvárjuk, amíg Panni nagyobb lesz. Közben megszerveztük az esküvőnket, és azt gondoltuk, utána jön majd el az ideje a második baba érkezésének. Az ötéves lányunk is nagyon várja a kistesót.”

Visszatértek a kedvenc szigetükre, Szicíliába

Bár a baba novemberben fog megszületni, de már most sok dolga van Dénesnek. Elsősorban az otthonukon belül. „Felújítottuk a gyerekszobát. Nem szeretek semmit az utolsó pillanatra hagyni. A kétkezi munkában örömömet lelem. Fúrás-faragás, szerelés, simán megcsinálok bonyolultabb dolgokat is. Annak idején én az édesapám mellett tanultam meg szerelni, ő pedig a miskolci vasgyárban dolgozó nagyapámtól, aki igazi ezermester volt” – meséli a 32 éves énekes.

Gyerekkorában utált zeneiskolába járni

Amikor az általános iskolában Dénest beválasztották a kórusba, könyörgött a szüleinek, hogy bármi mást szívesen csinálna, csak zeneiskolába ne kelljen járnia. Akkoriban még a fociért rajongott. Tinédzserkora óta viszont szeret énekelni, 21 évesen pedig már az egész ország ismerte.

Apa fürdet, mesél, énekel lányának

Dénes összetartó család­ban nőtt fel, és a mai napig visszajár a szülő­városába, Miskolcra. „Havonta egyszer-kétszer megpróbálunk lemenni, általában ott is alszunk. A szüleimnél jön össze a család. A nővéremnek, Enikőnek is van három gyereke, szóval tényleg sokan vagyunk, de nagyon szeretünk együtt lenni, közös programokat csinálni. Mi, felnőttek megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk egymásnak, inkább közös élményeket adunk. Az első ilyen nagycsaládos élmény a nyíregyházi állatkert volt, tízen mentünk, felnőtt-gyerek egyaránt élvezte.”

Dénes könnyen szót ért a kicsikkel. Ragaszkodnak hozzá a gyerekek, és ő is szívesen tölti az idejét velük. Saját kislánya pedig bearanyozza a mindennapjait.

„Vannak tipikus apás feladatok, amiket én csinálok. Rosszul is érezném magam, ha Pannival nem töltenék elég időt. Apa fürdet, apa mesél, apa énekel, és gyakran én hozom-viszem őt az óvodába. Heti kétszer táncolni is járt, az év végi előadáson halálra izgultam magam, amíg a színpadon szerepelt. Ügyes, jó ritmus­érzéke van. Panni ötödik születésnapja július 27-én lesz, gyerekzsúrral készülünk, lesz nálunk egy kis felfordulás” – meséli nevetve.

Heni novemberre van kiírva. A kismama jól viseli a terhességet

A közös munka is összeköti őket

A várandóssága félidejében járó Heni most egy kicsit fáradékonyabb, de összességében jól viseli az áldott állapotot. „A feleségemnek az első másfél hónap volt nehezebb, de ezen már túl vagyunk. A fellépések többnyire hétvégén vannak, így hétköznap jut idő a családomra. Szeretnék minél több terhet levenni Heni válláról.”

Dénes és Heni 11 évvel ezelőtt, a The Voice című műsor kapcsán ismerkedtek meg. Heni volt a produkció sajtófőnöke, Dénes pedig a nyertese lett. „A kapcsolatunk hosszú hónapok alatt mélyült el és vált barátságból szerelemmé” – árulja el a férj, akinek a mai napig Heni a menedzsere. Egy család lettek, és a közös munka is összeköti őket. Együtt osztoznak a sikerekben.

Fotó: Labancz Viktória, Nagy Zoltán, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete