Címlapsztori Sztárok

Gyerek helyett lovak: ezért nem vállal közös babát Delhusa Gjon és fiatal szerelme

Fanni és Gjoni tíz éve alkot egy párt, és bár sokan fanyalogtak a köztük lévő korkülönbség miatt, az élet őket igazolta. Most pedig azt is elárulták, hogyan állnak a családalapításhoz.

Az évek során szóba került Molnár Fani és Delhusa Gjon között a családalapítás is. Az énekes a maga részéről már felnevelt néhány gyereket, így el tudta mondani a párjának, mi minden várható, ha a baba mellett döntenek.

„Nem zárkóztam el ez elől, de megkérdeztem Fannitól, fel van-e készülve arra, amit a család jelent? Hogy megszűnik ez eddigi színes életünk, a motorozások a természetben, a sok közös utazás, a rengeteg élmény, amit akkor szerzünk, amikor az élő koncertekkel együtt járjuk az országot. A spontán létezésünk romantikája hirtelen átalakul szülői kötelezettségekké és a kapcsolatunk is óhatatlanul változni fog. Fanni belegondolt ebbe, és arra jutott, inkább maradjunk ketten” – mondja Gjoni, mire párja hozzáteszi:

„Nem érzem ezt lemondásnak. Az igazság az, hogy én is túlságosan élvezem a közös életünket, és a karrieremet. Mindezt meg szeretném őrizni.”

„Így van, az életben mindig választanunk kell, hogy azzal az egy hátsónkkal hány lovat ülünk meg. Ha túl sokat szeretnénk, minden kicsúszhat alólunk – érvel Gjoni. – Jut eszembe, lovaink is vannak! Ez Fanni álma volt, és én megleptem a paripákkal. Nem hívtunk segítő lovászt, mi foglalkozunk velük, ami komoly közös felelősségvállalás, akárcsak a  gyerekek. A velük való törődés is új színt hozott az életünkbe, mint annyi minden, amivel évről évre gazdagodik a szerelmünk.”

Fotó: Nagy Zoltán

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete