Címlapsztori Sztárok

Rettegett táncpartnere érintésétől Radics Gigi: „Még szoknom kell, hogy Dávid átölel”

Az énekesnő izgatottan várja, hogy a táncparketten bemutatkozzon. De október közepéig a gátlásosságát is le kell győznie. Gigi még most sem hiszi el, hogy irigylésre méltó az alakja…

Augusztus óta tartanak a táncpróbák. A műsor indulása előtti hetekben pedig már tetőfokára hágott az izgalom, mindennap órákon át gyakorol a páros. Köldökvillantós, kacér fehér felsőben, popsira feszülő fekete nadrágban és combközépig érő csizmában érkezik Gigi a táncterembe. A csizmáját egy magas sarkú cipőre cseréli le.

„A produkciótól kaptam a lábbeliket. Eleinte nagyon nehéz volt táncolni bennük, de muszáj kitaposni, hogy az első szombat esti show-ra, október 14-re már kényelmes legyen, ne törje fel a lábamat” – árulja el az énekesnő. Partnere, Baranya Dávid a Dancing with the Stars korábbi évadaiban is szerepelt, így tűpontos véleménye van arról, hogy Gigi hol tart a felkészülésben.

„Eddig Pap Dorcival, Hevesi Krisztával és Détár Enikővel versenyeztem. Dorcival tavaly a döntőig jutottunk, harmadik helyezést értünk el. Remélem, idén sem lesz rosszabb az eredmény – mondja a táncművész. – Úgy látom, az általam elképzelt ütem szerint haladunk, Gigi ügyes, gyorsan tanul. Amit kérek tőle, megcsinálja, könnyű vele a közös munka. A próbáinkat felveszem telefonnal, és ha van kedve, otthon még gyakorolhatja a tánclépéseket.”

A lelke mélyén duci kislány maradt

Gigi és Dávid nem egymást választották, a TV2 tette őket egy párba. „Nem volt beleszólásunk abba, hogy ki lesz a táncpartnerünk. Dávidot csak futólag ismertem. Először tavaly találkoztunk, amikor Pap Dorcival versenyzett, én pedig a táncuk alatt élőben énekeltem a Dancing with the Starsban. Akkor még nem is gondoltam arra, hogy a következő évadban már én is versenyző leszek.”

Az énekesnőnek még szoknia kell a testi kontaktust a jóképű tánctanárral. „Gátlásos nő vagyok, a lelkem mélyén még egy duci kislány. A terhességem alatt 30 kilót híztam, amit csak fél évvel ezelőtt sikerült leadnom. Miniszoknyát még mindig nem vettem fel, inkább csak nadrágban jövök a próbákra, mert nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal. Furcsa volt, amikor Dávid először megfogta a kezemet, a derekamat, és átölelt. Nekem ez nagyon bizalmas és intim dolog, de azért is vállaltam el a műsort, mert le akarom győzni a komplexusomat, a komfortzónámon kívül szeretnék lenni. A szüleim is biztattak, hogy nekem való a Dancing with the Stars, szóval egy kis családi nyomás miatt is vagyok most itt” – teszi hozzá nevetve.

Vajon hányadik helyig jutnak?

Azt is elárulta, hogy szerinte a latin táncok fognak neki könnyen menni, a keringőtől pedig tart. „A latin táncnál talán lehet picit hibázni, azt nem veszik rögtön észre a tévénézők, de a keringő túlságosan kiszámított, merev lépésekből áll, ha véletlenül félrelép az ember, azonnal feltűnik a zsűrinek.”

A 37 éves Dávid nagyon vigyáz Gigi testi épségére, de az énekesnő néhány kék-zöld foltot már így is összeszedett. „Egy-két véraláfutás már van a lábamon, de remélem, hogy komolyabb sérülésem nem lesz. Bízok Dávidban, a korábbi partnereit sem ejtette le” – mondja Gigi viccesen.

Bella szeret óvodába járni

Amíg az énekesnő a táncparketten gyakorol, a 3 éves kislánya, Bella óvodában van. „Mindig úgy osztjuk be a táncpróbát, hogy ne a lányommal közös idő rovására menjen. Bella szeptemberben kezdte az ovit. Szerencsére gyorsan beilleszkedett a csoportba, talán azért is ment ilyen jól neki, mert bölcsis volt korábban, kifejezetten szeret gyerekek között lenni. A szüleim is támogatnak, ott állnak mellettem, ha segíteni kell. Nagyon összetartó család vagyunk. Ha véletlenül elhúzódik a próba, akkor sem kell aggódnom, anyukám vagy édesapám elmegy Belláért az oviba.”

Gigi a válása óta egyedül neveli a kislányát, a táncművész pedig viszonylag friss házas. „Januárban volt az esküvőm. A hatéves kapcsolatunkat koronáztuk meg hivatalosan” – árulja el.

Dávid felesége fogorvos, a munkája távol áll a rivaldafénytől, mégsem féltékeny a csinos nőkkel körülvett férjére. „A kölcsönös bizalomra épül a kapcsolatunk. Amikor megismerkedtünk, akkor is táncos voltam. Patrícia tudja, hogy a munkám révén hölgyekkel vagyok napi kapcsolatban. A társastánc már csak ilyen. Nincs féltékenység, hiszen a feleségem a szerelmem, az ő kezét kértem meg, vele képzelem el az életemet.”

A részvétel a fontos, nem a győzelem

Gigi azt mondja, a többi versenyzőre nem tekint riválisként. Szinte naponta találkozik a szereplőkkel. „Nagyon jó a hangulat a próbákon. Mindenki külön teremben gyakorol, de a szünetekben a büfében összefutunk, beszélgetünk, elmeséljük egymásnak, ki hol tart a felkészülésben. Nem úgy megyek majd ki a táncparkettre, hogy mindenképp nyernem kell. A részvétel a fontos számomra. Örülök, hogy van merszem kipróbálni magam egy olyan területen, amiben eddig nem voltam igazán jártas. Izgatottan várom a tévénézők és a zsűri véleményét, de azt is nagyon remélem, hogy nem rögtön az első adásban esünk ki. Bízom benne, hogy a  közönség sokáig szeretne látni minket a táncparketten.”

Vetélytársnője véleményét is kikértük

Amikor Gigi próbája véget ért, egy másik versenyző, Király Linda érkezett meg a táncterembe. Azonnal kifaggattuk őt is. „Gigi nekem olyan, mint a húgom. Hétéves kora óta ismerem, már gyerekként rendszeresen járt hozzánk, mivel édesapámmal és a testvéremmel, Viktorral készített közös felvételeket. Nem vagyok féltékeny rá. Szerintem neki sokkal jobban fog menni a tánc, mint nekem. A túlsúlyom miatt hátrányban vagyok. Engem nem olyan könnyű felemelni!” – mondta nevetve Linda.

fotó: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete