Divat Otthon

Maximális rend a kert és a ház körül (x)

A Hörmann új kerti tárolói igényre szabhatóak, tartósak és a legmodernebb dizájnt képviselik.

Stílusos, modern és praktikus: ezek jellemzik a Hörmann legújabb kerti tárolórendszereit, amelyekben elfér minden kerti eszköz, szerszám, bicikli, sőt még a tűzifa is.

A tartós anyagokból készült új kerti tárolórendszerek, biztonságos és kompakt megoldást nyújtanak a kinti eszközeink, járműveink, gépeink tárolására. Több más előnnyel is járnak a hagyományos kerti faházakkal szemben, hiszen klímasemlegesek, ellenállnak mindenféle extrém időjárási körülménynek és sokféle kiegészítővel kaphatóak, így teljesen igényre szabhatóak.

Biztonság és kényelem A Berry eszköztároló házak és tűzifatárolók tökéletes megoldások lehetnek pl. a szerszámok, a kerti grill, az e-bike, motor, babakocsi vagy akár a kerti bútorok tárolására is. Különböző színekben és méretekben elérhetőek, ugyanakkor időtlen kialakításuk és stílusuk miatt sokféle otthonba jól illeszkednek. Fontos jellemzőjük még a biztonságosság: nem éghetők, és nem vetemednek meg. A tűzihorganyzott acéllemez miatt kevés karbantartást igényelnek, valamint időjárás- és penészállóak. Egyetlen éles szél nélkül, és jó minőségű ajtókkal, zárakkal és pántokkal gyártják őket, így maximális biztonságot adnak a családnak. Az említett számos kiegészítő, tartozék pl. a sarokpolc, a felhajtható asztal és a kerékpártartó is. De van lehetőség futtatórácsok, küszöbrámpa, valamint különböző szerszámtartók felszerelésére is, így még jobban kihasználhatóvá válik velük a rendelkezésre álló tér.

 

Zöld megoldás

A Hörmann eszköztároló házai a környezetet is kímélik, hiszen 100 %-ban klímasemlegesek. Ezt azt jelenti, hogy a komplett gyártáshoz zöldáramot használ a cég, a fennmaradó kibocsátást pedig klímavédelmi projektek támogatásával kompenzálja. Ezen kívül, a felhasznált acél 25 %-ban újrahasznosított anyagból áll, illetve a házak és tűzifatároló polcok 100 %-ban újrahasznosítható anyagokból készültek. Tartósságuk pedig garantálja, hogy sokáig lesznek a család szolgálatában.

További információért keresse a Hörmann szakembereit:

E-mail: [email protected]

Web: www.hormann.hu

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete