Ezotéria

Az Univerzum 12 törvénye

Ha ismerjük és ráhangolódunk az Univerzum törvényeire, az életünk könnyebb és boldogabb lesz.
adás és kapás törvénye egyezés törvénye energiaátalakulás törvénye ezotéria isteni törvény nemek törvénye ok-okozat törvénye polaritás törvénye ritmus törvénye tettek törvénye univerzum univerzum 12 törvénye ványik dóra vibráció törvénye viszonzás törvénye vonzás törvénye

1. Az isteni egység törvénye

Az Univerzum törvénye szerint minden egytől való, éppen ezért minden mindennel összefügg. Bármi történik, ha valamit teszünk vagy gondolunk, az befolyásol mindent és mindenkit a környezetünkben, és azon túl is. Ha önmagunkban elindítunk egy pozitív változást, az hatással lesz mindenkire; a gyerekünkre, a munkatársainkra, a családunkra, de még a kertünkben növő virágokra is.

2. A vibráció törvénye

Körülöttünk és az Univerzum egészében minden vibrál, él és mozog. A tetteink, a gondolataink, de még a meg nem fogalmazott vágyaink is. Tehát, ha pozitív tettekkel, gondolatokkal indítjuk meg a vibrációt, akkor ez így halad tovább, és ezt közvetíti. Mindennek egyedi rezgése van; legyen az jó és építő, vagy rossz és romboló. Csak rajtunk áll, melyik mellett tesszük le a voksunkat.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete