Ezotéria

A 8. nap az üzleté, a 15. az eladásé: így rendezze be az életét a Holdnaptár szerint, hogy sikeres legyen

Nemcsak a hangulatunkra és a szervezetünkre van hatással a Hold, hanem a sorsunkra is. Lássuk, hogyan határozza meg a teendőinket a járása a teliholdtól kezdődően számolva!

Holdtölték év végéig

augusztus 31.,

szeptember 29.,

október 28.,

november 27.,

december 27.

1. nap: Amit a telihold éjszakáján álmodunk, azt tekintsük előrejelzésnek a következő időszakra. Amibe ekkor kezdünk, az biztos sikerre van ítélve.

2. nap: Az egyik legeredményesebb és legtermékenyebb 24 órás időszakunk lehet. Terveink megvalósulhatnak.

3. nap: Ami korábban elveszett, azt ma érdemes keresni. Alkalmas ez az idő orvosi vizsgálatra, új gyógyszer kipróbálására, családi összejövetelre, nagytakarításra is.

4. nap: Hatalmi összetűzésbe, személyes konfliktusokba bonyolódhatunk. Ha megpróbálunk toleránsan viselkedni, nagy dolgokat vihetünk véghez.

5. nap: Segítsünk másoknak, adakozzunk! Vegyük fel a kapcsolatot azzal, akivel régen találkoztunk. Ha valakit megbántottunk, most kérjünk bocsánatot tőle!

6. nap: Ha kell, szálljunk szembe azokkal, akikről tudjuk, hogy rosszat akarnak nekünk. Gyakorolhatjuk a vonzás törvényét is.

7. nap: Könnyedén meg tudunk beszélni minden olyasmit, amit máskor nehéznek találnánk. Ha tudatosan törekszünk rá, akkor javíthatunk a kapcsolatainkon. Utazásokra is jó ez az időszak.

8. nap: Üzleti vagy munkával kapcsolatos ügyek megbeszélésére, szerződések aláírására, vásárlásra, találkozók lebonyolítására, hivatalos ügyek intézésére számítsunk. Bonyolult helyzetben szükségünk lehet az őrangyalunk támogatására. Hívjuk őt, és hangosan mondjuk el, mit szeretnénk tőle!

9. nap: Tanulmányokra, vizsgára, felvételire, állásinterjúra a legjobb ez a 24 óra. Érdekes információk jutnak el hozzánk, amelyek segítségével előreléphetünk.

10. nap: Mára tervezzünk hosszabb kirándulást. A munkahelyen elérhetjük azt, amit szeretnénk, érdemes ekkor ötletelni. Pompás időszak az ismerkedésre, a hosszan tartó kapcsolat kialakítására. Megérzéseink átlag fölött működhetnek.

11. nap: Ha ma betegszünk meg, tovább tarthat a gyógyulás. Ingerlékenyebbé válhatunk, mielőtt megszólalunk, számoljunk el tízig.

12. nap: Megtaláljuk azt az embert, aki a segítségünkre lehet egy fontos ügyben. Most érdemes fogyókúrába kezdeni.

13. nap: Kedvező, ha saját magunkért dolgozunk. Ne kérjünk szívességet, és ma utasítsuk el az ilyen irányú kéréseket!

14. nap: Kiváló időszak az ismerkedésre, szerelmi kalandokra, ha csak laza flörtöt szeretnénk.

15. nap: Vásárlásra, eladásra, konkurenciaharcokra számíthatunk. Gondolkodásunk kissé felületessé válhat, ezért minden ötletet vessünk papírra, ami az eszünkbe jut!

16. nap: Kis túlzásal tilos üzleti ügyben eljárni, mert veszteséggel járhat. A párkapcsolatokban rá akarjuk erőltetni a gondolatainkat másokra.

17. nap: Kellő erővel, bátorsággal és kitartással legyőzhetjük a rosszindulatot, a kellemetlenségeket is. Szexuális étvágyunk komolyabban növekedhet.

18. nap: Veszélyes idő, alaposan gondoljuk meg minden döntésünket! Legyünk éberek, hogy ne érjen kár bennünket, és tartsuk be a szabályokat!

19. nap: A hétköznapi, hivatalokkal kapcsolatos ügyek intézésére, valamint testmozgás elkezdésére alkalmas. Mindenféle kapcsolatunk megerősödhet, elmélyülhet.

20. nap: A pénz, a munka szempontjából kellemes. Ha lehet, csak a legszükségesebbet vásároljuk. A bankjegykiadó automatánál bosszúság érhet. Legyünk figyelmesek, ha online költünk, mert kárt szenvedhetünk.

21. nap: Akivel ma összejövünk, azzal a kapcsolatunk talán életünk végéig tarthat, akár szerelmi, akár üzleti a viszony. Tanulmányokban jól szerepelhetünk, a memóriánk is fantasztikusan működik.

22. nap: Csalódással, veszekedéssel kell számolni. Semmi sem úgy történik, ahogy azt elterveztük, ezért kissé lehangoltak lehetünk. Ha az energiánkat helyes mederbe tereljük, a szerelmi kapcsolatban páratlan élményekben lehet részünk, akár életre szóló szövetség is kialakulhat.

23. nap: Jó időszak rande­vúra, de akár utazásra is. A környezetünk nehezebben tud lépést tartani velünk, de a csapatmunka könnyen mehet. Áldás van minden külfölddel kapcsolatos ügyön.

24. nap: Kreatívak leszünk a nap első felében, míg a másodikban zavaros, átláthatatlan dolog történhet, amelyet próbáljunk még ma tisztázni. Most érdemes szűrővizsgálaton túlesni, vagy bármilyen orvosi vizsgálatra időpontot kérni.

25. nap: Legyünk elővigyázatosak, induljunk kicsivel korábban, így nem fogunk rohanni, és nem törjük össze magunkat. A mai jelmondat: csak egészség legyen! Ezen ne spóroljunk!

26. nap: Kifejezetten előnyös nap az alkotó gondolkodásra, művészeti tevékenységre, szórakozásra, lazításra, fürdőzésre, elmerülni a wellnessben. Kicsit engedjük el magunkat, hogy szellemünk, lelkünk, testünk feltöltődjön. A megérzésünk csalhatatlan lehet, hallgassunk rá!

27. nap: Kellő magabiztossággal és tetterővel nincs olyan nehézség, amellyel ne tudnánk megbirkózni. A kapcsolatunkban a párunk éghet a vágytól, hogy szeretetet adhasson nekünk, és ugyanezt várhatja tőlünk. Valamilyen formában bekopogtathat a múlt az ajtónkon.

28. nap: Ne kezdjünk szerencsejátékba, ma nincs áldás azon a pénzen, amelyért nem dolgoztunk meg. Családtaggal folytatott beszélgetésre és hivatalos ügyek intézésére viszont kifejezetten alkalmas az idő.

29. nap: Fizikai energiánk magas szintje nyugtalanná tehet bennünket. Levezetésére a sport vagy fizikailag megterhelő tevékenység ajánlott. Ha tanulmányokat folytatunk, az agyunk úgy szívhatja magába a tudást, mint szivacs a vizet.

30. nap: A most kezdődő kapcsolatok hosszabb távon igen jó hatással lehetnek ránk. Nem kell megjátszani magunkat, mert úgy szerethetnek minket, ahogy vagyunk. Hivatalos ügyek bonyolítására is szakítsunk kellő időt!

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete