Ezotéria

Ezotéria – A Plútó irányítja az életünket, ez vár a csillagjegyekre decemberig a párkapcsolatban, munkában és egészségben

Az év utolsó három hónapjában olyan csillagállások alakulnak ki, amelyek miatt jobban érezhetjük magunkat minden tekintetben. Sőt, a Plútó – amely az állatövben az újjászületést, a Főnixet jelenti – olyan fényszögekkel kapcsolódik a többi égitesthez, hogy ami korábban nem ment, amiben esetleg kudarcot vallottunk, most abban is pompás eredményt érhetünk el. Illetve a hirtelen változásokat jelentő Uránusz kapcsolódásai a többi kilenc bolygóhoz arra utalnak, hogy az élet különböző területein olyan váratlan események jöhetnek létre, amelyek miatt leeshet az állunk a meglepetéstől.

Kos (március 21. – április 20.)

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben a társával kissé nehezebb lehet a kommunikáció. Ám ha ön képes elfogadóan viselkedni vele szemben, akkor a dolgok úgy alakulhatnak, hogy a kapcsolatuk kiegyensúlyozott lehetne. Az is lehet, hogy a párja minden gondolata a pénz körül foroghat. Amennyiben ön a szinglik táborához tartozik, akkor olyan valakivel hozhatja össze a sors, akivel nem érdemes hosszabb távra tervezni, mert másként vélekednek különböző dolgokról. Ez pedig önt annyira zavarhatja, hogy úgy gondolhatja, nincs értelme nagyobb energiákat fektetni a viszonyba.

Pénz, munka: Októberben nem lesz oka panaszra, mert Fortunának, a szerencse istenasszonyának támogatásában lehet része. Sőt, az a csoda is megeshet, hogy bőségesen megfizetik a munkáját. Ha állást kíván változtatni, most kellene a tettek mezejére lépnie, mert fantasztikus lehetőséget csíphet meg. Kollégával vagy azokkal a személyekkel, akikkel a munkája során kerül kapcsolatba, remekül kijöhetnek. Most kedvez az időszak bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Viszont tilos bárkinek bármit kölcsönadni, mert biztos lehet benne, hogy vagy nem, vagy csak nagyon nehezen tudja majd visszaszerezni.

Egészség: Esély van arra, hogy az év utolsó hónapjaiban műtéti beavatkozásra kerülhet sor, amely miatt azért ne aggódjon, mert jó időben lehet a megfelelő kezekben. Ráadásul a regenerációs készsége is erős, vagyis gyorsan felépülhet.

Meglepetés-tipp

♈ Ha ön szülő vagy nagyszülő, akkor gyermeke, unokája boldogulása, előnyei érdekében vállaljon több feladatot az oviban vagy a suliban.

♈ Ügyeljen arra, hogy kinek mit és hogyan mond, mert titkos ellenség kiforgathatja a szavait, és besározhatja az ön nevét.

♈ Teljesen mindegy, hogy ön mennyi idős, érdemes lenne a tudását továbbfejlesztenie. Üljön vissza az iskolapadba! A megkezdett tanulmányt pedig –bármilyen nehézség adódna – ne hagyja abba!

♈ A kapcsolatai között lesz olyan, amelyik megszűnik. Ne sirassa azt az ismeretséget, ami azért ér véget, mert lejárt az ideje: már nem tudnak egymásnak semmit adni, nem tudják egymást fejleszteni.

Bika (április 21. – május 20.)

Párkapcsolat: Még azokban a szerelmi viszonyokban is pozitív változások és örömök várhatók, amelyekben nem volt minden fenékig tejfel. Ha voltak önök között konfliktusok, azok most elsimíthatóvá válhatnak. Talán ebben közrejátszhat az is, hogy ön nyitottabb, és olyan dolgot is el tud fogadni élete párjától, amelyre eddig esetleg nemet mondott. A meglévő szerelmi kapcsolatok azért működhetnek jól, mert a kedvese sok mindenben egyetérthet önnel.
Amennyiben ön egyedül van, és társra vágyakozik, akkor érdemes az internet segítségével keresgélnie, mert rátalálhat valakire, akivel nagy lehet önök között az összhang.

Pénz, munka: A munkája során kapcsolatba kerülhet olyan személyekkel, akikkel másként gondolkodhatnak, és ez probléma forrása lehet. Önről általánosságban elmondható, hogy nem kedveli a változásokat, ám most többször megfordulhat a fejében, hogy lépni kellene. Bátran elhagyhatja a járt utat a járatlanért. Ne féljen, ragadja meg azt az új lehetőséget, amelyet a sors kínál. A karácsonyi ajándékok vásárlását érdemes lenne az utolsó pillanatokra hagyni, mert kedvezményes áron tehetne szert pompás meglepetésekre. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó akár munkáról, vásárlásról, tanulásról vagy pihenésről.

Egészség: Felső légúti megbetegedés kialakulására van nagyobb esély. Ezért fontos, hogy egyen olyan gyümölcsöket, zöldségeket, amelyek C-vitaminban gazdagok. És egészítse ki még C-vitamin tablettával is.

Meglepetés-tipp

♉ Rendkívül stresszes lehet ez az időszak, ezért lényeges, hogy hetente háromszor mozogjon, így vezesse le a feszültséget.

♉ Kopogtathat az ajtaján a múlt: olyan valaki bukkanhat fel az életében, akivel egykor jó kapcsolatot ápolhatott. Nem érdemes ezzel a személlyel felújítani az ismeretséget, mert az évek folyamán olyan sokat változtak, hogy nem tudják ugyanott folytatni, ahol korábban abbahagyták.

♉ Ha valaki megbántotta, nem érdemes a bosszún gondolkodni. Mert a karma törvénye működik, és az illető a sorstól megkapja majd a magáét.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Párkapcsolat: A szerelmi kapcsolatokban azért alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet, mert a kedvese úgy gondolhatja, hogy ön rá kívánja erőltetni az akaratát. Illetve ha önnek van titka, akkor ez vagy kiderülhet, vagy a párja megneszelheti, és ebből alakulhat ki konfliktus. Ha nem akar lebukni, akkor sokkal körültekintőbbnek kellene lennie. A házasságokban, régi együttélésekben élete párja hallgatni fog önre, és mivel több dologban is egyetértenek, ezért a viszonyuk kielégíthetőnek mondható.
Ha ön szingli, akkor összehozhatja a gondviselés egy olyan személlyel, akinek ön lehet a segítségére abban, hogy azt a bonyolult helyzetet, amiben van, meg tudja oldani, és túl tudjon rajta lépni.

Pénz, munka: Októberben éghet a keze alatt a munka. Rendkívül jó teljesítményt nyújthat, amelynek hatására igazán elégedett lehet. A kollégák között is akadnak olyan személyek, akikkel remekül megérthetik egymást. Előfordulhat, hogy olyan változás következhet be az életében, amikor valakit ki kell szolgálnia. Mindez nem eshet nehezére, hiszen szereti az illetőt. A napi rutin változása nagyon is a kedvére lehet. Novemberben viszont olyan konfliktus alakulhat ki, amely miatt nehéznek érezheti az életét. A felettesével szemben nem három, hanem legalább tíz lépés távolságot kellene tartania. A főnöke viselkedése miatt pedig még az is megfordulhat a fejében, hogy állást kellene változtatnia.

Egészség: Az életmóddal megszerezhető egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély. Ezért nagyon fontos, hogy a hétvégén lógassa a lábát, pihenjen. Olyan tevékenységeket folytasson, amelyekkel feltöltheti testi, lelki energiaraktárait.

Meglepetés-tipp

♊ Most érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet bonyolítania, mert akár eladni, kiadni vagy vásárolni szeretne, anyagilag jól járhat.

♊ A pénzkiadó automatánál körültekintőbbnek kellene lennie, mert figyelmetlenség miatt bosszantó és akár veszteséges helyzet is létrejöhet.

♊ Ha van háziállata, a kis kedvenc sok örömet szerezhet önnek.

♊ Ha jogi problémája van, akkor a sors lehetőséget kínálhat arra, hogy peren kívül megegyezzen, és ez nem jár akkora kiadással, mintha a törvény elé vinné az ügyet.

Rák (június 22. – július 22.)

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben talán soha nem volt olyan nagy az összhang, mint az évnek ebben a szakaszában. Még azok a kapcsolatok is kiegyensúlyozottak lehetnek, amelyekre korábban a bántás, a féltékenység vagy az irigység volt a jellemző. Mindez köszönhető élete párjának is, akinél talán most eshet le a tantusz, hogy milyen jó dolga is van, hogy ön a társa. De az is lehet, hogy ami korábban problémát okozott, az most megoldhatóvá válik, és ez lehet a fő oka annak, hogy az életük kiegyensúlyozottnak mondható.
Amennyiben ön egyedül él, és társra vágyakozik, akkor a Teremtő olyan valakit hozhat ön elé, akivel mindent elsöprő nagy szenvedélyt élhet át.

Pénz, munka: Ha a pénz miatt eddig aggodalmaskodott, akkor most olyan helyzetbe kerülhet, hogy ennek az olykor álmatlanságot is okozó érzésnek búcsút inthet. A pénz most mágnesként vonzódhat önhöz. Ezért ha azon gondolkodik, hogy talán vállalkoznia kellene, akkor itt a ragyogó alkalom. Ha ön szülő vagy nagyszülő, akkor a gyermeke vagy az unokája miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, és olyan dolgokat megvásárolni, amelyekre a csemetének szüksége van. A kapcsolatai között akad olyan, aki talán önként tolhatja az ön szekerét, és aki a segítségére lehet abban, hogy a dolgok az ön kedve szerint alakuljanak. A politika beleszólhat az élete alakulásába.

Egészség: Roppant balesetveszélyes ez az időszak, ezért nemcsak közlekedés, hanem az otthon tartózkodás során is figyelmesebbnek kellene lennie, mert most még egy kenőkéssel is megvághatja magát. Akkor is fel kellene keresnie a fogorvost, ha jelenleg nincs problémája.

Meglepetés-tipp

♋ Rokonnal, szeretett személlyel figyelmesebbnek kellene lennie, mert az illető olyan nehéz helyzetbe kerülhet, amikor szüksége lehet az ön támogatására.

♋ Most érdemes külföldre utaznia, mert idegenben olyan hatások érhetik, amelyek pozitív irányba terelhetik és befolyásolhatják a jövőjét.

♋ Megérné a szerencsejátékokban próbát tennie, mert valahol akár öné lehet a fődíj.

♋ Meg kell tanulnia nemet mondani, mert valaki kihasználhatja, hiába dohog magában miatta, csak a saját energiáját pazarolja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben azért alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet, mert nemcsak a társa, hanem ön is minden idegszálával a pénzre koncentrál. Az anyagiak miatti feszültség rányomhatja a bélyegét az együttélésükre. Persze ez sem tart örökké, az év vége felé az anyagiakkal kapcsolatos problémák megoldódhatnak. Ha önök szülők vagy nagyszülők, akkor a csemetéjük is olyan dologgal állhat elő, amely szintén hatással lehet az anyagi helyzetükre.
A szerelmi viszonyokban hajlamosabbá válhat a türelmetlenségre, ezért mielőtt megszólal, gondolja végig, hogy mit mondana, mert így elkerülhetővé válhat a konfliktus.
Akivel most hozza össze a sors, azzal se vele, se nélküle lehet a kapcsolata. Vagy úgy alakul, hogy nem szól élete végéig a viszony, csak átsegíti egy nehéz helyzeten.

Pénz, munka: Pénzügyei most kedvezően alakulnak, ami nem azt jelenti, hogy térdig fog gázolni a húszezresekben, hanem hogy olyan összeg ütheti a markát, amelyre nem számított, amely nem volt tervbe véve. Illetve remekül tud majd vásárolni, olyan dologra adhat ki, ami nagyon megéri az árát. Önről általánosságban elmondható, hogy nem igazán érdeklik a leértékelések, ám most olyan akciókat foghat ki, amikor potom pénzért vehet meg minőségi dolgokat. Kollégával nagyon jól kijöhet, és a munkavégzés során is kiváló teljesítményt nyújthat. Felettesével viszont nehezebben értik meg egymást, de az is előfordulhat, hogy főnökváltásra kerül sor.

Egészség: Ha betegséggel küszködik, akkor most a gyógyulás útjára léphet. Megeshet, hogy egy régi, talán kezeletlen baj okoz problémát, amelynek most a végére pont kerülhet. Immunrendszere soha nem volt olyan erős, mint ebben az időszakban.

Meglepetés-tipp

♌ Most kellene ingatlannal kapcsolatos ügyeket bonyolítania, mert a sors hihetetlenül kedvező helyzetet teremthet.

♌ Hallgatnia kellene arra, amit az ösztöne súg, mert így a probléma megoldhatóvá válik, vagy előnyös helyzetbe kerülhet.

♌ Az életéből ki kellene söpörnie azokat a kapcsolatokat, amelyekről úgy érzi, feleslegessé váltak, mert ezek nem mozdítják előre.

♌ Érdemes lenne idegen nyelvet tanulnia, mert erre szüksége lehet a jövőben.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Párkapcsolat: Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyekben elsősorban a társa miatt jöhetett létre konfliktus, most a problémák megoldhatóvá válhatnak. Élete párja olyan dolgokkal állhat elő, amelyek miatt a kapcsolatuk szorosabbá, stabilabbá válhat. Ez pedig pozitív hatással lehet mindkettőjük hangulatára. A szerelmi viszonyokban is fantasztikus pillanatokat élhetnek át együtt. Ha ön egyedül él, és ezen a helyzeten változtatni kíván, akkor most a sors több olyan személyt is az útjába sodorhat, akik közül válogathat. Nagy esély van arra, hogy megtalálja azt, akivel annyira nagy lehet önök között az összhang, hogy akár fél szavakból is megértik egymást.

Pénz, munka: Ha ön vállalkozó, vagy idénymunkát végez, akkor nem lesz oka panaszra anyagilag. Ezért bölcs lenne, ha most hallgatna a pénzügyi helyzetéről, így elkerülheti a csalódást, hiszen olyan valaki irigykedhet önre, akiről ezt nem gondolta volna. Megkötheti élete legjobb szerződését, remekül vásárolhat, ha költözködésre kerülne sor, azt is kevesebb pénzből megúszhatja, mint ahogyan eredetileg tervezte. A pénzére jobban kellene ügyelnie, mert esély van arra, hogy meglopják. Ha az interneten keresztül vásárol, akkor a szokottnál is figyelmesebbnek kellene lennie, mert így elkerülheti a problémát, és valóban jól járhat.

Egészség: Érzékeny testtája a bokája, ezért jól nézzen a lába elé. Nem árt, ha jobban odafigyel arra, hogy milyen ételeket és italokat fogyaszt, mert a most lerakódó hájtól igen nehezen szabadulhat.

Meglepetés-tipp

♍ Ha önnek felnőtt a gyermeke, ne szóljon bele csemetéje kapcsolataiba, és ne akarja őt birtokolni sem. Ha ezt sikerül megállnia, a viszonyuk jónak lesz mondható.

♍ Vegyen részt többször kulturális eseményen, mert jó hatással lesz a lelkére és a szellemére. Jobban bírja majd azt a nagy iramot, amit a sors diktálni fog.

♍ A vonzás törvénye működik, ezért lényeges, hogy csak pozitív dolgokra gondoljon. A „nem” szócskát száműzni kell, mert ezt az univerzum nem ismeri fel: éppen azt vonzhatja be az életébe, amit szeretne elkerülni.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Párkapcsolat: A régi együttélésekben most érkezik el az igazság pillanata. Mindketten szembenézhetnek a valósággal, lezárhatják a múltat, és ha éreznek még elég erőt magukban, együtt kijavíthatják a hibákat. Az is lehet, hogy a párja életében olyan átalakulásra kerül sor, amely pozitív hatást gyakorol az önök kapcsolatára. A szerelmi viszonyokban, ha még nem bútoroztak össze, akkor most eljött a pillanat arra, hogy közös háztartásban éljenek.
Ha ön egyedül van, és ezt a helyzetet nehezen viseli, érdemes Szent Ritához, a lehetetlen dolgok védőszentjéhez imádkozni. Az ő segítségével olyan valakivel jöhet össze, akivel a kapcsolata akár életre szóló is lehet.

Pénz, munka: Nemcsak abban lehet most találékony, hogyan nőjön a bevétele, hanem a sors is egymás után kínálhat fel olyan helyzeteket, amelyek biztonságérzettel töltik el. Kollégái között van olyan személy, akinek a stílusa és a mondandója – főként az anyagiakkal kapcsolatos – miatt kinyílhat a bicska a zsebében. És akad olyan munkatársa is, akivel szeretetteljesen alakul a viszonya.
Ha van egy kis félretett pénze, akkor most érdemes olyan dolgot vásárolnia, amely az idő múlásával egyre csak növelheti az értékét.

Egészség: Jógázzon, ez rugalmasabbá teheti elmerevedő testét, és segít a csontok gyógyulásában is. Érdemes immunerősítő szereket szednie, melyek hatására kisebb az esély, hogy egy betegség ágynak döntse. Csontjai erősítésére szedjen D-vitamint!

Meglepetés-tipp

♎ Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: ha a sors becsuk egy ajtót, utána kinyit egy másikat. Ha valami megszűnik, nyomában jön az új lehetőség, ami elégedetté teheti.

♎ Nagyobb vásárlás esetén is ajánlott készpénzt magával vinni, mert megeshet, hogy bankkártyás fizetés során bonyolult helyzet alakulhat ki.

♎ Kedvez az idő minden ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Ha mesteremberre lenne szüksége, olyat válasszon, akit ismerős ajánl, így elkerülheti, hogy Mekk mester végezzen olyan munkát drágán, amiben végül nem lesz köszönet.

♎ Felbukkanhat valaki a múltból, akivel nemcsak közös emlékeket idézhetnek fel, hanem újra megtalálhatják a közös hangot.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben még októberben a társa elfogadóbb, vagy olyan változásokra/változtatásokra is hajlandó, amelyekre korábban esetleg nemet mondhatott. Ám ahogy közeledik az év vége, olyan dolgokkal állhat elő, amivel ön nem érthet egyet. Amennyiben a kapcsolatuk kiállja a mostani próbát, akkor megerősödhet, és mindketten elégedettséget érezhetnek. Ha önök szülők, akkor a gyermekük miatt nemcsak konfliktus jöhet létre, hanem olyan helyzet is, aminek során főként élete párja rengeteget rágódhat.
A szerelmi kapcsolatban, ha azt szeretné, hogy működjön, akkor önnek kellene engedékenyebbnek lennie, és kimondani mindazt, amit érez.

Pénz, munka: Annyira jól tud kommunikálni, hogy talán még homokot is el tudna adni a sivatagban. De nemcsak a rábeszélő képessége kiváló, hanem most ön az állat­övben a nagy manipulátor: a környezetében senki sem veszi észre, hogy azt teszik, amit ön sugalmaz nekik. Így aztán most kellene a pénzzel, megélhetéssel kapcsolatos beszélgetést lebonyolítania, mert játszi könnyedséggel elérheti azt, amit szeretne. Ahogy közeledik az év vége, úgy kellene egyre nagyobb figyelmet fordítania a költé­seire, különben olyasmire adhat ki, amivel nyomban meg is célozhatja a kukát. Lényeges, hogy csak olyan karácsonyi ajándékot adjon, amelynek ön is örülne.

Egészség: Az évnek ebben a szakában érzékeny testtája a feje, ami nemcsak fejfájás, hanem különböző gyulladások formájában is jelentkezhet. Vérnyomása is ingadozhat, ezért érdemes lenne egy otthon használatos vérnyomásmérőt beszerezni.

Meglepetés-tipp

♏ Ha valaki önre bízza féltve őrzött titkát, azt akkor is meg kell őriznie, ha legszívesebben világgá kürtölné. Mert ha kikotyogja, akkor nemcsak megbízhatatlan lesz, hanem ez a személy akár az ellenségévé is válhat.

♏ Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint jó tett helyébe jót várhat. Ön is tegyen valakivel jót, amelyért a sors jutalomban részesítheti.

♏ Ha nagyobb utazásra kerülne sor, akkor nemcsak pompásan érezheti magát, hanem olyan valakit ismerhet meg, aki a későbbiekben fontos szerepet játszhat az életében.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Párkapcsolat: Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, ahol gyermek is van, a társa nehezebben tud kijönni a csemetéjükkel. Ez okozhat átmenetileg gondot a kettejük viszonyában is. Ám ön talán soha nem volt még annyira türelmes, mint most, ezért működhet olyan olajozottan a kapcsolatuk. De talán az is közrejátszhat a szerelmi életük kiegyensúlyozottságában, hogy az ön munkájában, megélhetésében szerencsés változások következhetnek be. Ez az elégedettség pedig jó hatással van a közös életükre.
Ha ön a szinglik táborához tartozik, akkor megeshet, hogy olyan valakivel kerülhet kapcsolatba, akinek zűrösek-zavarosak az anyagi ügyei. Amennyiben éppen egy se vele, se nélküle viszonyban van benne, akkor ismét szakíthatnak, hogy majd később újra összejöjjenek.

Pénz, munka: Felettesével tökéletes lehet önök között az összhang. De az is megeshet, hogy a főnöke olyan dologgal állhat elő, amely miatt igazi mázlistának érezheti magát. Ha most kíván nemcsak állást, hanem akár hivatást is változtatni, akkor erre kiváló az időszak. Év végéig lépjen a tettek mezejére!
Olyan bevétel is ütheti a markát, amelyből akár tartalékot képezhet, vagy dugi pénzre tehet szert. A protekciónak is élvezheti minden előnyét: valakinek a hatására közelebb kerülhet a húsosfazékhoz, amiből nagykanállal meríthet. Okos lenne, ha a pénzügye nem lenne nyilvánosan téma, mert ez irigységet szülhet.

Egészség: Érzékeny szerve az epéje, ezért oda kell figyelnie a táplálkozására, kerülnie kellene a zsíros, fűszeres, nehéz ételeket. Ami nem lesz könnyű, hiszen ön imádja karácsonykor a nagy traktát…

Meglepetés-tipp

♐ Érdemes lenne ünnepi díszbe öltöztetni az otthonát, amely nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az idei karácsony valóban felejthetetlen legyen.

♐ Bármennyire is jól áll anyagilag, ajánlott lenne listával a kézben vásárolni. Így elkerülheti, hogy olyan dologra adjon ki, amire nincs szüksége.

♐ Ha lehetősége nyílna rá, akkor végezzen önkéntes munkát, jótékonykodjon. Soha nem volt aktuálisabb a mondás: jobb adni, mint kapni.

♐ Csatlakozhatna hittel, vallással foglalkozó közösséghez, ahol megtalálhatja mindazt, amit az utóbbi időben a lelkéből, szívéből elvesztett.

Bak (december 22. – január 20.)

Párkapcsolat: Rendkívül szenvedélyes ez a mostani időszak. Megeshet, hogy változnak az érzései valaki iránt, akit már jó ideje ismer. De az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatban olyan változások következhetnek be, amelyek miatt annyira szorongani fog, hogy éjszaka nehezebben jön álom a szemére. Ha szerelemről, érzelmi ügyekről van szó, akkor ne hallgasson senkire, menjen csak a saját feje után, mert senki sem tudhatja, hogy ön mit érez, milyen dolgok voltak/vannak a háttérben, amelyek miatt változtatni kell/kellett. Ennek a szerelemnek a hatására úgy érezheti, hogy most él igazán. Ha egyedül van, akkor sem érzi rosszul magát a bőrében, hiszen ön nem magányként éli meg ezt a helyzetet. És talán nem is akar egy ideig újabb kapcsolatba bonyolódni.

Pénz, munka: Felettesével elsősorban azért alakulhat ki konfliktus, mert ön most kevésbé elfogadó. Illetve úgy érezheti, hogy a főnöke önre kényszeríti az akaratát, amelyet elviselhetetlennek tarthat. Talán ez is közrejátszhat abban, hogy ön a változtatás gondolatával játszik. Azért nem érdemes most új munkát keresnie, mert csöbörből vödörbe kerülhet. Amennyiben ön szülő, a gyermeke miatt is nagyobb erőfeszítéseket kell tennie. A kapcsolatai között van olyan személy, akivel kiáshatják a csatabárdot. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, mert olyan szerencse érheti, amelyet eleinte el sem mer hinni, hogy mindez önnel esik meg.

Egészség: Mozgásszervi probléma jöhet létre. De az is megeshet, hogy talpbetétre van szüksége. Érdemes lenne ortopéd orvost felkeresnie. Ajánlott lenne reggelente 5 percig nyújtó gyakorlatokat végeznie, ami nemcsak a testére, hanem a lelkére is kedvező hatást gyakorol.

Meglepetés-tipp

♑ A rétestészta módjára gyűrűző problémát végre felszámolhatja, és az ügy nyertese lehet.

♑ Önhöz közel álló személy nehéz helyzetbe kerülhet, amikor szüksége lehet az ön támogatására. Ami azért nem esik önnek nehezére, mert szereti az illetőt.

♑ Muszáj lesz valakivel őszinte megbeszélést folytatni, amely az ön életét is új megvilágításba helyezi, és jobban megértheti még a saját múltját is.

♑ Az interneten keresztül olyasmire akarhatják rábeszélni önt, amire nemet kellene mondani.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet önök között az összhang. Megeshet, hogy mindketten sokkal elfogadóbbak, mint korábban bármikor, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az egész család élete boldogabb, kiegyensúlyozottabb. Ami problémát okozhat önök között az az anyagi ügyek alakulása. Elsősorban ön lehet az, aki elégedetlen a pénzügyek miatt. Ám élete párja meg tudja önt nyugtatni, és kiegyensúlyozottá válhat a kapcsolatuk.
Amennyiben társra vágyik, az interneten kellene körülnéznie. Valószínűleg olyan valaki lesz a befutó, aki az első pillanatban nem is tetszik majd önnek, aztán később ez az illető rabul ejtheti a szívét.
Pénz, munka: Még októberben nagy lehet az összhang ön és a felettese között. Vagy a meglévő munkahelyén történhetnek olyan események, amelyek pozitív hatást gyakorolhatnak még a kedélyállapotára is. Ám az év vége felé olyasmi történhet, amely megviselheti az érzékeny lelkét. Nagy esély van arra is, hogy nem kap év végén jutalmat, vagy csak annyit kap, ami csalódást okozhat. Az év utolsó két hónapjában a felettese is nehéz helyzetbe kerülhet, ez lehet az oka annak, hogy főnöke roppant feszültté válik, és a türelmetlensége miatt ön is szenvedhet.
Nem kedvez az időszak külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Amennyiben az utazás elkerülhetetlen, akkor kösse meg az összes létező biztosítást, és vigyen magával a tervezettnél több pénzt.

Egészség: Gyomor- és bélpanaszok léphetnek fel. De az is lehet, hogy a bélgázok okozhatnak problémát. Szerezzen be olyan tablettát, étrend-kiegészítőt, amellyel ez a kellemetlen gond felszámolható.

Meglepetés-tipp

♒ Ha valaki megsértette, akkor a bosszút felejtse el, mert bár az első pillanatban részegítő, de mindig keserű ízt hagy maga után. Ráadásul a karma törvénye is működik, mert az illető a sorstól megkapja mindazt, ami jár neki…

♒ Ha nagy családi eseményre kerülne sor, akkor ebben ki kell tennie magáért. Még akkor is, ha esetleg korábban megbántották önt, és elfelejtettek bocsánatot kérni.

♒ Az őrangyala védelmében lehet most része. Sőt, ha bármit szeretne elérni, bátran hívja segítségül!

Halak (február 20. – március 20.)

Párkapcsolat: A házasságok, régi együttélések elsősorban az ön hozzáállása miatt működhetnek jól. A szíve csordultig lehet szeretettel, szerelemmel. És ez még akkor is így lehet, ha önök már régóta együtt élnek. Élete párja igyekszik stabil hátteret biztosítani, amelyet ön képes értékelni, és ez is hozzájárulhat a harmonikus együttéléshez. Ha most kívánja összekötni a kedvesével az életét, akkor itt a ragyogó alkalom!
Ha egyedül él és párra vágyik, akkor önnek kellene kezdeményeznie, az első lépést megtenni. Nagy esély van arra is, hogy a munkája során kerülhet kapcsolatba azzal a személlyel, akivel megtalálhatja a közös hangot. Egy régi, se vele, se nélküle viszonyban kénytelen lesz a kedveséhez alkalmazkodni, ami most könnyebben megy.

Pénz, munka: Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, mert nagyon megéri idegen országban vásárolni. Sokkal kevesebb pénzből megúszhatja például a karácsonyi ajándékozást és a nagy ünnepi traktát. Érdemes lenne az év végén lefoglalni a jövő évi külföldi utazást. Ha bankkártyával kíván fizetni, akkor ebben tévedés történhet, és veszteség érheti. Ezért jobban jár, ha az év utolsó hónapjában inkább bankjegyek vannak a pénztárcájában. Hivatalos ügyeket kell intéznie? Akkor meg kell acéloznia az idegeit. Amennyiben ön szülő vagy nagyszülő, gyermekére, unokájára büszke lehet.

Egészség: Ha ön rendszeresen gyógyszert szed, akkor ebben változás következhet be. De az is lehet, hogy a meglévő tabletták mellé újabbat írhatnak fel. Javasolt lenne csontritkulásszűrésre és mammográfiai vizsgálatra időpontot kérni.

Meglepetés-tipp

♓ Egy baráti kapcsolat sokat segíthet abban, hogy az életét kereknek és egésznek érezze. Támaszkodhat az illetőre, de ne felejtse el megköszönni mindazt, amit kap tőle.

♓ Kezdjen új hobbiba! A zene, a tánc vagy bármely művészeti ág tökéletesen kikapcsolja, és segítségével megszüntetheti az utóbbi időben önben felhalmozódott feszültséget.

♓ Nincs értelme a múlton töprengeni. Száműznie kell a „mi lett volna, ha” kezdetű mondatokat. Mert ami megtörtént, azon úgysem tud változtatni. Inkább nézzen előre, a jövőbe!

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Adobestock

 

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete