Ezotéria

A Halaknak visszaköszön a múlt, a Bikának a szerencse éve jön: ezt ígérik a csillagok 2024-re

Az asztrológia úgy tartja, hogy minden évet egyetlen bolygó ural. Az adott évben a vezető bolygó tulajdonságainak megfelelő események, hangulatok és az emberiség számára teljesítendő feladatok várhatók. A 2024-es esztendőt a harcos természetű Nap uralja.

Kos: Gyógyító év
Talán soha nem voltak annyira fontosak a kapcsolatok, mint a Nap évében. A régi ismeretségek mellett a sors olyan valakit hozhat az útjába, akivel a karma láthatatlan szálai köthetik össze önöket. Az illetőről úgy tűnhet, mintha ebben az életben az ön adósa lenne. Azért találkoznak, hogy a korábbi adósságot most rendezze önnel. Ha betegséggel küszködik, a gyógyulás útjára léphet.

Bika: A szerencse éve
Figyelmének fókuszában a pénz állhat, amelyből most lehet annyi, amennyire szüksége lenne. Fortuna istenasszony az életnek ezen a területén támogatja önt, ezért olyan dologra is jut pénz, amelyet talán korábban nélkülöznie kellett. Ha párkapcsolatban él, akkor élete párjával azért jöhetnek ki jobban, mert ön elfogadóbb, jobban tud alkalmazkodni a társához, mint a korábbi években bármikor.

Ikrek: Változások a munkában
A párkapcsolat kiemelt jelentőséggel bírhat most, amikor inkább a társának lehet fontosabb a kettejük viszonya. A munkában, megélhetésben elkerülhetetlen változások következhetnek be. Megeshet, hogy a jelenlegi munkahelyén átszervezésre kerülhet sor, vagy felettesváltás történhet. Ne ijedjen meg, a sors nem hagyja önt magára! Pompásan sikerülhet egy külföldi út.

Rák: Anyagi sikerek
Az egzisztenciális változások évének is nevezhető a 2024-es, amikor olyan helyzetbe kerülhet, amikor jól kereshet, és ez elégedetté teheti. A sors lehetőséget kínálhat arra is, hogy idegen országban találja meg a számításait. Azokban a párkapcsolatokban, ahol eddig kisebb-nagyobb zűrök voltak, most eljön az ideje annak, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Régi szerető is felbukkanhat.

Oroszlán: Jóra fordul minden
Olyan események történhetnek, amelynek hatására ön és a környezetében élők is úgy gondolhatják, hogy önt Isten a tenyerén hordozza. Ha eddig nem volt jónak mondható a felettesével a viszonya, ebben is pozitív változás várható. Ha korábban egészségi problémával küszködött, az kiújulhat, de újfajta megoldás kínálkozhat, amivel a betegség végérvényesen felszámolhatóvá válik.

Szűz: Viták a szerelemben
Az ön előtt álló történések miatt a 2024-es év sorsfordulónak is nevezhető. Még az is megtörténhet, hogy talán a kisujját sem kell megmozdítania a siker érdekében. Nemcsak feljebb léphet a karrier létráján, nemcsak állást változtathat, hanem akár új hivatásban, új szakmában is kipróbálhatja magát. A házasságokban, régi együttélésekben viszont többször jöhet elő parázs vita.

Mérleg: Beteljesült karma
A termékenység évének is nevezhető a 2024-es, amely arra is vonatkozik, hogy több pompás ötlete lehet, amelyeknek a nagy részét meg tudja valósítani. Emiatt az anyagi helyzetében jelentősebb javulás következhet be. Ráadásul megtapasztalhatja a karma működését, mert aki korábban ártott, vagy rosszat akart önnek, az a sortól megkaphatja mindazt, ami ezért jár neki…

Skorpió: Új szemléletek
A különleges élmények esztendejének is nevezhető a 2024-es. Olyan dolgokat tapasztalhat meg, amelyeket eddig talán még sohasem élt át, és amelyek hatására megváltozhat még a világlátása is. Ha ön párkapcsolatban él, akkor a társával olyan események történhetnek, amitől nem érzi majd jól magát a bőrében. Nagy szüksége lehet jövőre az ön támogatására.

Nyilas: Erősebb kötelék
A magánélete áll majd a fókuszban. Ha ön házas, akkor a kapcsolatuk erősebbé válhat. Ha a közös életükben sok volt a feszültség, akkor olyan átalakulások következhetnek be, amelyek hatására az életük jelentős javuláson megy keresztül. Ha még nem házas, most kimondhatja a boldogító igent. A megélhetésért minden forintért meg kell dolgoznia, ami nem esik nehezére.

Bak: Dolgos hónapok
A munkahelyén történhetnek olyan változások, amelyek miatt több teher nehezedhet a vállára, ami nem jelent gondot. Szívesen végzi a teendőket, és ezzel a kollégáknak is jó példát mutathat. Nagy esély van arra is, hogy megváltozik a napi rutinja. 2024-ben többször lehet majd úton, ezért balesetveszélyesebb az év. Most nagyon érdemes értékes ingóságot vagy ingatlant vásárolni.

Vízöntő: Irigylésre méltó helyzet
A Nap évét a rendkívüli sikerek jellemezhetik az életnek több területén is. Ennek hatására elmondható, hogy jól érzi majd magát a bőrében. Regenerációs készsége sem volt korábban olyan erős, mint most. Még a legmakacsabb betegségből is felgyógyulhat. Ha ön szülő, csemetéje életében fontos változások következhetnek be, amelynek lekötik a figyelmét.

Halak: Visszaköszön a múlt
A múlt talán sohasem játszott olyan nagy szerepet a jelené­ben, mint most. A korábbi tapasztalatainak nagy hasznát veheti, amikor olyan helyzet alakulhat ki, amivel régebben már szembesült. A baráti kapcsolatai között lehet olyan, amely szintet lép. A munkában, megélhetésben önnek nagyon is tetsző változások alakulhatnak ki. Egy utazás feltöltheti az energiaraktárait.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: pexels.com

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete