Ezotéria

A Kosok markát nyeremény ütheti, az Ikrek páratlan lehetőséget kap: pénzhoroszkóp

A következő három hónap csillagállásai kedvező változásokat vetítenek előre az egyes jegyek szülöttei számára. Bár váratlan kiadások és munkahelyi változások is adódhatnak, most mindenki sikerrel veheti az akadályokat.

Kos (III.21.–IV.20.): Itt a váltás ideje

A nagyvilág történései beleszólhatnak a hétköznapjaiba, különösen a megélhetésébe. Ha állást vagy hivatást szeretne változtatni, akkor most lépjen a tettek mezejére. Pénzügyeinek alakulása örömre ad okot. Nem gázol térdig a húszezresekben, valahogy mégis mindene meglesz, amit szeretne. Érdemes a nyereményjátékokban is próbát tennie, mert akár még a fődíjra is van esélye. A nagyobb beruházásokat áprilisban és májusban bonyolítsa.

Bika (IV.21.–V.20.): Jó lehetőséget kaphat

Nézzen körül az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat. A politika viszont legyen tabu, így elkerülheti, hogy épp azzal rúgja össze a port, akivel nem kellene. Felettesének problémái adódhatnak. Pénzügyekben az egyik szeme sír, a másik nevet. Ami el tud romlani, az el is fog, emiatt pedig mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Ingatlanügylet miatt is lehetnek pluszkiadásai. Rokonai, szerettei kerülhetnek szorult helyzetbe, amelyben pénzügyi segítséget is várhatnak öntől.

Ikrek (V.21.–VI.21.): A szerencse kegyeltje

A nagy eredmények hónapjai köszönthetnek be, a szerencse teljes támogatását élvezheti. Olyan lehetőséget kínálhat önnek a sors, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania. Kedvez az idő külföldi munkavállalásnak, idegenben könnyedén megtalálhatja a számítását. Figyeljen viszont oda arra, hogy világosan, egyértelműen fogalmazzon, főleg, ha a felettesével beszél. Ha tanulmányokat folytat, ezúttal gyorsan pénzre válthatja a tudását.

Rák (VI.22.–VII.22.). Az ismerősei segítik

Egyes változásokra nincs ráhatása, nem nagyon tehet hát mást, mint hogy alkalmazkodik. Bár kellemetlen ismerősei is akadnak, a kapcsolatoknak talán még sohasem vette olyan nagy hasznát, mint ebben a három hónapban. Ezeknek köszönhető ugyanis, hogy óriási örömre okot adó eredményeket érhet el a karrierjében. Ha az interneten vásárol, vagy online intézi a banki ügyeit, legyen különösen figyelmes, mert ezen a területen veszteség érheti.

Oroszlán (VII.23.–VIII.23.): Siker és biztonság

Szerencsés időszak köszönthet önre. Az élet több területén nagy sikert érhet el, ez pedig biztonságérzettel ajándékozza meg. Most érdemes állást váltania, vagy akár teljesen új szakterületre merészkednie. A meglévő munkahelyén is történhetnek örömteli átalakulások. Ne hagyja ki a szerencsejátékokat, mert nagy esélye van egy komolyabb összeg elnyerésére. Nem kedvez viszont az idő a külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezek többe kerülhetnek a tervezettnél.

Szűz (VIII.24.–IX.23.). Új utakra léphet

A nagyvilágban történő események miatt ne aggodalmaskodjon: semmi sem tart örökké, ennek a szituációnak is hamarosan vége lesz. A munka terén lehet, hogy új fába vágja a fejszéjét. Júniusban legyen rendkívül figyelmes: félreértések, hazugságok bukkanhatnak fel, és a megélhetésére, a főnökével való viszonyára is hatással lehetnek. Ha kapcsolatban él, társának minden figyelme az anyagiakra irányulhat, a beosztás ugyanis most nem megy egyszerűen.

Mérleg (IX.24.–X.23.): Előre viszi a lelkesedés

Ég a keze alatt a munka, erőt és kedvet is érez a feladatai elvégzéséhez. Kiváló az idő az állásváltoztatásra, pompás lehetőséget találhat. Segítenie kell valakin, amit örömmel meg is tesz, a kívülállók viszont emiatt kissé lekezelően bánhatnak önnel. Ha júniusban veszi ki a szabadságát, fel kell készülnie arra, hogy a pihenése nem lesz zavartalan. Ha most tervezi a lakásfelújítást, vagy mesteremberre lenne szüksége, számítson bonyodalmakra.

Skorpió (X.24.–XI.22.): Tartsa be a szabályokat!

Megeshet, hogy a kollégái közül valaki ezekben a hónapokban a szokottnál is jobban idegesíti. A családi kapcsolatokra fordítson nagyobb figyelmet, ne csak a munkának éljen! Ha vállalkozó, vagy idényjellegű munkát végez, akkor ezúttal különösen fontos, hogy betartsa a szabályokat, mert ellenőrzésre számíthat, mulasztás, hiba esetén meg is büntethetik. Ezekben a hónapokban érdemes bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket intéznie.

Nyilas (XI.23.–XII.21.): Jobb adni, mint kapni

Ahogy eddig, a következő három hónapban is meg kell dolgoznia minden forintért. Nem esik nehezére a kemény munka, mert anyagilag rendkívül jól járhat vele. Érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet bonyolítania. Ám ha lakásfelújításon gondolkodik, legyen figyelmes. Így kerülheti el, hogy feleslegesen fizessen. A saját bőrén tapasztalhatja meg, hogy jobb adni, mint kapni: egy önhöz közel álló személynek legyen a segítségére, ő nagyon hálás lesz ezért.

Bak (XII.22.–I.20.): Kérjen fizetésemelést!

Megeshet, hogy olyan dolgot kell ismét elvégeznie, amelyről korábban úgy gondolta, hogy pontot tett a végére. A kommunikáció az erőssége, különösen, ha munkáról, pénzről van szó. Ha elégedetlen a díjazásával, ennek most kell hangot adnia, felettesénél nyitott fülekre találhat. A nagy vásárlásokat érdemes áprilisra terveznie, olyasmit vehet, ami megéri az árát. Ha kölcsönre van szüksége, kedvező feltételekkel juthat pénzhez, és később könnyedén törlesztheti.

Vízöntő (I.21.–II.19.): Tervezzen rugalmasan!

Áprilisban és májusban nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is elismerik a jól végzett munkáját. Pénzügyi téren a helyzet magaslatán áll, olyan összeghez juthat, amely miatt örömében a föld felett lebeghet. Egy meglepő hír jut a tudomására: hálás lehet, hogy ez nem önnel esett meg. Gyermeke miatt váratlan kiadásai lehetnek, ezért újra kellene számolnia a családi költségvetést. Ha külföldre utazik, vigyen magával a tervezettnél több pénzt.

Halak (II.20.–III.20.): A beosztás mestere lesz

Munkájában elégedettségre okot adó változás következhet be, a kollégája rossz­indulata azonban megdöbbentheti. Talán soha nem tudta olyan jól beosztani a pénzt, mint ebben a három hónapban. Nem várt kiadásokra is felkészülhet, de szerencsére ki tudja őket gazdálkodni. Bírságveszélyes az időszak. Az élet minden területén tartsa be a szabályokat, hogy elkerülje a büntetést. Júniusban nem kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyeknek.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Adobestock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete