Ezotéria

Felejtsük el a rossz kedvet: napindító varázslatok borús reggelekre

Amikor még az ágyból sincs kedvünk kimászni, nemhogy útra kelni, és teljesíteni a munkahelyünkön, jól jön egy kis extra motiváció. Megmutatjuk, az ezotéria segítségével hogyan varázsolhat magának jó kedvet.

Ébredés után meditáljunk!

Csupán 10 perccel kell korábbra húzni a vekkert, és már sokat tehetünk azért, hogy jobb legyen az egész napunk. A szürke napokon leginkább a fényhiánytól szenvedünk, és most ezt varázsoljuk vissza az életünkbe.
Kényelmesen helyezkedjünk el az ágyban, és képzeljük el, ahogyan piros szalagokkal a földhöz, kék szalagokkal pedig az éghez kötjük magunkat. Most gondolatban repüljünk el egy gyönyörű, napfényes rétre. Feküdjünk a fűben, halljuk a madarak csicsergését, és érezzük a bőrünkön a melengető napfényt.

A nap feltölt energiával, jókedvvel, amely az egész napra elegendő lesz. Amikor úgy tapasztaljuk, hogy már elegendő fénnyel töltekeztünk fel, repüljünk vissza a rétről, és nyissuk ki a szemünket az ágyunkban, és tudatosítsuk magunkban, hogy bármilyen szürke is az ég, mi kaptunk elég energiát a napunkhoz.

Tisztító zuhany

Ha szeretnénk, hogy még több energia legyen bennünk, fontos, hogy a negatív energiáktól megszabaduljunk. Amikor beállunk a zuhany alá, képzeljük azt, hogy ezüstszínű a víz, és lemos rólunk minden rossz behatást.
Miközben törölközünk, lelki szemeink előtt lássuk, ahogyan minden maradék kellemetlen érzést lesöprünk magunkról. Tele vagyunk erővel és vitalitással, és jókedvűen kezdjük el a napot!

Barátságos arcot kérek!

A tükör reggelente nem szokott jó barátunk lenni. Viszont a lelki hadviselés szempontjából fontos, hogy úgy lépjünk ki reggel a lakásból, hogy szeretjük önmagunkat. Ezért lényeges, hogy a következő varázslatot végezzük el indulás előtt. Nézzünk bele a tükörbe, és ujjunkkal az üvegfelület fölött haladva rajzoljunk egy szív alakot magunk köré. Ezt ismételjük meg hétszer, és mindegyik alkalommal mondjuk el a következő mondatot: „Elégedett vagyok magammal, jókedvűen indulok el ma reggel is!” És ha lehetséges, egy nagy mosollyal fejezzük be!

Indulás előtt

Ehhez a varázslathoz kell egy kis előkészületet tennünk még előző nap. Válasszuk ki a kiegészítőink közül azt, amit másnap viselni fogunk. Lehet ez az óránk, egy kendő vagy a kedvenc fülbevalónk. Gyújtsunk meg egy füstölőt, és húzzuk át hétszer felette a kiegészítőt, majd fogjuk a tenyerünkbe, és mondjuk a következő varázsigét: „Te leszel az holnap, aki egész nap jókedvre derít. Segítesz, hogy minden negatív távol maradjon tőlem, és csak kellemes élmények érjenek.”

Édes, mint a méz

Egy esős, borús napon  a legkevésbé jut eszünkbe, hogy kedvesek legyünk a családunkkal, kollégáinkkal. Általában rossz a kedvünk, és könnyebben bántunk meg másokat. Ha pedig vitába keveredünk, oda az egész napunk. Tegyünk ez ellen már azelőtt, hogy elhagynánk a lakást; gyújtsunk meg egy fehér gyertyát, és a lángja felett húzzunk el egy kanál mézet, és együk meg. A méz gondoskodik róla, hogy édes legyen minden szavunk a nap folyamán, és nemhogy ne bántsunk meg senkit, de kedvesek legyünk mindenkivel.

Fotó: pexels

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete