Ezotéria

Személyre szabott tanácsok: hogyan lehetünk boldogabbak az ezotéria segítségével?

Sokszor egészen kicsit kell tennünk ahhoz, hogy boldogabbak legyünk. Ha végre megtaláljuk az öröm kulcsát, könnyebbek lesznek a mindennapjaink, és ha mi is ragyogunk a világra, mindenki visszanevet.

Tudjuk meg, mi a boldogságunk gátja!

Az első feladatunk, hogy végre tisztába kerüljünk azzal, mi akadályozza, hogy teljes boldogságban élhessünk. Ehhez kérjük az Univerzum üzenetét meditációban.

Teremtsünk magunk körül nyugodt hangulatot, és fürödjünk meg. Képzeljük el, hogy a vízsugár vagy éppen a kádban lévő víz ezüstszínű, és lemos rólunk minden negatív energiát. Ezután vegyünk magunkra fehér ruhát, gyújtsunk meg két fehér gyertyát, egy füstölőt, helyezkedjünk el kényelmesen, csukjuk be a szemünket, és mondjuk el a következő mondatot: „Kérem az Univerzumot, hogy küldje el a választ! Mi áll a boldogságom útjában?” És várjuk, hogy érkezzen a jelzés, érzésben, belső hallásban vagy egy gondolatban. Ezt a kérdést akkor is tegyük fel, ha úgy érezzük, tudjuk, hol a hiba. Ugyanis lehet, hogy meglepő választ fogunk kapni, olyat, amire nem is gondoltunk.

Szerelem

Ha a szerelmi életünk nem megfelelő, és ez okozza, hogy nem érezzük magunkat boldognak, a következő varázslatot kell elvégeznünk.

Várjuk meg a következő tízmilliószoros napot, és írjunk egy levelet a fentieknek. Gyújtsunk egy piros színű gyertyát, és egy fehér papírra piros tollal jegyezzük fel, milyen szerelemre vágyunk. Leírhatjuk – ha már meglévő kapcsolatban élünk –, hogy mi az, amiben szeretnénk, ha változna a párunk, de azt is – ha egyedül élünk –, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezzen az az ember, akit társunknak szeretnénk. Ha elkészültünk a levéllel, égessük el a gyertya lángjában, hogy a füsttel a kérésünk felszálljon az égiekhez.

Gyerekekkel való kapcsolat

Ha a meditációnk során az derül ki, hogy a gyermekünkkel való kapcsolatunkat kellene harmonikusabbá tennünk, és ezzel lehetnénk boldogabbak, tegyünk két holdkövet teliholdkor az ablakunkba úgy, hogy érje a Hold fénye. Az így feltöltött holdkőből egyet ajándékozzunk a gyermekünknek, a másikat pedig tartsuk magunknál, és kérjük a fentieket, hogy segítsenek, hogy jó és szeretetteljes legyen a kapcsolatunk.

Munkahely

Ha a munkahelyünkön nem jó a hangulat, és ez sokat elvesz az energiáinkból, hívjuk segítségül a növények erejét. Egyrészt pajzsként alkalmazva lezárhatjuk azon kollégáink felé az utat, akik nem túl jóindulatúak – tegyük arra a részre az asztalunknak, ahonnan a negatív erőket érezzük –, illetve választhatunk olyan növényt is, amely önmagában is alkalmas, hogy jelenlétével jókedvre derítse az irodában ülőket. Ilyen például a begónia. Ha nem tehetünk az asztalra növényeket, egy kis üvegcsében tartsunk curryport a kezünk ügyében.

Egészség, energia

Ha úgy érezzük, boldogságunknak az a gátja, hogy egészségi állapotunk ingatag, nincs bennünk elég erő és vitalitás, viseljünk narancsszínt, ugyanis az ezotériában ez a jelen, az energia színe. Nem kell tetőtől talpig narancsba öltöznünk, elég néhány kiegészítő, és érdemes az otthonunkba és a munkahelyünkbe is bevezetni ez azt élénkítő árnyalatot.

Anyagiak

Ha úgy érezzük, hogy az anyagi javak hiányoznak, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, végezzük el a következő varázslatot. Három zöld gyertyát tegyünk háromszög alakban magunk elé a földre. (Ügyeljünk a biztonságra, nehogy könnyen fel tudjuk rúgni az égő gyertyákat!) Miután meggyújtottuk a kanócot, hét pénzérmét egyenként számoljunk le, húzzuk el a gyertya lángja felett, majd tegyük közéjük. Minden érme elhelyezésekor mondjuk el a következő mondatot: „Az égiek segítenek, hogy anyagi biztonságban élhessek!”

Az érméket csomagoljuk egy aranyszínű anyagba, és rejtsük el úgy, hogy avatatlan kézbe ne kerülhessen.

Fotó: shutterstock

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete