Ezotéria

Gondoljuk magunkat gazdagra! Az Univerzum teljesíti a világos vágyakat

Sokan azért nem érik el a vágyott anyagi helyzetet, mert nem jól gondolkodnak a pénzről!
anyagi helyzet egy cél elképzelés ezotéria gazdagság ne szorongjunk pénzhozó trükkök ványik dóra

Az Univerzum sokkal könnyebben tud világos vágyakat teljesíteni, mintha valami ködös ábrándképünk van arról, hogy mit szeretnénk elérni. A pénzzel kapcsolatos álmainkat ne úgy fogalmazzuk meg, hogy „szeretnék gazdag lenni”, mert a gazdagság relatív fogalom, mindenkinek más és más az, amit ennek tekint. Inkább mondjuk ki azt, amire valójában vágyunk: például szeretném, ha anyagilag is gondtalan életet élhetnék. Ha pontos tárgya van annak, amit szeretnénk megszerezni, mondjuk el ezt égi segítőinknek: szeretnék egy biztonságos, nagyobb autót, vagy boldog lennék, ha nagyobb házba költözhetnénk. A legtöbb ember ott véti el az esélyét az anyagi jólétre, hogy rosszul áll a pénzhez. Folyamatosan szorong miatta, ha pedig egy picit több áll a házhoz, annak azonnal száz helyet tud, ahová elköltené és a vége csalódás és frusztráltság.

Gondoljunk másképp a pénzre: legyen eszköz ahhoz, hogy a lehetőségeinkből kihozzuk a maximumot, és ne valami, ami kifolyik a kezünk közül vagy éppen soha nincs belőle elég. Ha hajlandóak vagyunk hálásak lenni, hogy általa megszerezhetünk valamit, amire vágyunk, akkor az Univerzumtól pozitív megerősítést kapunk, és újabb lehetőségeket, pénzösszegeket nyújt nekünk. Akár olyan összegeket is, amire nem is számítottunk. A pénz, a gazdagság ugyanis energia, amely nem szívesen árad oda, ahol szorongással, bosszúsággal, kételyekkel tekintenek rá, viszont örömmel társul azokhoz, akik tudnak hálásak lenni, és örömmel fogadni és költeni.

Higgyük el, hogy megérdemeljük!

Sajnos, sokan hajlamosak vagyunk úgy gondolni a pénzre, mint amit nem érdemlünk meg. Ők azok a típusú emberek, akik, ha valami bajuk van, akkor azzal nyugtatják magukat, hogy mások még nagyobb gondokkal, kihívásokkal küzdenek. És ugyanezen a gondolatmeneten haladnak, amikor a pénzről van szó: miért akarnék többet, ha vannak, akik még kevesebből gazdálkodnak? Ez nem jó hozzáállás, ugyanis, ha folyamatosan azt az üzenetet kapja tőlünk az Univerzum, hogy bőven megelégszünk ennyivel, sőt, akár kevesebb is elég nekünk, akkor nem fog olyan helyzeteket teremteni az életünkben, ami által előrébb juthatunk, több pénzre tehetünk szert. Lássuk az értékeinket, lássuk azt, hogy energiát fektetünk a munkába, és igenis megérdemeljük, hogy díjazzák az erőfeszítéseinket.

Képzeljük el, és játsszunk!

A gyerekek képesek egész mesevilágot elképzelni maguk köré, és valóságként élik meg, hogy ők most éppen mozdonyvezetők, pilóták vagy balerinák. Milyen szépen fogalmaz a magyar nyelv: eljátszik a gondolattal! Ha mi is merjük ízlelgetni azt, hogy van lehetőségünk jobb anyagi helyzetben élni, akkor ezek a pozitív energiák működésbe lendülnek, és az elképzelt gazdagság apró lépésekben kezd valóra válni. Időnként vegyük a fáradtságot, hogy meditáljunk, mert ezzel megtisztítjuk az anyagiakhoz való viszonyunkat, kitisztul a kép, hogy melyek az életünkben a legfontosabb értékek, célkitűzések.

Ne irigykedjünk!

Ha vannak olyan emberek, akik folyton azt gondolják, hogy nem érdemlik meg a pénzt, akkor bizony létezik a másik véglet is: az örök elégedetlenkedők. Azok, akik mindig azt nézik, hogy mire nincs lehetőségük, és nem azt, hogy mi minden adatik meg nekik. Az ilyen emberektől – mivel soha nem képesek az elégedettség érzésére – az Univerzum egy idő után megvonja áldásait, hiszen nem értékelik azokat, hanem folyton többre, nagyobbra vágynak. Amikor valamit elérünk, amikor ott van a kezünkben a lehetőség, hogy megvalósítsuk egy régi álmunkat, adjuk meg magunknak azt a néhány percet, órát, napot, amikor örülhetünk, ujjong-hatnunk, mint egy gyerek.

Pénzhozó trükkök

A sötétzöld és az aranyszín vonzza a pénzt. Legyen ilyen színű pénztárcánk, táskánk, vagy a spórolt pénzünket tartsuk ilyen árnyalatú dobozkában. A halpikkely, ha betesszük a pénztárcánkba, vonzza a pénzt. Tegyünk a cipőnkbe egy összehajtott papírpénzt, ha fontos, pénzzel kapcsolatos tárgyalásra készülünk. Ne tegyük a táskánkat soha a földre, mert a babona szerint elszalad a pénzünk.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete