Ezotéria

Csillagüzenet április 23. – április 29.: a Halak pénzügyei rendbe jöhetnek, a Szűz életébe ismerős tér vissza

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Időnként úgy érzi, túl sok mindent kellett feladnia ahhoz, hogy a céljai felé haladhasson. Tegye mérlegre, mekkora veszteséget kell elkönyvelnie a várható sikerért cserébe. Most bármilyen jó szándék vezérelje is, könnyedén félreérthetik, ez pedig kellemetlen pillanatokat okozhat. Próbáljon meg egyértelműbben fogalmazni, és ha még ön sem biztos abban, hogyan is kellene kifejeznie magát, egyelőre tartsa magában a mondandóját.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Most már nem hagyhatja figyelmen kívül azokat az intő jeleket vagy bosszantó megnyilvánulásokat, amelyek egy bizonyos személyhez kapcsolódnak. Ne söpörje szőnyeg alá a rossz érzéseit, bármennyire mást mutat is a látszat. Jelentős változások küszöbén áll. Bár ez gyakran teremthet nehéz helyzeteket, hosszú távon mégis megéri kitartónak lennie. Ne ragaszkodjon a megszokásaihoz, legyen rugalmasabb, ezzel önmagán segíthet.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Ebben az időszakban elengedhetetlen, hogy csapatban dolgozzon még akkor is, ha úgy érzi, hogy egyedül jobban, precízebben végezné el az összes feladatot. Lássa be, hogy ez képtelenség. Ha nem képes megosztani a munkát a kollégái­val, minden határidőből ki fog csúszni, ráadásul a hibák lehetősége is megsokszorozódik. Nem érdemes szerepet játszania, különösen, ha az adott szituáció a párkapcsolatát érinti. Vállalja fel őszintén az érzéseit!

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
A siker küszöbén egyszerűen megállíthatatlan, sőt még az eredeti elképzeléseit is képes felülmúlni. Karrierje nagy lendületet kap, és ez a fejlődés, növekedés a továbbiakban is fenntartható, ha ugyanilyen ambiciózusan folytatja. A dicsőség azonban könnyen a fejébe szállhat, ami nemcsak a szakmai megítélését, hanem a teljesítményét is ronthatja. Bármennyire is hisz a saját igazában, fontos, hogy a partnere szemszögéből is megvizsgálja a helyzetet.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Végre ismét megérkezik az a hátszél, amely lehetővé teszi, hogy szárnyaljon. Mindez nemcsak szakmai téren és átvitt értelemben igaz: egy váratlan utazásra is alkalma nyílik. Ehhez szüksége lesz minden spontaneitására, hiszen több döntést is az utolsó pillanatban kell meghoznia. Az egyik kollégájával teljesen új alapokra helyezi a kapcsolatát, vagy legalábbis tiszta lappal indulhatnak. Ennek az ügynek a kimenetele azonban még kérdéses.

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
A szokásosnál is jobban vonzzák a rejtélyek és az intrika. Ez alapvetően nem probléma, ha képes kívülállóként szemlélni az eseményeket, és nem a szerves részükké válni. Főleg akkor legyen óvatos, ha munkahelyi ügyről van szó, felettesénél ugyanis ezzel nem szerezne jó pontot. Ez az újrakezdés időszaka, legyen szó szerelmi, baráti vagy szakmai kapcsolatokról. Olyasvalaki tér vissza az életébe, akiről úgy hitte, már végleg lekerült a térképről.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Könnyűszerrel az ujja köré csavarja kedvesét, így ő ezúttal olyasmit is elnéz önnek, amiből máskor napokig tartó feszültség lenne. Azt azért ne gondolja, hogy bármit megtehet, ne éljen vissza a vonzerejével! Ha éppen párt keres, ne zárjon ki azonnal mindenkit, aki nem egyezik az eszményképével. Egykettőre megváltozhat a véleménye. Érdemes néhány nap szabadságot kérnie, mert jelenleg képtelen megfelelően koncentrálni.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Kezdjen bármilyen diétába vagy testedzésbe, a lényeg, hogy ne gyors, hanem tartós eredményre törekedjen. Lehet, hogy nem ez a nyár lesz az, amikor a megálmodott formáját hozhatja, de ha most nekivág, mindenképpen jelentős eredményeket könyvelhet el. A munkahelyén ne próbáljon minden döntést saját hatáskörben meghozni, mert gyorsan lecsúszhat a népszerűségi lista aljára. Ráadásul, ha mindig az ön akarata érvényesül, jóval nagyobb felelősség is terheli.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Bármennyire is untatják a kötelezettségek, ezekben a napokban nem tud kitérni előlük, mert halaszthatatlanná válnak. Persze azért ne csüggedjen, hiszen a kalandvágyát is kielégítheti. Még szakmai téren is, ahol egy új versenytárssal kell összemérnie a képességeit. Párkapcsolatában is számíthat izgalmakra, ez váltakozva vált ki önből szenvedélyt és heves indulatokat. Nem ismeri az arany középutat, amivel nem könnyíti meg párja helyzetét.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Nem kell szerénykednie, a lehetőségek tárháza ezúttal szinte végtelen. Ha valamit a fejébe vesz, induljon el a megvalósítás útján, és ne a külső körülményeket okolja a tétlenségéért. Akadályok biztosan lesznek ön előtt, mégpedig épp azért, hogy legyőzze őket, és erősebben, magabiztosabban haladjon tovább. Ha a nyaralását tervezgeti, fontolja meg, hogy idén elszakad a jól bevált helyszínektől, és teljesen ismeretlen tájak felfedezésére vállalkozik.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Készen áll rá, hogy új fejezetet nyisson a magánéletében: ez jelentheti egy új kapcsolat kezdetét, egy régi lezárását, esetleg új alapokra helyezését. A bátorságára mindenképpen szüksége lesz, mert ezúttal ön irányít. Nem avatkozik bele mások munkájába még akkor sem, ha pontosan látja, hogy nem a megfelelő módon járnak el. Most azonban az ön feladatkörét is érinthetik a kihágások. Először az adott kollégával beszéljen a problémáról!

HALAK
II. 20.–III. 20.
Ezek a napok nagy lehetőséget hoznak pénzügyi stabilitásának helyreállítására. Érdemes teljes mértékben kiaknáznia mindezt. Mindenképpen kérje ki szakértők véleményét is, nehogy később kellemetlen meglepetés érje, csak mert valamit félreértelmezett. Úgy érzi, nem jut egyről a kettőre, mert folyton másokra kell várnia. Hiába áll készen, hogy elvégezze az önre eső feladatot, még szüksége lesz egy kis türelemre.

Címkék:

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete