Ezotéria

A Bak a gyalogtúrák hőse, ellazulás vár a Halakra: ilyen nyarat ígérnek a csillagok – 2. rész

Mintha lenne valami a nyári levegőben, ami miatt ilyenkor az sem szívesen marad otthon, aki egyébként ritkán mozdul ki. Kíváncsi rá, önnek milyen utazást ígérnek a csillagok idén?

MÉRLEG
(IX. 24. – X. 23.)
Kultúra, mozgás, bevásárlás és persze szeretet – ez jelenti a Mérleg jegyűek számára az álomnyaralást. A lényeg, hogy a hely hangulatos legyen, a táj szép, de ne giccses. És ami még ennél is fontosabb, fő a kényelem! Szeret múzeumokban, romok között barangolni, szabadtéri előadásokat nézni, városokat látogatni. Nem kell feltétlenül külföldre utaznia, hiszen itthon is vannak olyan helyek, ahol még sohasem járt, de ahová később is szívesen visszatér.

SKORPIÓ
(X. 24. – XI. 22.)
Szívesen bocsátkozik különleges dolgokba, ezért a kockázatosabb helyek sem riasztják el. Nyitott az egzotikumokra, nem fél a kalandoktól, ezek az élmények testileg és lelkileg is feltölthetik. Mivel az idén rengeteg stressz érte, érdemes olyan helyen nyaralnia, ahol megtanulhat meditálni, misztikus élményei lehetnek és meg is nyugodhat. A vízparti ejtőzés helyett inkább kiránduljon sokat!

NYILAS
(XI. 23. – XII. 21.)
Állandó kíváncsiságát a felfedezés, a járatlan utak elégítik ki. Ha társa nem tart önnel, egyedül is szívesen nekivág, hiszen új emberekkel, tájakkal ismerkedhet meg. Idén azonban annyi minden történik az otthonában, a családjában, hogy meglehet: nem tud hosszabb időre nyaralni menni. Ha csak néhány napra tud elszabadulni, irány a Balaton vagy a Velencei-tó! Ne csak strandoljon, járja be a környéket biciklivel is!

BAK
(XII. 22. –I. 20.)
Mágnesként vonzza a természet, ön a gyalogtúrák hőse. Új tájak, távoli városok is csalogathatják. Legtöbbször nem megy kétszer ugyanarra a helyre, de most lehet, hogy mégis felkeres egy olyan úti célt, ahol korábban nagyon jól érezte magát. Idén a képtárak, múzeumok is tele lesznek Bak jegyű látogatókkal. A vendéglátó szerepét is eljátszhatja, külföldön vagy vidéken élő rokonaival szervezhet közös programokat.

VÍZÖNTŐ
(I. 21. – II.19.)
Idén nem akar hosszú órákat, napokat tölteni az utazással, így Magyarországon érzi magát a legjobban. A teljes ellátás szolgál nagy örömére, hiszen finom ételekkel kényeztetik. Megtörténhet viszont, hogy kevesebbet tud a nyaralásra szánni, mert lakásfelújításba fog, vagy beteg rokonról gondoskodik. Töltse a hétvégéket barátokkal és a szeretteivel, sütögessenek, falatozzanak együtt!

HALAK
(II. 20. – III. 20.)
Olyan helyen érezheti magát a legjobban, ahol tökéletesen ellazulhat, és megtalálhatja a belső békét, a harmóniát. Az utazási irodák által szervezett utakat a kényelem miatt kedveli a legjobban. Akkor is pompásan érezheti magát, ha a kollégáival tölti szabadidejének egy részét. Ha az utazása során felkeresi a piacot, olyasmit vásárolhat, ami boldoggá teszi.

 

Szöveg: Izing Klára

Fotó: adobestock