Ezotéria

Örömforrás az élet minden területén: boldog lesz minden ébren töltött perc, ha követi a gyakorlatokat

Ki ne szeretné azt érezni, hogy teljes az élete, hogy jó reggel felkelni, öröm minden perc, amit a munkahelyén vagy az otthonában tölt. A Meglepetés megtalálta a boldogság kulcsát!

Tudjuk, hogy mink van!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy nem vagyunk tisztában azzal, mennyi mindent kaptunk már az élettől. Ezért lényeges, hogy beiktassunk minden napunkba néhány percet, ami a háláról szól. Esténként teremtsünk magunk körül nyugodt hangulatot, gyújtsunk meg egy fehér gyertyát, és gondoljuk végig a napunkat. Ne arra koncentráljunk, amikor valamiért idegesek, fesztültek voltunk, vagy hogy valami nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, hanem kizárólag a pozitív történésekre fokuszáljunk. Hitünknek megfelelően köszönjük meg annak – Istennek, az angyaloknak vagy akár a sorsnak –, hogy ennyi jó történt velünk ezen a napon, és kérjük, hogy továbbra is vigyázzanak ránk és a szeretteinkre.

A boldog szerelem titka

A párkapcsolatban megélt boldogság óriási erővel tölthet fel minket az élet más területein is. Néhány varázslatos eszközt összegyűjtöttünk, amivel megerősíthetjük vagy bevonzhatjuk a boldog párkapcsolatot az életünkbe.

● Viseljünk rózsakvarc medált! Ez a szerelem köve, ráadásul a nyakunkban viselve közel is van a szívünkhöz.
● Legyen az otthonunkban sok páros figura, ez elősegíti, hogy párkapcsolatban élhessünk.
● Égessünk piros gyertyát növő holdnál. Mindig kettesével gyújtsuk meg őket.
● A feng shui szerint a ciklámen az a növény, amely képes megváltoztatni az otthonunk energiaáramlását, és felpezsdíteni a szerelmi életünket.
● Párunkkal közös fotónkat tegyük szentélybe. Mindig legyen itt virág, esetleg angyalfigura és szép terítő.7

Öröm ez a munka!

A hétköznapjaink nagy részét a munkahelyünkön töltjük, és fontos, hogy jól érezzük magunkat.

Fogyó holdnál, kék gyertya mellett írjunk egy listát kék tollal. Legyen rajta mindaz, amit nem szeretünk a munkánkban, pl. hogy egy kollégánk állandóan ártani próbál, szeretnénk nagyobb kihívást jelentő feladatokat. Miután készen vagyunk a listával, égessük el, hogy a füst felvigye a kívánságainkat az égieknek. Néhány napot várjunk, hogy növő fázisba érjen a hold, ez az időszak alkalmas arra, hogy a vágyainkat megfogalmazzuk és bevonzzuk az életünkbe. Most aranyszínű gyertyát égessünk, és aranyszínű tollal írjuk le kívánságainkat. Például jobb hangulat legyen az irodában, kedvesebb legyen hozzánk a főnökünk vagy kapjuk meg végre az előléptetést. Fontos, hogy mindig pozitív nézőpontból fogalmazzunk.

Hogy elég legyen a pénz…

Nagyon kevesen vannak, akik a megfelelő anyagi forrás nélkül is képesek magukat boldognak érezni. Valljuk be, az is örömöt jelent, ha sikerül megvennünk valamit, amire nagyon régen vágytunk. Fontos, hogy amikor a fentiektől valamilyen plusz anyagi lehetőséget kérünk, soha ne a pontos összeget fektessük le, hanem hogy mire lenne szükségünk.

Például: „Kérlek titeket angyalaim, segítsetek, hogy minden hónapban elegendő pénzem legyen, hogy kifizessem a számláimat, étel legyen az asztalon, és a gyermekeimnek meg tudjak adni mindent, amit szeretnék.” Így az égiek tudják, mire van szükségünk, és meg is fogják adni.

Boldogsághozó mondatok

Naponta ötször ismételgessük el ezeket a mondatokat, és figyeljük áldásos hatásukat.

1. „Szeretem az életem, és elfogadom a minden-napok áldásait.”

2. „A boldogságom kulcsa a kezemben van.”

3. „Csak pozitív dolgok történhetnek velem, amelyek előrébb visznek az utamon.”

Apró trükkök a léleknek

Akik ezotériával foglalkoznak, pontosan tudják, hogy mennyire fontos a pozitív gondolkodás és az előrevivő tettek a boldogsághoz. Néhány apró változtatással sokat tehetünk a boldogságunkért:

● Felejtsük el a tegnapot és a holnapot. Koncentráljunk arra, hogy a mában mit tehetünk a boldogságunkért!
● Találjuk meg a boldogságforrásunkat! Menjünk el sétálni, keressünk olyan programokat, ahol jókedvű emberek között lehetünk!
● Nézzünk szembe, hogy mitől félünk leginkább, mi az, ami a boldogságunk gátja. Készítsük el a vészforgatókönyvet. Mire a végére érünk, már el is múlik a félelmünk, hiszen látjuk a kiutat is.

Fotó: shutterstock