Ezotéria

Gyertyamágia minden élethelyzetre: személyre szabott segítség az Univezumtól a boldogsághoz

A tűz megtisztító erejével és a gyertyák erejével izgalmas mágiákat próbálhatunk ki.

Nyugtató gyertyás meditáció

Nagyon egyszerű, és segít kiszakadni a mindennapok problémáiból. Nyugodt körülmények között, sötétben üljünk le egy fehér gyertya elé, és egyszerűen csak bámuljunk a lángjába. Hagyjuk, hogy minden gondolat kiszálljon a fejünkből, és csak a belső hangra koncentráljunk. Lassan csukjuk be a szemünket, és hagyjuk, hogy a gyertya lángja okozta nyugalom átjárja a bensőnket.

Siker varázslat

Kettő zöld gyertyát gyújtsunk meg egymás mellett, tartsuk fölé a tenyerünket – vigyázzunk, nehogy túl közel-
re nyúljunk –, majd az átmelegített kezünket fordítsuk az ég felé, és kérjük a fentieket, hogy segítsenek nekünk, hogy életünk minden területén sikereket tudjunk aratni.

Családi boldogságmágia

Annyi fehér gyertyát gyújtsunk meg, ahányan a szűk családban élünk. Tegyük le őket kör alakban, és közéjük egy kedves családi fotót. Ezek után mondjuk el a következő varázsigét. „Kérem az Univerzumot, hogy segítse, védelmezze a családomat, és legyen mellettünk, hogy boldogság és harmónia költözzön a falak közé.”

A jelen megerősítése

Aki nem tud szilárdan állni a jelen talaján, örülni a sikereknek, az nem képes megélni
a pillanatokat. Gyújtson meg három narancssárga gyertyát. Vegyen elő egy narancs színű kiegészítőt, lehet fülbevaló, sál vagy kitűző is akár, és mindhárom gyertya fölé tartsa oda – nehogy lángra kapjon –, és minden alkalommal mondja ezt: „A jelenben élek, a jelen segíti előrejutásomat, tapasztalatokat, és boldogságot ad.” Ezt a kiegészítőt viselje gyakran, főleg olyan időszakokban, amikor úgy érzi, elbizonytalanodott.

Szerelmi varázslat

Növő holdnál minden este gyújtson meg két piros gyertyát, és koncentráljon arra, hogy milyen szerelemre vágyik. Képzelje el magát boldogan, szerelemmel telve, és ezt a képet rögzítse a memóriájában. Ezek után piros tollal írja le egy papírra, a szerelemmel kapcsolatos vágyait – vigyázzon, lényeges a pontos fogalmazás –, majd égesse el a gyertya lángjában, hogy a füst felvigye a kérését az Univerzumhoz.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete