Ezotéria

Szerelmet, de vitát is hozhat a nyár: ez vár most a csillagjegyek szülötteire – 2. rész

A következő hónapokban új erőre kaphatnak a régi kapcsolatok, és újak is szövődhetnek, ám az összezördülések is hevesebbek lehetnek. A Vénusz és a Mars útja árulja el, hogyan alakul az egyes csillagjegyek szülötteinek élete ezen a téren.

Mérleg
(IX. 24. – X. 23.)
Ha kapcsolatban él: Társa türelmetlenné válhat, toleranciája a mélyponton, így akár tányérok is repkedhetnek. Ha nem akar szakítani, most próbáljon a háttérbe húzódni. A nyári feszültséget őszi nyugalom válthatja fel.
Ha társat keres: Átélheti a legmélyebb, legnagyobb szenvedélyt. Titkos viszonyba vagy „se vele, se nélküle” kapcsolatba bonyolódhat. Hullámhegyek és -völgyek válthatják egymást, ám ezek mind kikerülhetetlenül szerepelnek élete forgatókönyvében.

Skorpió
(X. 24. – XI. 22.)
Ha kapcsolatban él: Nagy lehet önök között az egyetértés. Különösen fontos önnek a partnere, ezért olyasmiben is engedékeny lehet, amiről korábban hallani sem akart. Cserébe a társa is úgy tesz, ahogy ön szeretné.
Ha társat keres: Nagy esély van egy régi, szép emlékű szerelmi kapcsolat újraindulására. De az is megtörténhet, hogy rátalál az ikerlángjára, a spirituális tükörképére. Végtelen vonzalmat érezhetnek egymás iránt, és azonnal tudják, hogy összetartoznak.

Nyilas
(XI. 23. – XII. 21.)
Ha kapcsolatban él: Ha a vitáik elmérgesednek, még a szakítás veszélye is felléphet. Mivel a pénz is oka lehet az egyre gyakoribb összezördüléseknek, ez legyen most tabutéma, inkább koncentráljanak kizárólag az élet kellemes oldalára.
Ha társat keres: A „szerelem első látásra” élményét élheti át, ami a szakértők szerint egyfajta déjà vu esemény. Az illetővel egy korábbi életben is erős érzelmi kötelék fűzhette össze önöket, és lehet, hogy most folytatódni fog a szerelmi viszonyuk.

Bak
(XII. 22. – I. 20.)
Ha kapcsolatban él: A pénzügyi helyzetük alakulása és az együtt töltött idő is befolyásolhatja a viszonyukat. Abban is egyetérthetnek, ami miatt korábban veszekedtek. A politika viszont ezúttal legyen tabu!
Ha társat keres: Hirtelen fellobbanó szerelemre számíthat idén nyáron. Választottja megadja önnek azt a szabadságot, amire szüksége van. Ha az illetőnek gyermeke van, ez sem akadály, sőt akár még segíthet is a családdá válásukban.

Vízöntő
(I. 21. – II. 19.)
Ha kapcsolatban él: A nyár utolsó hónapjában feszültség teheti kockára a közös jövőjüket, különösen, ha gyermekük is van. Igyekezzenek kompromisszumot keresni, hogy jól kerüljenek ki a helyzetből.
Ha társat keres: Szeleburdisága, amire most hajlamos lesz, olyasvalakivel is összehozhatja, akivel nem kellene kapcsolatba kerülnie. Figyeljen a jelekre, és ne hagyja, hogy az illető kihasználja – várja ki azt a jelöltet, aki tényleg őszinte lesz önnel!

Halak
(II.20.–III.20.)
Ha kapcsolatban él: Élete párja most szenvedhet az ön makacsságától. Igyekezzen inkább minél gyakrabban a kedvére tenni és feldobni a kapcsolatot, nehogy a kedvese ráunjon a vitákra, és akár ki is kacsingasson az elkötelezettségből.
Ha társat keres: Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás: házinyúlra nem lövünk! Tilos kollégával, vagy munka közben megismert emberrel szerelmi viszonyba bonyolódni, mert abból semmi jó nem származhat. Társkeresőn is megtalálhatja, akit keres!

Fotó: adobestock

A nyári horoszkóp 1. részét a többi csillagjeggyel ide kattintva tudja elolvasni.