Ezotéria

Szerelmet, de vitát is hozhat a nyár: ez vár most a csillagjegyek szülötteire – 1. rész

A következő hónapokban új erőre kaphatnak a régi kapcsolatok, és újak is szövődhetnek, ám az összezördülések is hevesebbek lehetnek. A Vénusz és a Mars útja árulja el, hogyan alakul az egyes csillagjegyek szülötteinek élete ezen a téren.

Kos
(III. 21. – IV. 20.)
Ha kapcsolatban él: Újra olyan szerelmesek lehetnek, mint régen. Társa rádöbbenhet, milyen fontos neki a közös életük. Ha eddig talán nem volt minden fenékig tejfel, ezúttal a kedvére változhatnak a dolgok.
Ha társat keres: A randevúk során olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyeknek majd akkor veszi jó hasznát, ha működő szerelmi kapcsolatba lép. Júliusban aktivizálja magát, mert találkozhat valakivel, akivel a karma láthatatlan szálai fűzik össze.

Bika
(IV. 21. – V. 20.)
Ha kapcsolatban él: Nyár elején feszültség alakulhat ki, ez próbatétel elé állítja a kettősüket. Különösen igaz ez akkor, ha gyermekük is van, aki szintén ütközőpont lehet. Ha ezt kiállják, megerősödve folytathatják az életüket.
Ha társat keres: Magasra teszi a lécet, mégis lesz valaki, aki ezt is átugorja. Senkitől ne kérjen tanácsot szerelmi téren, mert ha megfogadja, akkor továbbra is egyedül marad, sőt a kialakulóban lévő kapcsolat is gyorsan elindulhat a lejtőn.

Ikrek
(V. 21. – VI. 21.)
Ha kapcsolatban él: Egy váratlan esemény, vagy valami, amit másoktól hall, elgondolkodtathatja a párját az önnel fenntartott kapcsolatáról. Rádöbbenhet, hogy ön mennyire fontos része az életének. Emiatt örömteli változások elé nézhetnek.
Ha társat keres: Önnek kellene kezdeményeznie, mert most biztos lehet benne, hogy a választottja nem fogja visszautasítani. Arra azonban fel kell készülnie, hogy a rokonsága vagy az új párja családja valószínűleg nem ért majd egyet a választásukkal.

Rák
(VI. 22. – VII. 22.)
Ha kapcsolatban él: Felütheti fejét önök között a féltékenység. Fogalmazzon és viselkedjen egyértelműen! Így elkerülhető, hogy olyat mondjanak, ami talán megbocsátható, de nehezen felejthető. Törődjön többet a kedvesével, ne a pénzre koncentráljon!
Ha társat keres: Úgy érezheti, hogy régóta ismeri azt az embert, akivel most találkozik. Ez arra utalhat, hogy a lelki társa került az útjába. Lehet, hogy egy korábbi életükben is egy párt alkottak, ezért lehetnek nagyon ismerősek egymásnak ebben az időszakban.

Oroszlán
(VII. 23. – VIII. 23.)
Ha kapcsolatban él: Ha szeretnék összekötni az életüket, ez az idő a legjobb a kézfogóra, áldás lehet a kapcsolatukon. A harmónia titka, hogy alkalmazkodjon élete párjához, még akkor is, ha most sok mindenben különböző véleményen vannak.
Ha társat keres: A leendő hosszú távú partnerével vagy akár a jövőbeni házastársával is összehozhatja a sors. Akár egy régi viszony is újrakezdődhet. Az ön esetében most nem igaz a régi mondás, amely szerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó…

Szűz
(VIII. 24. – IX. 23.)
Ha kapcsolatban él: Társa viselkedése miatt ebben az időszakban nehézzé válhat a helyzet. Ám ha ön képes alkalmazkodni, kiállhatják a próbatételeket. Az ön támogatásával társa lelkében is oldódhat a szorongás, ez pedig pozitív változást hozhat.
Ha társat keres: Semmit se erőltessen, mert most komoly esély van rá, hogy olyasvalakit ismerjen meg, aki megnehezítheti az életét. Várjon még, legyen türelmes, és ősszel aktivizálja magát: ekkor élete legnagyobb szerelmével jöhet össze.

Fotó: adobestock

A nyári horoszkóp 2. részét a többi csillagjeggyel ide kattintva tudja elolvasni.