Ezotéria

Szerelem és új társ vár erre a két csillagjegyre: horoszkóp július 2. – július 8.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
Ha megszületett önben az elhatározás, hogy szeretne közelebb kerülni kiszemeltjéhez, ne habozzon, ideje cselekedni. Tegyen erőfeszítéseket, különben egyik lehetőség úszik el a másik után, és nem fog mindig másik érkezni helyettük. Nincs vesztenivalója, és arról sincs szó, hogy ajtóstól kellene a házba rontania. A munkájában most nem lesz szüksége túlzottan nagy energiabefektetésre ahhoz, hogy átütő sikert érjen el.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Bármennyire szenvedélyes hangulat keríti is hatalmába, ne siettesse a kapcsolat kibontakozását. Engedje a folyamatot a maga természetes ütemében haladni, mert ennek az időzítésnek bizony megvan az oka. Vegyenek részt együtt változatos programokon, mert nagy szükségük van a közös élményekre. Nem esik nehezére elengednie a munkát, és a nyári élvezeteknek szentelnie az idejét, de azért a határidőkről se feledkezzen el!

IKREK
V. 21.–VI. 21.
Nem kerülheti ki a kínos beszélgetéseket. Érdemes vállalnia a velük járó kockázatot, mert így hosszú távon számos félreértést és sérelmet tisztázhat. Ha fontos önnek a másik fél, ne féljen megnyílni előtte. Pontosabb rendszerre és korlátokra van szüksége ahhoz, hogy sokkal hatékonyabban dolgozhasson. Jelenlegi munkamódszere túlságosan megerőltető, mégsem ér el vele látványos eredményt, így sokan nem is értik, mitől merült ki annyira.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
Fogadja el, hogy az emberek odafigyelnek arra, amit mond, és mérvadónak tekintik a véleményét. Mindez ne aggassza, inkább használja ki: segítse őket azzal, hogy megosztja velük a gondolatait, esetleg az építő kritikáját is. Vegye viszont figyelembe, hogy az ön ideje sem végtelen, így jobban kell gazdálkodnia vele, hogy jusson belőle a valóban fontos személyekre. Most csak olyan gondolatokra koncentráljon, amelyeket szeretne a megvalósulás útjára terelni.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Legyen nagyobb bizalommal a legközelebbi barátai felé: ha kétség merül fel önben, inkább saját magában kell keresnie a probléma forrását. Nyugodt szívvel megoszthatja velük a legbelsőbb félelmeit, nem élnek vissza az információval, sőt, még segíthetnek is. Jellemzően az aktív pihenés híve, ebben az időszakban azonban megengedhet magának egy kis semmittevést és jó sok alvást. A szervezete hálás lesz érte!

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Amíg kizárólag a szakmai szempontokat tartja szem előtt, jó hangulatban és produktívan halad a csapatmunka. Ám amint felüti a fejét a személyeskedés, az eredményességük látja kárát. Bizonyítsa a profizmusát! A munkahelyi témákat a kollégáival vitassa meg, se a partnerét, se a barátait ne traktálja a részletekkel vagy az ottani pletykákkal. Ha úgy érzi, folt esett a jó hírnevén, ne próbálja minden áron jobb színben feltüntetni magát.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Sok múlik azon, mit mutat magából a külvilág felé, különösen, ha a munkahelyi megítélése a kérdés. Bármilyen kétségek gyötrik is, most nem szabad kimutatnia gyengeségét vagy önbizalomhiányát. Sugározzon erőt és hozzáértést, és szilárdítsa meg kapcsolatrendszerét! Túl sok mindent szeretne egyszerre, legyen szó szórakozásról, hobbikról vagy új tudás elsajátításáról. Minden területen a legfontosabb részletekre koncentráljon!

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Ne érezze úgy, hogy minden teher az ön vállát nyomja, és minden kihívással szembe kell néznie, főleg, ha az nem is kimondottan önt érinti. Engedje, hogy mindenki maga birkózzon meg az élet adta nehézségekkel, mert ez az ő feladatuk, és az eredmény vagy a kudarc is az övék lesz. Ha lehetősége adódik, ezekben a napokban érdemes távolabbi helyeket, más kultúrákat is megismernie, mert általuk önmagáról is sokat tanulhat.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Nem véletlenül mondják, hogy tartsa közel a barátait, de még közelebb az ellenségeit. Nem kell úgy tennie, mintha kedvelné a riválisait, de érdemes rajtuk tartania a szemét. Ha a mesterkedéseik nem érik meglepetésként, felkészülten kezelheti őket. Az egyedülállók könnyen beleeshetnek abba a hibába, hogy türelmüket vesztve olyan kapcsolatba kezdenek, amely nem vált ki belőlük komoly érzelmeket. Ehelyett megéri inkább várnia egy kicsit.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Szakmai kapcsolatai akkor lesznek tartósak, ha azokat folyamatosan ápolja, különben hamar kikerül a többiek látómezejéből, és mások veszik át a helyét. Nem szükséges minden ismerőssel napi kapcsolatot tartania, de a rendezvényeken, találkozókon váltson egy-két szót mindenkivel, azokkal is, akik most nem tűnnek fontos szereplőnek. Fordítson nagy figyelmet rá, hogy mit szeretne a párja, és ennek megfelelően szervezzen programokat.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Ne feledje, hogy hiába táplálkozik egészségesen vagy sportol rendszeresen, ha az elméjében, lelkében nincs meg az egyensúly és a béke. Lassítson egy kicsit, hogy ismét megtalálja azt a harmó­niát, amit az eddigi őrült hajtásban valahol elvesztett. Ezzel tartozik önmagának! Elsősorban a gondolkodásmódján kell változtatnia, de az sem árt, ha jelentős szelektálást tart, és megnézi, mire vagy kire van igazán szüksége az életében.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Vitathatatlanul egyedi stílusa időnként meghökkenést vált ki, akár külső megjelenéséről, akár gondolkodásmódjáról van szó. Ne adja fel önmagát még akkor se, ha néhányan nem tudnak önnel azonosulni. Elérkezett a lehetőség, amikor lenyűgözheti feletteseit és hosszú távra is megalapozhatja a karrierjét. Bár ijesztő lehet előbújni a csigaházból, kénytelen magára terelni a figyelmet. Korábbi erőfeszítései sem maradnak elismerés nélkül.

Fotó: pexels