Ezotéria

10 tipp, hogy ránk találjon a gazdagság: használja ki az ezotéria erejét!

Gyakran nem kell óriási változásokat végrehajtanunk az életünkben, hogy az jobbá, kerekebbé váljon. Most azért tehetünk sokat, hogy anyagi helyzetünk fellendüljön.

Kövekkel
A természet ajándékait évezredek óta használják az emberek varázslásra. A sámánok nyakában különleges kövekből fűzött nyakláncok voltak, amelyek erősítették mágikus képességeiket. A pénz bevonzásának is vannak eszközei, ilyen például a füstkvarc, amelyet tegyünk spórolt pénzünk mellé. A tűzopált kimondottan azoknak ajánlják, akik saját vállalkozást vezetnek, vagy a kereskedelemben dolgoznak, és ebből szeretnék biztosítani maguk és családjuk megélhetését. Az ametiszt általános szerencsehozó, pénzmágnesként is alkalmazhatjuk.

Varázslattal
Növő hold idején gyújtsunk meg két aranyszínű gyertyát. Szükségünk lesz még egy aranyszínű szütyőre, hét darab 20 forintos érmére és néhány levendulaágra. Mindegyik hozzávalót húzzuk el hétszer a gyertya lángja felett, majd tegyük a zacskóba. A két gyertya viaszát felváltva csepegtetve zárjuk le a szütyőt, és tegyük biztonságos helyre.

Növényekkel
Vegyük körül magunkat minél több zöldnövénnyel, ugyanis a zöld az anyagiak színe. A legjobbat akkor tesszük, ha olyan zöldeket választunk, amelyek hasznosak is, ennek jobbak az energiái. Tegyünk a konyhaablakba például fűszernövényeket; a bazsalikom kerek levelei nagy erővel vonzzák magukhoz a forintokat.

Halpikkellyel
A halpikkely már a régi időkben is pénzvarázsló erővel bírt. Szerezzünk egy szép kerek halpikkelyt, szárítsuk ki, és tegyük a tárcánkba. Segít, hogy egyre több bankónk legyen.

Fényt szóró kristállyal
Ha az otthonunkban felpezsdülnek az energiák, az jó hatással lesz a pénzügyeinkre is. Ezért lógassunk az ablakba fényt szóró kristályt. Ha rásüt a nap, szivárványokkal tölti meg a szobát, és nemcsak jókedvre derít minket, de pénz is áll majd a házhoz.

Angyalokkal
Uriel arkangyal adhatja az anyagiakkal kapcsolatos segítséget nekünk. Amikor úgy érezzük, hogy nagy szükségünk lenne némi anyagi előrejutásra, beszélgessünk Uriel arkangyallal. Mondjuk el neki, milyen helyzetbe kerültünk, miért kellene nekünk némi pluszbevétel, mire vágyunk, és azt mennyiért tudnánk megvásárolni. Az angyal meg fogja érteni az érveinket, és segít!

Gazdagságvázával
A kínaiak gazdagságvázájukkal biztosítják, hogy egy egész évig ne legyen anyagi problémájuk. A gazdagságvázát mindig délkeleti részen rejtsük el. A váza legyen lefelé szélesedő, kék vagy zöld színű, és üvegből vagy kerámiából készüljön. Szórjunk bele lencsét, pénzérméket, rózsakvarc és tigrisszem követ, apró teknősfigurát és egy marék földet. Ha készen vagyunk, egy évig ne háborgassuk gazdagság- vázánkat.

Szerencsehozó pénzzel
A talált érmét köpködjük meg, és mondjuk „Apád, anyád ide-jöjjön!”. Ettől az érmétől ne váljunk meg, hanem hordjuk magunknál.

Vízzel
A kínaiak úgy tartják, hogy a víz segít, hogy legyen mit a tejbe aprítanunk. Otthonuk gazdagság- sarkába, a dél-keleti részen mindig jelen van a víz energiája. Hogy mi is éljünk ezzel az ajándékkal, tegyünk akváriumot lakásunk dél-keleti részére, vagy ha nem szeretnénk a halakkal bajlódni, vásároljuk olyan fotót, festményt, amelyen megjelenik a víz. Esetleg mindig állhat itt egy váza, virággal.

Meditációval
Teremtsünk magunk körül nyugodt körülményeket. Kapcsoljuk ki a telefont, válasszunk olyan időpontot, amikor magunkra maradhatunk a gondolatainkkal. Gyújtsunk meg két fehér gyertyát, majd feküdjünk le kényelmesen, és lazítsuk el magunkat. Csukott szemmel képzeljük el, hogy egy réten állunk, majd a közeli erdőben észreveszünk egy fát, amelyen pénzérmék lógnak. A kezünkben legyen kosár, menjünk oda a fához, és szedjünk a pénzből. Ne legyünk telhetetlenek, gondoljunk arra, amit szeretnénk elérni. Helyezzük az erdő mélyén biztonságba a kosarat, és jöjjünk vissza a meditációból abban a biztos tudatban, hogy a szükséges tartalékaink mindig meglesznek.

Fotó: pexels