Horoszkóp

Heti útmutató Máriától

Szabó Mária asztrológustól megtudhatjuk, hogy várnak-e ránk a héten új kapcsolatok,  döntő változások vagy nyugalmas hétköznapok.

November 23-tól november 29-ig

kos csillagjegy, horoszkópKOS (III.21. – IV.20.)

Egyre pörgősebbek, változatosabbak a napok, amelyeken több lehetőség nyílik arra, hogy újszerű, érdekes tapasztalatokat szerezzen. Erősödő szabadságvágya alapvetően kísérletező természetéből ered, azonban családi kötelezettségeivel ezeket összhangba kell hoznia. Az áprilisiak egészsége jelenleg erősítést igényelhet.

 

BIKA (IV.21. – V.20.)

Csütörtökön és hétfőn tud a leghatékonyabban és a legnyugodtabb légkörben tevékenykedni, nehezebb fizikai munkára is ezeket a napokat válassza. Jelenleg akkor eredményes, ha a külvilág változó impulzusai elől nem zárkózik el, és munkájában nyitottabb az újszerű módszerekre. Pénteken feszültebb a hangulata.

 

IKREK (V.21. – VI.21.)

Felgyorsulnak az események, amelyek némi stressz mellett az újdonság és a változatosság érzését közvetítik a legtöbb Ikrek számára. Nehezebb a helyzetük azoknak, akik június közepe után születtek. Egyre nagyobb figyelmet szükséges tanúsítaniuk minden írásos dokumentum vagy szóbeli megállapodás iránt.

 

rak csillagjegy, horoszkópRÁK (VI.22. – VII.22.)

Egészsége megőrzése érdekében a stresszes tevékenységeket és a megerőltető utazásokat inkább kerülje ezekben a napokban, különösen akkor, ha júliusban született. Legfontosabb intéznivalóit lehetőleg hétfőre és kedd első felére időzítse, a körülmények kedvezőbbek, és belső harmóniája is nagyobb ezekben a napokban.

 

oroszlan csillagjegy, horoszkópOROSZLÁN (VII.23. – VIII.23.)

Szellemi impulzusok gazdagsága teszi színessé a hétköznapokat, a munkában érdekes lehetőségek nyílnak. Kiváló az időszak arra, hogy különböző terveket gyártson, amelyeket kellő időben, de akár most is megvalósíthat. Erőkifejtésre és sportos kirándulásra nincs jobb időszak a jelenleginél. Szerda a legkiválóbb nap.

 

szűz csillagjegy, horoszkópSZŰZ (VIII.24. – IX.23.)

A szeptember közepe után született Szűznek megmagyarázhatatlan belső gátlásai és bizonytalanságai megnehezíthetik a kapcsolatfelvételt a külvilággal. A többieknek éppen most nyílnak lehetőségeik arra, hogy bővítsék tevékenységeiket, és nyissanak egy új irányba. Hétfőn és kedden nehezebb megegyezésre jutniuk másokkal.

 

mérleg csillagjegy, horoszkópMÉRLEG (IX.24. – X.23.)

Kommunikációban, kapcsolatteremtésben csaknem minden szülöttnek kiváló bolygóállásai vannak a héten, nemcsak a magánéletben, a munkában is. Egyedülálló lehetőségük nyílik arra is, hogy pénzügyeiket megnyugtatóan rendezzék, és nyereséggel zárjanak vállalkozásokat. A hétvége kiváló találkozásokra, utazásokra.

 

skorpió csillagjegy, horoszkópSKORPIÓ (X.24. – XI.22.)

Felfelé ívelő tendenciát mutatnak a bolygók, különösen a magánéletben. Egyedülálló Vénusz-állása van a novemberi szülötteknek, ami új ismeretségeket hoz, és párkapcsolatukban különleges harmóniát segít megteremteni. Aki tartós kapcsolatban él, most új impulzusokkal megújíthatja és stabilizálhatja párkapcsolatát.

 

nyilas csillagjegy, horoszkópNYILAS (XI.23. – XII. 21.)

A Nyilas havában egyre jobb a közérzete, kiegyensúlyozottsága folytán pedig a környezetével is harmonikusabb viszonyt alakíthat ki. Aki egyedül él, most nagyobb valószínűséggel köthet új kapcsolatokat, de baráti társaságot is könnyebben találhat. Erre a hétvége kiválóan alkalmas. Csütörtökön koncentráltabb munkát végezhet.

 

bak csillagjegy, horoszkópBAK (XII.22. – I.20.)

Aki január 8-a körül született, most több munkát kénytelen végezni, ezért növekvő belső elégedetlenséget tapasztalhat, ami nagyobb koncentrációt követel. Ha érzi, hogy gyorsabban fárad, feltétlenül pihenjen többet, ellen-álló képességét ezáltal erősítheti. A többieknek harmonikusabb bolygóállások biztosítják a jó közérzetet.

 

vízöntő csillagjegy, horoszkópVÍZÖNTŐ (I.21. – II.19.)

Váratlan, új lehetőségek bukkanhatnak fel, amelyekben az eddiginél jobban megmutathatja képességeit, bizonyíthatja tehetségét, különösen a kreativitást igénylő tevékenységekben. Többen egyedülálló lehetőségeket kapnak arra, hogy életüket egy új irányba kormányozzák. A hétvége kiválóan alkalmas baráti összejövetelekre.

 

halak csillagjegy, horoszkópHALAK (II.20. – III.20.)

A héten kevésbé tervezhető és nehezebben átlátható feladatokkal szembesülhet, amelyek időnként szellemileg és testileg is kimeríthetik. Különösen a márciusi Halaknak lehetnek nézeteltéréseik a munkahelyen, a feszültebb tempó kiszámíthatatlanabb viszonyokat teremt, ezért nagyobb szervezettségre van szükségük.

Akciós előfizetési ajánlatunk