Horoszkóp

Heti útmutató Máriától

Szabó Mária asztrológustól megtudhatjuk, hogy várnak-e ránk a héten új kapcsolatok,  döntő változások vagy nyugalmas hétköznapok.

Február 15-től február 21-ig

kos csillagjegy, horoszkópKOS (III.21. – IV.20.)

Harcias alkatának és zaklatott életmódjának elemi szüksége van a pihenésre és harmóniára, amelyben növekvő mértékben része lehet. Most nagyobb kompromisszumok nélkül is érvényesülhet, részben azért, mert szelídebben, megértőbben viselkedik. Csütörtökön és hétfőn fizikailag és szellemileg is topon van.

 

BIKA (IV.21. – V.20.)

A hét napjai közül a kedd és a szerda a legalkalmasabb napok arra, hogy döntéseket hozzon, különösen, amelyek anyagiakkal kapcsolódnak össze. Ezeken a napokon több ideje lesz arra, hogy a bonyolultabb helyzeteket is jól átlássa, és reálisan ítéljen. Csütörtökön és pénteken azonban az apróságokra is jobban oda kell figyelnie.

 

IKREK (V.21. – VI.21.)

Komoly döntéshelyzetekkel konfrontálódhat a héten, és lehetősége nyílik arra is, hogy világosabban lássa a tényeket és a környezetében lévő embereket. Az új ismeretek azonban érzelmi veszteséget is okozhatnak, különösen azok számára, akik június első felében születtek. A többieknek harmonikusabbak a hétköznapjaik.

 

rak csillagjegy, horoszkópRÁK (VI.22. – VII.22.)

Aki június végén született, kerülje az anyagi kockázatot, és az életvezetésében is tegyen egészségvédő óvintézkedéseket. A többieknek szerencsésebbek a bolygóállásaik, bár a következetesség és a pontosság számukra sem nélkülözhető erények. A hétvége kiváló utazásokra, a szerda pedig koncentrációt igénylő munkára.

 

oroszlan csillagjegy, horoszkópOROSZLÁN (VII.23. – VIII.23.)

A magánéletben átmeneti hullámvölgy nehezítheti az együttműködést azok számára, akik augusztus közepe után születtek. Ahhoz, hogy jól bánjon a lehetőségekkel, gyorsabban kell reagálnia a napi történésekre és a hirtelen változó körülményekre. Hétfő a legalkalmasabb nap arra, hogy intézkedjen és megbeszéléseket tartson.

 

szűz csillagjegy, horoszkópSZŰZ (VIII.24. – IX.23.)

A legtöbb Szűz számára a Halak havának kezdete komoly feladatokat és nehéz döntéseket hozhat, ezért szerencsés, ha erre testileg és lelkileg is felkészül. A hétvége könnyen felboríthatja a korábbi terveket és elképzeléseket, ezért fokozott rugalmasságra is szüksége van. Szerdától újra sokkal kedvezőbbek a körülmények.

 

mérleg csillagjegy, horoszkópMÉRLEG (IX.24. – X.23.)

Aki októberben született, annak egyre kevesebb oka van arra, hogy aggódjon a jövője miatt, vagy felizgassa magát, a bolygók egyértelműen a nyugalmas életvezetés tartós kialakítását segítik elő számukra. A szeptemberiek azonban jól teszik, ha minden döntést megfontolnak, erre a csütörtöki újhold kiváló lehetőségeket hozhat.

skorpió csillagjegy, horoszkópSKORPIÓ (X.24. – XI.22.)

Ezen a héten azok a legszerencsésebbek, akik november 14-e és 16-a között születtek, egyedülálló Jupiter-állásuk elsősorban financiális dolgokban és a kapcsolatteremtésben segít elérni célkitűzéseiket. A csütörtök hozhat némi félreértést, azonban a hét többi napján rendkívül eredményesen tevékenykedhet.

 

nyilas csillagjegy, horoszkópNYILAS (XI.23. – XII. 21.)

Péntektől kezdve az eddiginél nagyobb figyelmet kell fordítania a kommunikációjára, minden írásos dokumentumnak és szóbeli megállapodásnak nagyobb tétje, rizikója van. Problémája leginkább annak lehet, aki szétszórt, csapongó, és nem fordít elegendő időt és energiát arra, hogy önmagát ellenőrizze.

 

bak csillagjegy, horoszkópBAK (XII.22. – I.20.)

A hétvégén nyugalom és biztonság érzékelhető mind a decemberiek, mind pedig a januáriak számára, így minden otthoni, családi történés elégedettséggel tölti el. Egyedülálló lehetősége nyílik arra, hogy baráti és családi kapcsolataiban az eddigi problémákat konfliktus nélkül megoldja, de arra is, hogy új kapcsolatokat teremtsen.

 

vízöntő csillagjegy, horoszkópVÍZÖNTŐ (I.21. – II.19.)

A jelenlegi újhold a februári szülöttek megújulási lehetőségeinek a napja, amikor különleges élményekben lehet részük. Lelkes idealizmusuk irracionális tettekre is sarkallhatja őket, ezért fontos a józan ítélőképesség megtartása. A januáriaknak jelenleg nehéz a saját felelősségük határait felismerni, ezért túlvállalhatják magukat.

 

halak csillagjegy, horoszkópHALAK (II.20. – III.20.)

Továbbra is különleges és érzelmi tapasztalatokban gazdag időszakra számíthat minden Halak-szülött. Szellemi impulzusok gazdagsága teszi színessé a hétköznapokat, a munkában pedig érdekes, új lehetőségek nyílnak. A február végén és március elején születettek a magánéletükben kapnak most új inspirációkat.

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video