Horoszkóp

Heti útmutató Máriától

Szabó Mária asztrológustól megtudhatjuk, hogy várnak-e ránk a héten új kapcsolatok,  döntő változások vagy nyugalmas hétköznapok.

Június 14-től június 20-ig

kos csillagjegy, horoszkópKOS (III.21. – IV.20.)

Akkor tud eredményes lenni, ha tudomásul veszi, hogy néhány dolog másként alakul, mint ahogy elképzelte, és alkalmazkodik a változó körülményekhez. A munkában és a magánéletben a márciusiaknak néhány dolgot át kell szervezniük, ha azt tapasztalják, hogy eddigi módszereik nem vezettek eredményre. Erre a hétvége alkalmas.

 

BIKA (IV.21. – V.20.)

Kellemes időszakuk folytatódik ezen a héten is azoknak a Bika-szülötteknek, akik májusban születtek, az áprilisiak pedig a munkában és az üzleti életben érhetnek el kimagasló eredményeket. Aki április utolsó két napján született, szombattól hétfőig ne erőltesse túl magát, egy Mars-állás azt jelzi, hogy több pihenésre lenne szüksége.

 

IKREK (V.21. – VI.21.)

Továbbra is felfelé ívelő szakaszban jár mind a fizikai, mind a szellemi teljesítőképessége, és ehhez a külvilág támogatását is élvezheti. Családi ügyek intézésére kiválóan alkalmas a péntektől hétfőig tartó időszak, amikor körülményei jobbak, hangulata derűsebb. Kedden kell nyugodtnak és következetesnek maradnia.

 

rak csillagjegy, horoszkópRÁK (VI.22. – VII.22.)

Folyamatosan növekvő magabiztossága birtokában több lehetősége nyílik arra, hogy világosan lássa a tényeket, és meggyőzően kommunikáljon. Mindamellett a júniusiaknak nagyobb összhangot kell teremteniük érzelmeik és értelmük között, amit jelenleg nem egyszerű elérniük. Hétvégén biztosan találkoznak ezzel a dilemmával.

 

oroszlan csillagjegy, horoszkópOROSZLÁN (VII.23. – VIII.23.)

Alkalom nyílik arra, hogy az ismerkedésben és a barátszerzésben akcióba lendüljön, ami száműzi a hétköznapok egyhangúságát. Egyre több lehetőség adódik arra is, hogy saját igényeinek megfelelő körülményeket teremtsen, és nagyobb mértékben rendelkezzen a szabadidejével. Bizonyos konfliktusok azonban elkerülhetetlenek.

 

szűz csillagjegy, horoszkópSZŰZ (VIII.24. – IX.23.)

Sok mindent józan gondolkodásának és fegyelmezett viselkedésének köszönhet, de most se feledje, hogy az új impulzusoktól ihletet kaphat a kreatívabb alkotó tevékenységre. Azok a Szüzek, akik szeptember első felében születtek, most fogékonyabbak a művészi alkotómunkára, amely közben személyiségüket is átalakítja, elvarázsolja.

 

mérleg csillagjegy, horoszkópMÉRLEG (IX.24. – X.23.)

Alapvetően problémátlan időszakot élvezhetnek a Mérleg-szülöttek közül azok, akik októberben születtek. A szeptember végiek kommunikációja akadozhat, félreértések lehetségesek. A hétvégén érdemes a magánéletben felmerülő nehézségeket tisztázniuk, jelenleg még van esély arra, hogy harmonikusabbá váljanak a kapcsolatok.

 

skorpió csillagjegy, horoszkópSKORPIÓ (X.24. – XI.22.)

Eseménydús időszak következik a Skorpió életében. Szombattól hétfőig bizonytalanság kerítheti hatalmába, amelyet kedden a környezete segítségével könnyedén megoldhat. Minden fontos megbeszélnivalóját péntekre és keddre időzítse, önbizalma és kedélyállapota ezeken a napokon eredményesebb munkát tesz lehetővé számára.

 

nyilas csillagjegy, horoszkópNYILAS (XI.23. – XII. 21.)

Munkáját egyre inkább segíti a tervszerűség és kiszámíthatóság, testi ereje pedig a komolyabb fizikai megerőltetéseket is elbírja. Szombat déltől hétfő délig könnyebben szót ért másokkal, így a csapatmunkában kiemelkedően teljesít. Sikereit úgy fokozhatja, ha mindent körültekintően elvégez, ehhez pedig több időre lesz szüksége.

 

bak csillagjegy, horoszkópBAK (XII.22. – I.20.)

Stresszesebb hétköznapok következhetnek, nehéz összeegyeztetni a családi feladatokat a munkahelyi tennivalókkal. Akkor elégedett magával, ha olyan munkákat végezhet, amelyekkel képes érzelmileg azonosulni, de ez jelenleg akadályokba ütközhet. Csütörtöktől szombatig igyekezzen uralni hangulatingadozásait!

 

vízöntő csillagjegy, horoszkópVÍZÖNTŐ (I.21. – II.19.)

A január végi szülötteknek ezen a héten egy olyan Mars-állásuk van, ami bár energiával tölti fel és küzdelemre sarkallja őket, ugyanakkor türelmetlenséget is hozhat. Csütörtökön kapják a legnagyobb lehetőséget arra, hogy legyőzzék a tornyosuló akadályokat. A hétvégén azonban nagyobb szükségük lehet egy kiadós pihenésre.

 

halak csillagjegy, horoszkópHALAK (II.20. – III.20.)

A februári Halak-szülöttek egyre jobban érzik, hogy több életterületen is új lehetőségek nyílnak, amelyek az eddiginél nagyobb kreativitást biztosíthatnak számukra. Leginkább azoknak van szükségük éberségre és következetességre, akik március 7-e körül születtek. A Neptunusz olykor elhomályosíthatja az emberismeretüket.

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video