Horoszkóp

Heti útmutató Máriától

Szabó Mária asztrológustól megtudhatjuk, hogy várnak-e ránk a héten új kapcsolatok,  döntő változások vagy nyugalmas hétköznapok.

Július 12-től július 18-ig

kos csillagjegy, horoszkópKOS (III.21. – IV.20.)

A csütörtöki és pénteki turbulenciák után a hétvége nyugalmasabb, a kiegyensúlyozottság pedig segíti az elmélyülésben és a nagy összefüggések felismerésében. A hétvége kifejezetten kedvező személyes találkozásokra és kirándulásokra. Aki hosszabb utazást tervez, lehetőség szerint szombatra időzítse.

 

BIKA (IV.21. – V.20.)

Az újhold kellemes élményeket hozhat a Bika-szülöttnek, leginkább azoknak, akik áprilisban jöttek világra. Ugyanakkor a szokásosnál kisebb a fizikai terhelhetősége a május elejieknek, ezért a nehéz fizikai munkákat inkább kerüljék a hétvégén. Új kommunikációt tanulhatnak többen, amellyel a jövőben minden könnyebbé válik.

 

IKREK (V.21. – VI.21.)

Egy pozitív Merkúr-fényszögnek köszönhetően a munkahelyén jó légkör uralkodik, pénzügyei pedig a reméltnél is kedvezőbben alakulnak. Ez a kellemes időszak új közösségi élményeket, barátságokat és megújuló párkapcsolatokat hozhat mind a májusi, mind a júniusi Ikrek számára. A hétvége és a szerda a legharmonikusabb.

 

rak csillagjegy, horoszkópRÁK (VI.22. – VII.22.)

Ez a hét minden Rák-szülöttnek testi és lelki megújulással ér fel, különösen a csütörtök és a péntek. Ekkor érdemes új terveik és elképzeléseik megvalósításába fogni, lehetőségeik ugyanis kiemelkedőek. Családi kapcsolataik megújulnak, kiváló a hét új ismeretségek megkötésére is. A júniusiaknak azonban nagyobb a felelősségük.

 

oroszlan csillagjegy, horoszkópOROSZLÁN (VII.23. – VIII.23.)

A héten dinamizáló energiatöbbletet kapnak, mind testi, mind lelki ellenálló képességük növekszik. A Merkúr csillagjegyükben az írásos és szóbeli kommunikációs feladatok, üzleti vállalkozások eredményességét erősíti. Nyaralásra és utazásra a hét minden napja alkalmas, zavartalan időtöltésnek örvendhetnek.

 

szűz csillagjegy, horoszkópSZŰZ (VIII.24. – IX.23.)

Nyitottságának és alkalmazkodóképességének köszönhetően minden új és váratlan dolgot derűsen fogad, és ez nagymértékben megkönnyíti a hétköznapokat. Újhold időszakára tervezze fontosabb újításai elvégzését, lakásügyek, családi munkák most eredményesebben kivitelezhetőek. Nyaralásra is kiválóak a hét napjai.

 

mérleg csillagjegy, horoszkópMÉRLEG (IX.24. – X.23.)

Változatos hét következik. Csütörtökön és pénteken kellemetlenül felgyorsulhatnak az események, amelyek váratlan fordulatokat hoznak, és hirtelen állásfoglalásra is kényszeríthetik. Mérlegelő, egyensúlyozó természete jelenleg akadályozó tényező lehet céljai elérésében, ezért nem kellene elodáznia a termékeny vitákat.

 

skorpió csillagjegy, horoszkópSKORPIÓ (X.24. – XI.22.)

Újholdkor minden könnyebben elintézhetővé válik, a munkában és a magánéletben váratlan örömforrások nyílnak. Az október végi szülöttek hétköznapjaiban azonban stresszes helyzetek is előfordulhatnak, mindenekelőtt akkor, ha nem tervezik el előre a cselekedeteiket. A hétvégén az utazások körültekintőbb logisztikát követelnek.

 

nyilas csillagjegy, horoszkópNYILAS (XI.23. – XII. 21.)

A hétvégén nagyobb harmónia teremthető a barátságokban és a családban, és ez részben belső nyugalmának, részben pedig a szerencsés körülményeknek is a következménye. Szerdán nyílik alkalma a legnyugodtabb körülmények között dolgozni, ezért ide időzítse igényesebb feladatai végrehajtását és fontosabb megbeszéléseit.

 

bak csillagjegy, horoszkópBAK (XII.22. – I.20.)

Csütörtökön és pénteken ne lepődjön meg, ha úgy érzi, egyre lassabban halad a munkájával, fáradtabb, és több pihenésre van szüksége. Az újhold környékén próbáljon ráállni egy elfogadóbb, nyitottabb gondolkodásmódra, amellyel megromlott kapcsolatait megjavíthatja. A decemberiek tapasztalatai sorsdöntőek.

 

vízöntő csillagjegy, horoszkópVÍZÖNTŐ (I.21. – II.19.)

Most sok minden azon múlik, hogy hogyan bánik az indulataival, különösen az újholdat követő hétvégén. A kapcsolataiban rendkívüli módon akadályozhatja kiszámíthatatlansága és időnkénti indulatossága, ha a harmónia fenntartásáról van szó. A legjobb, ha ügyel a szavaira, pénzügyekben pedig a mértékletesség elvét követi.

 

halak csillagjegy, horoszkópHALAK (II.20. – III.20.)

A Rák-újhold kellemes közösségi, baráti meglepetéseket hozhat, ami a változásokat és az újdonságokat kedvelő Halak számára újjászületéssel ér fel. Aki bizonytalan valamilyen téren, újholdkor biztosan jól tud dönteni, mert ez a nap lehetőséget nyújt az akarat megerősítésére és a magabiztosság visszaszerzésére is.