Horoszkóp

Heti útmutató Máriától

Szabó Mária asztrológustól megtudhatjuk, hogy várnak-e ránk a héten új kapcsolatok,  döntő változások vagy nyugalmas hétköznapok.

Április 19-től április 25-ig

kos csillagjegy, horoszkópKOS (III.21. – IV.20.)

Kissé nyugalmasabb hét következik a legtöbb szülött számára. Most arany középutat kell találniuk a kötelességteljesítés és a kreatív munkavégzés között. Csütörtökön tudnak igazán gyorsan cselekedni, és gondolkodásuk is a legrugalmasabb. Hétfőn és kedden fontos lenne, hogy testmozgással nyerjék vissza energikusságukat.

 

BIKA (IV.21. – V.20.)

Annak ellenére, hogy nem esik minden az ölébe, még mindig jó lehetőségei vannak arra, hogy veszteség nélkül és nyugalomban végezze feladatait, és ha szükséges, gond nélkül átszervezze tevékenységeit. Most az lenne a legfontosabb, hogy ne csupán megszokásból cselekedjen, és szavazzon bizalmat újszerű gondolatoknak is!

 

IKREK (V.21. – VI.21.)

Kiváló lehetősége nyílik arra – különösen csütörtökön –, hogy sikeresen megoldja azokat a feladatait, amelyek írással, beszéddel kapcsolatosak. Szellemileg topon van, hétfőn és kedden a legmagabiztosabb. Ennek ellenére, ne feledje, hogy a belső egyensúlya érdekében mindent lassabban és türelmesebben kell elvégeznie.

 

rak csillagjegy, horoszkópRÁK (VI.22. – VII.22.)

Gyakrabban kellett az utóbbi időben döntéshelyzetekkel konfrontálódnia, és pénzügyi gondok is terhelhették. Gyakorlati tudás birtokában ezen a héten sokkal nagyobb lehetősége nyílik arra, hogy világosabban lássa a saját helyzetét, ezáltal esetleges korrekciókat vezessen be terveibe vagy projektjeibe. A hétvége sok örömet ígér.

 

oroszlan csillagjegy, horoszkópOROSZLÁN (VII.23. – VIII.23.)

A csütörtök a legharmonikusabb, utána átmeneti problémák téríthetik el eredeti szándékától, ezért a hétvége sem biztos, hogy terv szerint történik. Hétfőn és kedden tud belső igényeinek megfelelően cselekedni, és konkrétabb eredményeket elérni, különösen azokban az ügyekben, amelyek kitartást és határozottságot követelnek.

 

szűz csillagjegy, horoszkópSZŰZ (VIII.24. – IX.23.)

Megfontolt gondolkodása, precizitása és fegyelmezett viselkedése továbbra is segítik a sikeres munkavégzésben, ugyanakkor a túlzott kritikusság és bizalmatlanság újra meg újra félreértéseket okozhat a környezetével. Lehetőleg a hétvégére vagy szerdára időzítsen olyan tevékenységeket, amelyekhez nagyobb türelem szükséges.

 

mérleg csillagjegy, horoszkópMÉRLEG (IX.24. – X.23.)

Kissé enyhülnek a feszültségek a héten, azonban még mindig nehéz belátnia, hogy egy új élet kezdetéhez konkrét lépésekre van szüksége. Talán nem érez elegendő bátorságot magában ahhoz, hogy egyedül merészkedjen ismeretlen területre, ezért rossz kompromisszumokra kényszeríti magát. Szerezzen magának új barátokat!

 

skorpió csillagjegy, horoszkópSKORPIÓ (X.24. – XI.22.)

Némiképp elkényeztethetik a körülmények azokat, aki november 12-e és 15-e között születtek, ezért fontos, hogy ne odázzák el fontos munkáikat, és ne hanyagolják el a kötelességeiket. A hét első két napján a többiek is nagyobb erőbedobással küzdenek, a többi napon azonban hajlamosak arra, hogy passzivitásba vonuljanak.

 

nyilas csillagjegy, horoszkópNYILAS (XI.23. – XII. 21.)

Sok apró akadály elhárulhat tervei megvalósítása elől, így a héten elkezdhet érdemben hozzáfogni feladatai kivitelezéséhez. Belső harmóniája és életszeretete a legnagyobb akadályokon is átsegíti, de próbálja legyűrni ellenállását monoton napi kötelességei teljesítésével szemben! Hétfőn és kedden azonban lelkesedése segíti.

 

bak csillagjegy, horoszkópBAK (XII.22. – I.20.)

Talán egy rövid szabadság is elegendő arra, hogy lazítson, és nyugalomban rendszerezze gondolatait, tervbe vegye soron következő feladatait. A január 10-e környékének szülöttei pihenjenek többet, egy Mars-állás túlhajszoltságra és gyengébb testi ellenálló képességre enged következtetni. Szerda a legnyugalmasabb.

 

vízöntő csillagjegy, horoszkópVÍZÖNTŐ (I.21. – II.19.)

Önnek elemi szüksége van a derűre és változatosságra, az egyhangú hétköznapok elkedvetlenítik. Annak ellenére, hogy hétfőn és kedden nem mindenben sikerül elképzeléseit kiviteleznie, kivételes lehetőségek mutatkozhatnak arra, hogy úrrá legyen nehézségein. Igyekezzen csütörtökre időzíteni minden fontos elintéznivalóját!

 

halak csillagjegy, horoszkópHALAK (II.20. – III.20.)

Önnek eredendően problémái vannak a döntésekkel, egyrészt kényelemből, másrészt pedig nem szeretné elszalasztani a legjobb lehetőségeket. Ezen a héten alkalma nyílik a döntéséhez szükséges tények pontos elemzésére és az alternatívák összevetésére. A hétvégén akarata és érzelmei a legnagyobb összhangban vannak.

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video