Ami darabos, az a dzsem, ami pépes, az a lekvár. Anagyon leves gyümölcsökből érdemes inkább lekvárt főzni, aztán süteménybe tölteni. Adunk hozzá néhány ötletet.
Manapság kevéssé divatosak a belsőségek, sok háziasszony hozzá sem nyúl a zúzához vagy a májhoz. Kár érte, ugyanis ezek is értékes alapanyagok.
Sokunk kedvence a lángos, de a legtöbben azért nem állnak neki otthon sütni, mert órákra beeszi magát az olajszag a konyhába. Ennek most vége!
Burgonya a fagyasztóban? Elsőre talán furcsán hangzik, de a válasz igen, ha tudod, hogyan csináld helyesen. Ha nem megfelelően tárolod, a krumpli elveszítheti az állagát és...
Már nagyon ki vagyunk éhezve a tavaszi gyümölcsök friss zamatára, nem csoda, hogy a primőröket a süteményeinkbe is belevarázsoljuk.
Az eper a nyár egyik alapélelmiszere, legszívesebben falnánk reggel, délben és este. Egy baj van csak vele, nagyon gyorsan romlik, ha nem eszed meg, 2 nap alatt mehet is a...
Indul a nyári szünet, érkeznek a gyerekek, akiknek mindig jólesik egy kis nagyi-féle sütemény. Ezek az édességek nemcsak kevés pénzből készíthetők el, de olyan egyszerűen is...
A zellert karakteres íze miatt csak imádni vagy utálni lehet, köztes állapot szinte nincs is. 3 recepttel gondoskodunk róla, hogy a rajongók legyenek többen.
A palacsinta örök kedvenc, sosem lehet belőle elég sokat sütni. Minden elfogy, pláne ahol unokák is vannak. Négy recepttel segítünk kedvezni nekik.
A csokoládé legjobb barátja a kávé, a mandula és a karamell, ezt mind összegyűjtöttük, hogy tökéletes kényeztető és gazdag édességeket mutathassunk.

