Lélek

Ki a főnök az ágyban?

Sokszor írtunk már olyan kapcsolatokról, amelyekben a klasszikus női-férfi szerepek felcserélődtek, és arról is, az élet legtöbb területén ez bizony konfliktusokat eredményez. De vajon az ágyban is ugyanez a helyzet?
alfa-hímek b. molnár márk dr hevesi krisztina édes hármas egyéjszakás kaland együttlét elvárás felnőttfilmek kényeztetés kezdeményezés modern világ nőuralom segédeszköz szex szexuálpszichológus teljesítménykényszer titkos szexfantázia vágy

A mai modern világban teljesen természetes, hogy egy nő több szerepben és helyzetben is tökéletes vezető lehet. Ha viszont a szex kerül szóba, pontosabban az, hogy ezen a téren ki hordja – vagy inkább vegye le – a nadrágot, akkor még a gyengébbik nem leghatározottabb tagjai is pironkodni kezdenek. „Na, ez az a terület, ami teljességgel »tükörjég« – azaz nagyon el lehet rajta csúszni, mivel még kevésbé érvényesek »a nők ilyenek, a férfiak pedig amolyanok« jellegű általános érvényű szabályaink – amik valljuk be, igencsak megkönnyítenék az eligazodásunkat a párkapcsolatok útvesztőiben” – kezdi dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. De lássuk, mi minden árnyalja a „nőuralom az ágyban” sikerét!?

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete