Lélek

Félreléptem! Mi legyen? Amikor a kapcsolatmentés már kevés…

Sokat írtunk már arról, hogyan hozzuk vissza a tüzet a párkapcsolatba, hogy elkerüljük a megcsalást. No de mi van, ha már megtörtént a baj, és inkább tűzoltásra lenne szükség?
b. molnár márk bűntudat dr. hevesi kriszta érzelmi intimitás félrelépés hűtlen fél hűtlenség izgalom kalandkeresés megcsalás párkapcsolat szexuális izgalom szexuálpszichológus kapcsolatmentés

Mindenekelőtt azt kell tisztázni, hogy mi vezet bárkit addig a kapcsolatában, hogy félrelépjen. Szokták mondani, hogy a megcsalt fél megérzi a félrelépést, de vajon mit érez egy ilyen lépés előtt a hűtlen?
„Nagyon eltérő okok miatt csalnak az emberek: izgalom és kalandkeresés, alkalom is szülheti, van hirtelen felindulásból elkövetett hűtlenség, egy pillanat varázsa, izgalmas szex ígérete – ezek elsősorban a férfi indokok, míg a nők inkább érzelmi éhségüket csillapítják kapcsolaton kívül – kezdi dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus. – Egy korábbi felmérés négy fő okot azonosított e téren: szexuális izgalom, érzelmi intimitás elérése, szerelembe esés házon kívül, illetve anyagi vagy karrierelőny – sorolja a szakértő.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete