Lélek

Veszélyesek lehetnek az online randik!

Nem is annyira újkeletű jelenség burjánzik a karanténban: a gyanútlan társkeresők online szexuális kihasználása. Szakértőnk most elárulja, hogyan óvjuk meg magunkat a csak virtuális kalandokra utazó, amúgy gyakran kapcsolatban élő ragadozóktól.
egyedülálló erotikus képek figyelemhiány karantén magánya online kalandorok online randik online szexuális kihasználás pszichológus szeretethiány szexkalandorok szurovecz kitti társkeresők új kapcsolat veszély villányi gergő virtuális térben ismerkedni

Egyedülállóként érzelmileg különösen embert próbáló a karantén magánya, így nem csoda, hogy késztetést érzünk a virtuális térben ismerkedni, beszélgetni, vagy akár belekezdeni egy új kapcsolatba, egyre növekvő izgalommal várva az első valós találkozást. Csakhogy ez a helyzet nem veszélytelen. Pszichológus szakértőnk, Villányi Gergő szerint mára jelenségszintű, hogy társat nem igazán kereső, néha valójában párkapcsolatban élő online kalandorok kivetik a hálójukat a gyanútlan másik félre, hogy erotikus képek, videók vagy szexchat formájában kihasználját. Hogyan kímélhetjük meg magunkat mindettől?

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete