Riportok

„Malacnak csúfoltak, most modell szeretnék lenni”

Éveken át súlyos terhet kellett cipelnie Pataki Adrienn-nek. 114 kilós súlya nem csak a mérleget, de a lelkét is nyomta. Aztán döntött: felveszi a harcot önmagával, és valóra váltja régi álmát: hogy egyszer modell lehessen.
55 kiló fogyás b. molnár márk étrend görkorcsolya meglepetés olvasó nagy fogyás önbizalom pataki adrienn személyi edző személyre szabott edzésterv

Magabiztosan csatolja a lábára a görkorcsolyát, majd széles mosollyal az arcán suhan végig a berkenyei Dózsa György utcában Pataki Adrienn.  Aki nem ismeri a történetét, könnyen gondolhatja: ő is a mindenki által várt tavasznak örül ennyire. Pedig ez csak részben igaz. Görkoriján több száz kilométert suhant az elmúlt másfél év alatt, temérdek izzadság- és könnycseppel átitatott órát küzdött azért, hogy most úgy ragyogjon rá a napsugár, mint soha azelőtt. Egy visszahúzódó, magát nem szerető lányból céltudatos fiatal nő lett. Éveken át nem volt kibékülve azzal, ahogyan kinéz, és takargatta magát. Adrienn alatt ugyanis röpke másfél évvel ezelőtt még 114 kilót mutatott a mérleg. „Haragudtam magamra. 15 éves koromban kezdtem el hízni, akkor voltam 90 kiló, és innentől csak mentem egyre följebb és följebb. Anyukám szólt, hogy ennek rossz vége lesz, de nem hallgattam rá; csökönyös voltam, mentem a magam feje után. Ahányszor megláttam a számokat a mérlegen, mindig sokkot kaptam. De akkor is tovább ettem. Jött a csipsz, a hamburger, a sült krumpli.  Volt, hogy lefekvés előtt egy tábla étcsokit dugtam a párnám alá, de olyan is, hogy itthon megebédeltem, majd átmentem a mamához, és ott is. Istenien készíti a töltött paprikát; az a kedvencem – azaz csak volt” – mondja határozottan a fiatal.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Akciós előfizetési ajánlatunk

Video