Riportok

„Anya, én vagyok a te szemed, te meg az én fülem”

Egy hallássérült kisfiú élete, akit tönkretett az iskola Matyi az önállóságát veszítette el attól, hogy az iskolában bántották. Eleinte úgy tűnt, a probléma megoldódik, de sokat kell dolgozni azon, hogy visszakapja a régi énjét.
alvajárás bántalmazás bántalmazó belicza bea gyermekpszichológus hallássérült kisfiú hallókészülék iskola megyeri matyi pszichológus szabó cintia tóközi zoltánné

Megyeri Matyit nem feszélyezi, hogy most az egész család és két idegen is ment érte az iskolába. Barátságos, természetes fiú. A Rába és a Mosoni-Duna találkozásánál időzünk egy kicsit, ahol a nyarak nagy részét töltik. Ő hétéves, szülei még akkor elváltak, amikor ő pici volt, hat éve költözött hozzájuk Zoltán, akivel újra teljes a család. 2 éves húgát imádja. Anyja, Tóközi Zoltánné Zsüliett szerint Matyi szó-fogadó, jólelkű gyerek, és nagyon önálló volt. 3 évesen egyedül öltözött, 4 évesen a fürdés is ment, és 5 évesen szendvicset is csinált vagy ételt melegített, ha anyja épp foglalt volt a kis Dórival.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete