Riportok

„Az előző életem volt az igazi mélység”

Amíg egyesek egy nagy fogyással, különös hobbival vagy azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy új életet kezdenek a világ túlsó végén, addig Korok Fatima ezt mind egyszerre vitte véghez.
b. molnár márk búvár egyiptom főállású sportoló fogyás franciaországi világbajnokság izrael korok fatima palackos merülés szabadtüdős mélymerülő világbajnok tenerife

Mintha csak egy divatlap címlapjáról lépett volna ki, úgy sétál felénk. Optimista, ragyogó és tele van energiával – nem is csoda, hisz ő Magyarország első szabadtüdős mélymerülő világbajnoka. Ki gondolná róla, hogy nemrég még más mélységekben járt… „Egy jó rum, sok cigaretta, hozzá pedig bulik és pasik – sorolja nevetve a lány, miből is állt – ahogyan hívja – az előző élete. – Hazudnék, ha azt mondanám, nem élveztem, de ma már tudom, az volt az igazi mélység” – amiből egy buli-baleset „hozta fel” a felszínre. „2016. szeptember 6-a volt, éjszaka, és Pilisszentivánon – ahol felnőttem – épp egy buliból tartottunk hazafelé Adél húgommal. Jó ötletnek tűnt lerövidíteni az utat, és átugrani a kosárpálya kerítésén, de kettétört a bokám, amit csak annak köszönhettem, hogy akkor még 105 kiló voltam. Ha a mai súlyommal érek földet, semmi bajom nem lesz – de hát az életnek valahogy üzennie kellett: érted már, Fatima?”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete