Riportok

„Azonnal eldobtuk a zuhanyrózsát”

Nem várt véget ért a karantén utáni első meccs egy Győr melletti kis faluban. Hárman kórházban kötöttek ki a Győrság KSE és a Vámosszabadi játékosai közül, miután tusolás közben, egy villámcsapás miatt áramütést szenvedtek.
áramütés balogh zoltán bejczi tamás dörgés fájdalom foci focisták kényszerpihenő mentőautó szúró érzés vihar villám villámcsapás zsibbadás

Fájdalom, szúró érzés, zsibbadás – a focisták azonnal kiugrottak a víz alól, annyira megijedtek. Először nem vették komolyan a dolgot, csak a mentőautóban és a kórházban döbbentek rá, hogy mekkora szerencséjük volt, mert akár az életükbe is kerülhetett volna a kaland. A több hónapos kényszerpihenő után megvoltak az első edzések, és minden játékos izgatottan várta a vasárnapi meccset. A borongós idő sem érdekelte őket, csak az, hogy végre három óra legyen, és elkezdődjön a játék. „Itt azt szokták mondani, hogy ha kelet felől jönnek a felhők, abból nem lesz semmi. Hát most lett…” – kezdi a történetet Balogh Zoltán, a csapat edzője, aki játékosként is mindig pályára lép.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete