Sztárok

„A határozottságom izgalmat visz a házasságunkba”

Az egykori modell néhány éve átállt a kamera másik oldalára, és ma már sikeres fotós. Annoni Zita boldog Gianni oldalán, és lapunknak elárulta, hogy egyre kevésbé vágyik nyilvános szereplésre.
annoni-debreczeni zita ATV óriásplakát fotográfus gianni gianni szakácskönyve határozottság izgalom a házasságban szurovecz kitti

Ha ránézek, amellett, hogy nagyon szép, az jut eszembe, milyen erős, karizmatikus nő Annoni Zita, aki hatalmas, nehéz táskáját szinte mindenhová magával cipeli. Fotós kollégám azonnal fel is ajánlja neki a segítségét, de ő visszautasítja, mondván, ezt neki bírnia kell, hiszen benne van a hivatásához szükséges alapfelszerelés. Az egykori modell saját fotóműtermébe tessékel be bennünket, ahol egyre ritkábban esik meg, hogy ő áll a kamera elé. „Nyolc évvel ezelőtt hoztam egy komoly döntést, ami arról szólt, hogy modellként már épp eleget voltam a kamera előtt, és itt az ideje, hogy kitanuljam a szenvedélyemet, a fotózást – meséli Zita. – Mivel korán, már tizenkilenc éves koromban elköltöztem otthonról, és a munka volt az első, sokáig nem volt lehetőségem arra, hogy főiskolára járjak, így felnőttként ültem vissza nappali tagozaton az iskolapadba. Évekkel később büszkén vettem át a Budapesti Kommunikációs Főiskolán a fotográfus diplomámat. Mivel annak idején a kamera másik oldalán álltam, meg kellett küzdenem az előítéletekkel, de mára befogadott a szakma, és egyre több szép feladat talál rám.” Nemrégiben Zita fotózta többek között az ATV óriásplakátjait, és férje, Gianni szakácskönyvének a borítóját. Utóbbi nem volt egyszerű feladat, ugyanis az olasz gasztroszakértő évek óta menekül a felesége kamerája elől. „Gianni korábban sosem hagyta, hogy fényképezzem, most azonban nem volt menekvés! – nevet Zita.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete