Sztárok

Szabó Simon: „Kicsapongó éjszakai életet éltem”

A Szenzációs négyesben nemrég úgy táncolt, hogy csak egy törülköző takarta, miközben a „celebközeg” még mindig kissé idegen számára. A 38 éves színész életében azonban nem a hírnévé a főszerep: hosszú távú terve a családi harmónia ápolása.
családi harmónia megdönteni hajnal tímeát című film moszkva tér című film rtl klub szabó simon szenzációs négyes showműsor színész színészet wekerle szabolcs

Szabó Simon tizenöt éves kora óta színészkedik. Országos ismertséget a Moszkva tér című film hozott számára, de szerepelt számos más filmben és színdarabban is. A Megdönteni Hajnal Tímeát című mozival már elindult a bulvárosabb, könnyedebb irányba, ám producerként és rendezőként a komolyabb témák is vonzzák. Ennek ellenére semmi baja nincs a Szenzációs négyes vagy éppen a Konyhafőnök V.I.P.  jellegű műsorokkal. „Amikor ilyen műsorban szerepelek, azt színészi feladatként fogom fel – mondja Szabó Simon. – Én soha nem vettem rossz néven, ha valaki »komoly« színészként ilyen műsorban vagy reklámban szerepelt. Eladja magát egy mosóporért! Ugyan már. Aki akarja, csinálja. Senkit nem kényszerítenek pisztollyal, hogy elvállalja, de ha belefér neki, miért ne? Nekem ez ugyanolyan szórakoztatás, mint amikor a Vígszínházban lépek fel, csak itt nem Lüke rendőrnek hívnak, mint a Lóvátett lovagok című darabban, hanem a saját nevemen szerepelek.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete