Sztárok

Búzás Bence, a Stolen Beat frontembere

Hatalmas a változás az X-Faktor nagy felfedezettje, a Stolen Beat életében. Búzás Bence elárulta, hideg zuhanyként érte, hogy Latyák Bence kiszállt a formációból, de boldog, mert máris új zenésztársakra lelt!

„Ha jobban belegondolok, benne volt a pakliban, hogy ez fog történni. Voltak előjelek, de eleinte nem foglalkoztam velük – meséli Búzás Bence. – A körülmények nagyon megnehezítették a közös munkát. Én ugye Szarvason járok gimibe, onnan jövök fel Pestre hetente többször zenélni, Bence is tanul, vannak egyéb fontos elfoglaltságai is, és egyre nehezebbé vált a próbákat, a fellépéséket összeegyeztetni. Mégis, amikor elém állt azzal, hogy ő úgy döntött, kiszáll a Stolen Beatből, az felért egy hideg zuhannyal. Persze, megértem az indokait, ha így döntött is, mindig a barátom marad. Leginkább a közönség reakciójától tartottam, és attól, vajon a másik alapítótag nélkül megáll-e a Stolen Beat a maga lábán.”

Hamar kiderült, hogy Bence aggodalmai alaptalanok. Noha a fiúk internetes közönsége sajnálkozott Latyák Bence távozása miatt, a koncertjeiken továbbra is hatalmas a tömeg, és az érdeklődés irántuk töretlen. A fiúk éppen lelkesen stúdióznak, készül az új albumuk, melynek dalai már hallhatók lesznek a nyári koncertjeiken.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete