Sztárok

„Senki nem akar rólam többet megtudni”

Sokszor esünk abba a hibába, hogy a megformált szerepet azonosítjuk a színésszel. Nem is tévedhetnénk nagyobbat, ha Ripli Zsuzsit A mi kis falunk Dorkája alapján képzelnénk el.
a mi kis falunk sorozat együtt a daganatos gyermekekért alapítvány fotómodell marketingkampány önkéntes páhy anna reklámfilm ripli zsuzsi színésznő

Aki szép, rúzs nélkül is szép. Ez volt az első gondolatom, mikor találkoztunk Ripli Zsuzsi színésznővel, aki tudta, hogy fotózni fogjuk, mégis csak leheletnyi sminkben érkezett. New Yorkban, Rómában és Milánóban is dolgozott fotómodellként, marketingkampányokban és reklámfilmekben szerepelt. Úgy látja, az emberek sokszor előítélettel állnak ahhoz, aki fotómodell volt. „Sokszor ért hátrányos megkülönböztetés. Az előnyös külső nem könnyítette meg az életem, sőt nehezítette: ötször annyit kell dolgoznom, hogy elismerjenek. Sokszor belefutok általánosításokba: Zsuzsi, a szép; ennyi vagyok az embereknek. Nem akarnak rólam többet megtudni. A vőlegényem, Tibi mindig azt mondja, szeretné, ha rám nézve mások is azt az embert látnák, akit ő, és jó volna, ha mindenki megismerhetné a valódi Zsuzsit, nemcsak a képernyőn látottak alapján képzelné el” – mondja a 38 éves híresség.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete