Sztárok

Merre jártak idén nyáron?

Ahány sztár, annyi vakáció, Pilistől Kaliforniáig! Most kiderül, hol töltötték a híres emberek a legszebb nyári napjaikat.
amerika balaton dóra balázs andrea cancún ernyey béla horváth tamás horvátország kalifornia mexikó novodomszky éva nyár nyaralás stohl luca szlovénia szurovecz kitti tornyi ildikó törökország utazás visegrád

Horváth Tamás – Mexikó

„Láttunk világító planktont, de krokodilt is”

Horváth Tamás és családja ezen a nyáron a mexikói Cancúnban nyaralt, korántsem eseménytelenül! Ugyan a nyár eleji időjárási viszonyok között még elenyésző volt az esélye, hogy világító planktonokat lássanak a tengeren, melléjük állt a szerencse. „A hajót, amivel kirándultunk, egy idős, félig maja bácsi kormányozta – meséli Tomi. – Ő ajánlotta, hogy ha gondoljuk, maradjunk kinn estig a szigeten, mert reggel esett az eső, és megérkezhetnek a planktonok. Maradtunk, vártunk, és nem bántuk meg, mert feledhetetlen látványban volt részünk: megannyi, apró csillagszóró ragyogott körülöttünk a hullámokon. Mexikó álomszép, színes növényekkel pompázó ország, ahol láttunk mesés flamingókat, de krokodilt is. Ráadásul épp ott, ahol a fiunk, Dávid percekkel előbb még a vízbe akart ugrálni. Mexikó a drog és a napi szintű gyilkosságok földje, de mi a turistáknak kialakított részen jártunk, ezért biztonságban éreztük magunkat.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete