Sztárok

„Nincs időm élvezni a népszerűséget”

A Drága örökösök Lengyel Ferenc nélkül aligha elképzelhető. A sorozat kulcsfigurája, a mitugrász taxisofőr a valóságban higgadt és visszafogott. A színész a legkevésbé sem emlékeztet Szappanos Tiborra, akit hétköznap esténként látunk az RTL Klub sorozatában.
básti juli drága örökösök-sorozat eperjes károly forgatás futás holczhaffer csaba lengyel ferenc máté gábor rtl klub sorozat sport szappanos tibor színész zsámbéki gábor

Futásból jön, sildes sapka a fején. Nem akar megfázni, hiszen nagyon sok a munkája, nem állhat le a forgatás, nem maradhat el miatta színházi előadás. A haját már nem kell féltenie, de az egészségét még igen. „Minden reggel futok, feszültséglevezetésként is jót tesz a rendszeres sport. Sajnos a hajamnak már a húszas éveimben búcsút kellett intenem. Ez a családi örökségem, mivel apámés nagyapám is viszonylag fiatalon kopaszok lettek – mondja Lengyel Ferenc. – A pályám elején még zavart a dolog, hiszen bizonyos szerepeket, mondjuk jóképű hősszerelmest nem játszhattam el. Ráadásul a 80-as évek közepén még nem volt divat a kopaszság. Rondának tartották, vagy betegséget véltek felfedezni. Talán Bruce Willisnek köszönhetően vált elfogadottá.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete