Sztárok

„Idén kétszer is volt születésnapom”

Egy új slágerrel és egy új, macsósabb külsővel hódít Freddie. Az énekes idén kétszer is úgy érezhette, hogy harmincéves lett. Egyszer áprilisban, egyszer pedig júliusban. De miért is telt el három hónap a két születésnap között?
charlie demjén ferenc énekes fehérvári gábor alfréd fellépések fesztiválok freddie holczhaffer csaba koncertek közösségi rendezvények presser gábor rising star tehetségkutató vízilabda zenészszakma zorán

Szorgos kis tücsökként jellemzi magát Freddie. Az énekes azt mondja, nemcsak a munkájában lelkes és szorgalmas, de arra is mindig odafigyelt, hogy addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Ez a mentalitás az utóbbi hónapokban különösen kifizetődő volt, hiszen a zenészszakma teljesen leállt. Koncertek, fesztiválok és fellépések híján pedig bevételek sem voltak. „A zenekarommal mi is abba a helyzetbe kerültünk, hogy a tavaszi turnénk kezdete előtt lefújták a közösségi rendezvényeket. Március közepétől otthon ültünk. Most ugyan már lehet koncertezni, de nem olyan egyszerű áttenni az időpontokat. Először augusztus elsején, Kiskőrösön találkozhat velünk a közönség. Nagyon várom már, hogy újra színpadon énekelhessek” – mondja Freddie, akinek már jó néhány sláger fűződik a nevéhez.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete