Sztárok

Hogyan csinálják? Sztárok, akik elváltak, de barátok maradtak

Nincs az sehol előírva, hogy ha egy házasság vagy románc véget ér, akkor egyúttal minden szálat el kell vágnunk a másikkal! Ékes példái ennek a hazai sztárvilág válásai, amik jó viszonyban folytatódtak.

Gór Nagy Mária és Szurdi Miklós: A második férj kérte meg a válásra

A színésznő és a rendező viharos házasságban élt, gyakran elcsattant egy-két pofon. Mari úgy érezte, hogy a férje megcsalta, ezért válaszul összejött Gulyás Buda operatőrrel, aki később a második férje lett . A kétgyerekes anyukának nem volt könnyű kilépnie az első házasságából, mert Szurdi nem akart válni, ezért Mari rávette Budát, hogy kérje meg a kezét a férjétől. Az operatőr meg is tette, arra biztatva Miklóst, hogy ne álljon igaz szerelmük útjába. A válás után Mari és Miklós kapcsolata jó munkakapcsolattá szelídült.

Voith Ági és Bodrogi Gyula: Nincs kedvük bíróságra járni

Papíron még férj és feleség, a valóságban már réges-régen más oldalán találták meg a boldogságot.

– Gyulától sokat tanultam, de én szeretek veszekedni, vitázni és különböző álláspontokat ütköztetni. Merem állítani, hogy Bodrogival annak idején azért szakítottunk, mert nem lehetett vele egy jót veszekedni – mesélte korábban a színésznő a Meglepetésnek. Mivel csak emiatt költöztek külön egymástól, a válást sem szorgalmazták, és azóta sincs kedvük a bírósági procedúrához, amit Ági párja és Gyula kedvese is elfogadott.

Kovács Patrícia és Gusztos Péter: A szeretetük végtelen

A színésznő és az egykori politikus hét év után szép csöndben zárta le a házasságát, de megmaradt a jó viszony, hiszen közös kislányuk, Hanna Lujza is összeköti őket. Patrícia a válásakor azt írta ki a közösségi oldalára: az ár most elsodort minket egymás mellől, de a szeretetünk végtelen. Később egy beszélgetős tévéműsorban pedig elárulta, hogy volt férjével és annak új párjával együtt nyaraltak a Balatonon. Közösen főztek, strandoltak, labdáztak remek hangulatban.

Laár András és Györgyi: Beteljesítették a sorsfeladatukat

Rajongásból lett szerelem, majd 13 évig tartó házasság, amiből közös fiuk, Ambrus is született. Györgyi csupán 17 éves volt, amikor a zenészt megismerte, bár életük egy későbbi szakaszában jöttek össze, valahogy házaspárként mégsem tudtak igazán együttműködni. András vetett véget a házasságuknak, amibe Györgyi majdnem belepusztult, de aztán elengedte a sértettségét. A KFT énekese újranősült, Györgyit a mai napig szereti, sőt a L’art pour l’art Társulat statisztájának számít.

– Györgyivel tulajdonképpen beteljesített ük a sorsfeladatunkat, amit úgy hívnak: szeretet. Ő a testvérem, tényleg „test-vérek” vagyunk – mondta Laár András.

Ábel Anita és Hajdú Péter: Főnöke lett az egykori szerelme

Még akkor jöttek össze, amikor Hajdú Péter kevésbé volt ismert, Anitát viszont már az egész ország kedvelte a Szomszédok sorozat miatt . A 2000-es évek elején annyira komolyan gondolták a kapcsolatukat, hogy közösen vásároltak balatoni telket, de az építkezésre már nem került sor, mert két év után szakítottak. Ezután egy hosszabb ideig tartó mosolyszünet következett , ám az idő begyógyított a a korábbi sebeket, mostanra pedig kifejezetten jó a kapcsolatuk. Időközben mindketten megtalálták a párjukat, és ma már a közös munka is összehozza őket. Anita az elmúlt napikig a Life TV-nél volt műsorvezető, Péter pedig ugyanott vezérigazgató.

(Kiemelt kép: Rózsa Erika)

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete