Lélek Sztárok

Nem ilyen életet képzelt a lányának Zalatnay Cini: meglepő helyen dolgozik Niki

Az énekesnő az egyedüllétről, a spórolásról és a fogyásáról mesélt nekünk, közben pedig szóba került a lánya, Niki is.

Hogy minél tovább éljen egészségesen, Zalatnay Sarolta pár héttel ezelőtt életmódváltásba kezdett.

„Szeretnék lefogyni. Az orvos szerint 8-10 kilót kellene leadnom, de ügyesen, mert pajzsmirigyproblémám van, gyógyszert szedek rá, nem lehet ész nélkül, gyorsan leadni. Sajnos a túlsúly a pocakomra rakódott, onnan kell majd levarázsolni. Most nem eszem fehér lisztből készült péksüteményeket, és cukros kajákat sem. Bevallom, néha megveszek egy kis fagyiért, de amikor rám tör az édesség utáni vágy, próbálom a gondolatai­mat elterelni. Tudom, hogy minden agyban dől el.”

Cininek azért is kell erősnek maradnia, mert a 33 éves lánya, Niki most egy pesti kávézóban dolgozik, és mindenféle finomságok kaphatók náluk.

„Néha beugrom hozzá, de szigorúan csak ásványvizet iszom – meséli nevetve. – Egy barátnőjével kettesben csinálja, és szereti a munkáját. Niki most több időt tölt a fővárosban, általában csak heti három napot jön ki hozzám. Én igazából azt szeretném, ha a szakmám közelében maradna, popmenedzser vagy sajtós lenne. Ezerszer felajánlottam neki, hogy segítem őt ebben, de hallani sem akar róla. Pedig beleszületett a sztárvilágba, minden zenész ismeri és szereti őt. Úgy érzem, hogy a lányomban több lehetőség van, de el kell fogadnom, hogy a saját életével azt csinál, amit akar.”

Cini Tárnokon él a kutyáival. „Nincs társam, ezért egyedül kell megkeresnem a rezsire valót. Félek az első októberi gázszámlától, a fűtésen nem tudok spórolni. Nem lehet hideg a házban, nem fázhatok meg, mert ha elmegy a hangom, nem tudok fellépni és pénzt keresni. Ha a gázon nem, a villanyon igyekszem takarékoskodni, és az öltözködést is megoldom a régi ruháimból. Nem veszek drága cuccokat. Csak pislogok, amikor azt mesélik, hogy egy-két magyar rapper csuklóján hétmillió forintos karóra van. Nekem nincs ennyi pénzem. Nem irigylem tőlük, de ha lenne megtakarításom, akkor sem luxusdolgokra költeném. Megtanultam szerényen élni.

Kiemelt kép: Archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete