Lélek Sztárok

48 évesen sem mond le az anyaságról Gyebnár Csekka: „Soha nem adjuk fel, tudjuk, hogy egyszer családdá válhatunk”

Gyebnár Csekka és Mérai Kata színésznők közösen versenyeznek az Ázsia Expresszben, ennek apropóján pedig a köztük lévő mély és erős barátságról beszéltek a Meglepetésnek. Sőt, szóba került az is, hogy Csekka miként vélekedik az anyaságról, ami ez ideáig nem adatott meg neki.

Házasság nélkül is boldogan

A két színésznő nem csak jól megérti egymást, hanem sok mindenben hasonlítanak is, például, hogy bár boldog párkapcsolatban élnek, nem mentek férjhez a jelenlegi párjukhoz. „Életem során négy férfi kérte meg a kezem. A hófehér menyasszonyi ruha nem hiányzik, hiszen színpadon sokszor voltam ara. A család szentségében hiszek, nem a házasság intézményében. A lánykérés ugyan megvolt a szülőszobán, és az eljegyzés is megtörtént a fiunk első születésnapján, szerencsére a gyermekem apja elégedett azzal, hogy 15 éve boldogan élünk. Megbízhatóbb és jobb társat nem tudok nála elképzelni, nagyon jól működünk együtt” – árulja el Kata.

Csekka egyszer már volt férjnél, de öt év után véget ért a házassága. „Elegem lett a férfiakból. Sokáig nem tudtam nyitni egy új kapcsolat felé. Aztán 13 évvel ezelőtt betoppant az életembe Isti, neki köszönhetően újra kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Mi sem házasodtunk össze, nekem megfelel, ha életem végéig menyasszony maradok.”

A sors dönt az anyaságról

Katának egy kamaszfia van, Csekkának nem született gyereke. „Az elmúlt években Istivel sokat küzdöttünk azért, hogy legyen gyermekünk. Kiderült, hogy a pajzsmirigy-alulműködésem volt az egyik hátráltató tényező. Rátaláltam pár hatékony megoldásra, és egyre jobbak az eredményeim. Mi soha nem adjuk fel, a szívünk mélyén tudjuk, hogy egyszer családdá válhatunk.”

Kata azt mondja, nincs még minden veszve, hiszen ő is váratlanul esett teherbe. „Bálint nem tervezett gyerek volt. A megismerkedésünk után egy hónappal fogant. Felkészületlenül ért az anyaság, de Jocó azonnal megnyugtatott, és boldogan ajánlotta fel, hogy ő marad otthon gyesen a fiunkkal, amíg én a Barátok köztben játszom.”

A színésznők egyetértenek abban, hogy a sors dönti el, milyen utat kell bejár­niuk, és arra is hamarosan fény derül, meddig meneteltek a TV2-n látható Ázsia Expresszben.

Púp nőtt a fején az eljegyzésén

Csekka nem számított arra, hogy Isti megkéri a kezét hat évvel ezelőtt. „Arra ébredtem, hogy az ágy szélén ülve, finoman ébresztget, kezében egy dobozka, és azt kérdezi, amire vágytam: »Lennél a menyasszonyom egy életen át?« Örömömben kiugrottam az ágyból, de olyan lendülettel, hogy lefejeltem az ajtófélfát. Az eljegyzést meg kellett ismételni, de már jókora púppal a fejemen” – meséli.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete