Lélek Sztárok

Kulcsár Edináék albérletbe viszik a babát, Fanni és Armand lehet a következő: sztárbébibumm várható idén

Az Ázsia Expressz nyertes párosának hölgytagja, Halastyák Fanni fiatalon szeretne szülő lenni. Ám, amíg ő arra vár, hogy álma teljesüljön, megmutatjuk, hogy kik azok a hírességek, akikhez idén már biztosan megérkezik a gólya.

Kulcsár Edina: Albérletbe viszik a kicsit

A 32 éves celeb váratlan terhes­sége igencsak meglepte a közvéleményt. A kétgyerekes, elvált anyuka augusztusban jelentette be a várandósságát, és tavaszra várja a harmadik babája érkezését. A születendő gyerek édesapja Edina új párja, a 26 éves G.W.M. A Varga Márk néven született rappernek is van már két gyereke a korábbi kapcsolatából, így valóban nagycsalád lesznek. A pár jelenleg bérelt lakásban él, és azt mondják, egyelőre nem szeretnének közös ingatlant vásárolni.

Fresh Viki: Második babáját várja

A Fresh egykori énekesnője, Gyulai Viki a második gyerekével várandós. A popsztár pocakja szépen gömbölyödik, év elején fog szülni. A 43 éves édesanya annak idején császármetszéssel hozta világra első kisfiát, Samut. Nem tudni, most milyen szülése lesz, de tény, hogy allergiával küzd. A fekete hajfesték váltott ki nála allergiás reakciókat, és a közösségi oldalán kért tanácsot abban, hogy milyen festéket használjon, mert nem szeretne Holle anyó kinézetű kismama lenni.

Mészáros Árpád Zsolt: Ötszörös apuka lesz februárban

Eddig három asszonytól négy gyereke született. Februárban érkezik a színész ötödik kisbabája. Párját, Krisztát néhány évvel ezelőtt meddőnek nyilvánították, így maga a csoda, hogy teherbe esett. „Mindennél jobban szeretett volna édesanyává válni. Nagy boldogság számunkra, hogy megadatik a közös gyerek” – nyilatkozta a 48 éves musicalsztár, akit nagyon meglepett, hogy a kedvesének mégiscsak sikerült teherbe esnie. Már az örökbefogadáson gondolkodtak, amikor a terhességi teszt kimutatta, hogy Krisztina babát hord a szíve alatt.

Fanni és Armand: Ők lesznek a következők?

Az Ázsia Expressz győztes párosa a napokban ünnepli megismerkedésük kétéves évfordulóját. Halastyák Fanni és Szlépka Armand tavaly költözött össze, a külföldön forgatott kalandreality pedig még jobban összekovácsolta őket. A Nemazalány művésznéven ismertté vált 24 éves énekesnő mostanra úgy érzi, megtalálta a számára tökéletes férfit Armand személyében.

„Még nem kérte meg a kezemet, pedig én már megkérdeztem tőle, mikor leszek a menyasszonya?”árulta el nevetve Fanni a Meglepetésnek. Az énekesnő harmincéves koráig szeretne szülni. „Az a vágyam, hogy fiatalon legyek anyuka. Én már készen állok a házasságra és a gyerekre.” Elnézve a köztük lévő összhangot, nem lennénk meglepve, ha az idei évben ők is szülőkké válnának.

Fotó: Schumy Csaba, Birton Szabolcs, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete